reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Heh .... nie wiem co powiedziec nawet,boje sie ze to tylko sen..... Nie wiem czy dzwonic do lekarza zeby sie umówic na wizyte czy poczekac ??

Wogole przepraszam Was, ze tak bez zadnego wstepu , bez przywitania...teraz to nadrobie mówiac.... ze
Witam Was serdecznie i cieplutko....

Miałam doWas czesciej soe odzywac wiec to robie... Postaram sie poodrabiac zaleglosci prawie ze tygodniowe wiec zaraz zabiore sie do tego....

A tak przy okazji pozdrawiam ....

Heh .... nie wiem co powiedziec nawet,boje sie ze to tylko sen..... Nie wiem czy dzwonic do lekarza zeby sie umówic na wizyte czy poczekac ??

Wogole przepraszam Was, ze tak bez zadnego wstepu , bez przywitania...teraz to nadrobie mówiac.... ze
Witam Was serdecznie i cieplutko....

Miałam doWas czesciej soe odzywac wiec to robie... Postaram sie poodrabiac zaleglosci prawie ze tygodniowe wiec zaraz zabiore sie do tego....

A tak przy okazji pozdrawiam ....

Zrób może betkę i idź do lekarza...a liczyłaś, który to może być tydzień???

Carri i ja widzę dwie kreseczki specjalnie okulary założyłam... , gratuluję i trzymam kciuki :-):tak:

Mama Sówka Bartus miodzio , śliczny chłopak :)
Ola_PM my sie chyba nie znamy a wiec witam :) i serdecznie gratuluje i juz zaciskam piąstki za was :):-)
EdyśG – tak jak dziewczyny mówia leż plackiem.... i nic nie rob sciskam cie mocno i trzymam kciuki
jujka czasem od siedzenia w domu ręce opadają.. a z drugiej strony praca to tez w pewnym sensie taka odskocznia :happy2: fanie ze zaczynacie przytulanki...

gosialew :confused: odpoczywaj odpoczywaj troche... nie mozna przesadzac
zjola ja tez zdanie zmienilam co do mojego meza on tez to przezywa na swoja sposob i jego sposob to nie rozmawianie na ten temat i nie rozdrapywanie ran czyli podobnie do twojego... moj tez powiedzial z jednym ze nie wazne czy chlopiec czy dziewczynka wazne zeby zdrowe bylo...,
lina82 ja tez mowie ze same dobrze wiemy kiedy jest ten czas aby sie starac... i tyle lekarze mowia kazdy co innego...(macie przyklad z tego mojego patafiana) a u nas chyba ten czas juz sie zbliza... i nie bedziemy robic nic aby temu zapobiec :cool2::cool2::-D

a więc

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

A wiec tak.....zadzwoniłam do lekarza , powiedział mi zeby na wizyte zapisac sie za 10 dni....takze czekać bede....

reklama
carri gratuluje :-) ładne dwie kreseczki :-) i pierwsza fotka maluszka hihi trzymam kciuki :-) jeszcze razem na porodowce wyladujemy hehe choc wolalabym rodzic w terminie

Do góry