reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Lina82, jeżynka, kasiawd, aneczkab23 – dziękuję dziewczyny :-)
Agnieszka – dacie radę, ząbki to nie taka prosta sprawa. Super, że u ortopedy wszystko ok. :tak:
Kasiawd – przytulam Cię mocno. :-(
Kobietka22 – dobra organizacja i pójdzie jak po maśle :-p
&Ewcia – troszkę wiary w siebie i swój organizm :tak:

Aaaaaaaaaaaaa mi się jutro zaczyna 30tc jestem przestraszona, podniecona, niecierpliwa końca, szczęśliwa, radosna - wszystko naraz :-)

reklama
Cześć dziewczęta

Lilijanna - piękne fotki brzuchatki....!

A ja Wam tak po cichutku powiem, że dziś mam urodzinki....i tak bym chciała, żeby juz w następne był ze mną mój skarb!!!

Milutkiego dnia....ja mam dziś duuuużo pracy.

Cześć dziewczęta

Lilijanna - piękne fotki brzuchatki....!

A ja Wam tak po cichutku powiem, że dziś mam urodzinki....i tak bym chciała, żeby juz w następne był ze mną mój skarb!!!

Milutkiego dnia....ja mam dziś duuuużo pracy.

Wszystkiego Najlepszego a w szczególności spełnienia tego najskrytszego marzenia:*

Lilijanko brzucho ślicznutki sama słodycz:*
Kasiuwd jestem z Tobą zapalam [*] dla aniołeczka
Aniołkowe mamusie dziękuje Wam Wszystkim że jesteście i nie zostawiacie nikogo bez pomocy. Życze wszystkim miłego dnia.:-)

Witam!

Karolciu wszystkiego najlepszego, radości, szczęścia moc, dzieciaczka wesołego by Cię budził na karmienie co noc! :tak::-):-D

Moje uszko odetkane! Taka mała rzecz a cieszy! :-)

kasiuwd -
tak mi przykro!

A tak w ogóle to piszecie, że lekarz kazał wam przyjść po tabletkę, gdyby gumka pękła? :dry:
To jakaś ciekawa teoria! Przecież niektóre dziewczyny na tym forum nie doczekały swojej pierwszej @ i są w ciąży albo już urodziły. Żeby tak z góry zakładać, że znowu nastąpi poronienie? A jak by się tym razem udało wbrew wszystkiemu?
Ja posłuchałam lekarza i grzecznie, jeszcze do czerwca biorę tabletki anty. Co do jednego miał rację ustąpiły wszelkie plamienia międzymiesiączkowe i mam wrażenie, że endometrium ma wtedy szanse powoli się wygoić, zwłaszcza, że miałam zabieg. Podobno ryzyko zrostów wtedy maleje. Badam betę i na razie hormony były w normie. Dzisiaj znowu robiłam - wyniki w piątek.
Ale jak w czerwcu pójdę do gina i zacznie coś kręcić, to mam to w nosie i startujemy w lipcu tak czy siak!

Pozdrawiam was wszystkie cieplutko w tą paskudną pogodę! :baffled:

Witam dziewczyny, nie wiem czy w dobrym wątku się zalogowałam, ale rozklejam się dzisiaj kompletnie :(. Od piątku chodziłam szczęśliwa bo okazało się że najprawdopodobniej jestem w ciąży (poprzednią poroniłam w grudniu) więc moja radość była ogromna. Wczoraj niestety lekarz rozwiał moje nadzieje. Okazało się że rozwija się zaśniad groniasty, więc ciąża do usunięcia. To jakiś koszmar.........Czekam na wyniki bHCG i jutro zabieg. Dlaczego lo nas tak strasznie doświadcza :(.............

kasiuleczko - tak mi przykro. Ja też miałam podejrzenie o to świństwo! Na tym wątku dziewczyny chętnie Cię wesprą i pomogą przeżyć te straszne dni. A teraz, cóż można powiedzieć. Trzymaj się, nie poddawaj i miej nadzieję, że los się jeszcze odmieni. Trzymam kciuki, żeby nie było żadnych powikłań i żebyś znowu, szybciutko mogła się starać o dzidziusia!
Pozdrawiam

KAROLCIA...
Kochana...
W tym szczególnym dniu chcę Ci życzyć:
uśmiechu, który zawsze będzie gościł na ustach...
radości życia, którą nas zawsze zarażasz...
miłości, która jest sensem ludzkiej egzystencji...
zdrowia, bo bez niego jest nam bardzo trudno,
a przede wszystkim spełnienia marzeń, ale nie wszystkich, tylko tych najskrytszych, najgłębiej skrywanych, najmocniej oczekiwanych....

Witam dziewczyny................... Dlaczego lo nas tak strasznie doświadcza :(.............

Kasiuleczko - zostań z nami..Dziewczynki na tym forum każdemu dają mnóstwo wsparcia i dobrych słów..i nadziei..[*][*] dla Twoich Aniołków..Nikt chyba nie znam odpowiedzi na to pytanie, które każda z nas na tym wątku sobie zadawała i zadaje - DLACZEGO? Ja wierzę, że KTOŚ ma jakiś plan wobec nas i dlatego tak nas doświadcza...Pozostaje nam się nie poddawać i walczyć..Przytulam Cię bardzo ciepło..

Hej Dziewczyny!!!!!!!!
Karolciu-Z okazji Urodzin życzę Ci:
Aby jedynymi łzami,
które pojawią się w Twoich oczach były
Kryształowe łzy szczęścia
Aby radosnego uśmiechu na Twojej twarzy,
nie zakryły ciężkie chmury smutku
Aby płatki róż wyściełały drogę Twego przeznaczenia,
A szczęście, zdrowie, radość
i miłość były przeznaczeniem Twych dni.
Kasiuleczko-Przykro mi bardzo ale zostań z nami.Są tu dziewczyny o wspaniałych sercach które bardzo pomagają .Trzymaj się i nie poddawaj się pozdrawiam

reklama
Karolcia wszystkiego najpiękniejszego z okazji urodzin! Zdrówka, radości i tego prawdziwego szczęścia. Spełnienia wszystkich marzeń i planów oraz tradycyjnie 100lat ;-)

Do góry