reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
31 maja, mam wizyte a czuje sie ok, dopuki mnie ktos przed 10ta nie obudzi... bo jak obudzi to jestem mega wkurzona, a tak poza tym to ok, cycki bola i nic poza tym ;-)

mykam do nauki
pozdrawiam was wszystkie

ja tylko na chwilke wpadłam, żeby poczytać co tam u Was... i wracam do leżakowania :)

dzięki Kochane za słowa wsparcia... musze wierzyć, że tym razem się uda, a Dzidzia się nie da.

carri ogromniaste gratulacje :) trzymam za was kciuki :* spokojnych miesiecy Ci życze :*

Kasiawd tak mi strasznie przykro... aż słów mi brak :( nie wiem dlaczego los tak okrutnie nas doświadcza... wierzę, że każda z nas doczeka się kiedyś małego kochanego bobaska...

Mama Sówka Bartus miodzio , śliczny chłopak :)
Mama Sówka – zdjęcia śliczne, Bartuś uroczy, no to impreza z głowy, my póki co mamy wersję w domu, ale chcemy „zatrudnić” dwie babeczki do obsługi ;-)

Jak już wcześniej pisałam my musieliśmy zrobić w domu -> na szczęście było dużo osób do pomocy:-D:-D:-D dziękuję za komplementy:tak::tak::tak:

I nie wiem co teraz myslec???:confused:
A wiec tak.....zadzwoniłam do lekarza , powiedział mi zeby na wizyte zapisac sie za 10 dni....takze czekać bede....

Carri jak dla mnie dwie przepiękne kreseczki -> OGROMNE GRATULACJE:happy2::happy2::happy2: trzymam kciuki za wizytę:-D:-D:-D

Czesc kochaniutkie nie bylo mnie troszke bo mam problemy z internetem:dry: U mnie wszystko w porzadku lece was nadrabiac

reklama
Do góry