reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Anulka, główka do góry, nie teraz to następnym razem się uda. Bądź dobrej myśli:tak:
Miłego wieczorku wszystkim życzę:-)

Spójrzcie co wynalazłam:-D:-D
Ale się uśmiałam:-D:-D:-D:-D

[video=youtube;coaGiPOnfpg]http://www.youtube.com/watch?v=coaGiPOnfpg[/video]

[video=youtube;vX4apjm3xt4]http://www.youtube.com/watch?v=vX4apjm3xt4&feature=related[/video]

Będę uciekać. Spokojnej nocy życzę. Dobranoc!!!

Ostatnia edycja:
Tak tylko mi nie do usmiechu a moj maz wrocil i jeszcze ale i pretensje ...sama juz nie wiem czy sie starac jestesmy pol roku po slubie a sie nie uklada wogole on mnie wogole nie rozumie...:(

Witajcie.
Dziękuje za tyle ciepłych słów skierowanych do mnie. Nie "uciekłam" z forum tylko nie miałam na nie siły i nadal troszkę brakuje. Od dwóch miesięcy nie robię nic innego tylko śpię :zawstydzona/y::sorry2: i ciągle jestem mega zmęczona, aż niektórzy po prostu mi już dogryzają ale ja naprawdę mogę spać i spać... i ciągle jestem zmęczona. Ale wiem że to dobrze. Liczę że po pierwszym trymestrze mi przejdzie. O fasolce przez długi czas nikt nie wiedział. Dlatego też nie "chwaliłam się" nikomu. Dopiero moja rodzina zorientowała się po objawach ciążowych więc nie było co już dalej wymawiać że nie jestem w ciąży. Ale znajomi i inna bliższa rodzina dalej nie wie. Nie należy ta ciąża do łatwych. Już pare razy przeżywałam "horror" który suma sumarum okazywał się "fałszywym" alarmem ale nie muszę Wam mówić co przeżywałam. I co co dzień przeżywam. Ale zapewniam Was.. cieszę się każdym dniem, za każdy dzień bycia mamą dziękuje Bogu.. i proszę by pozwolił by dzidzia która rośnie mi pod serduszkiem była silna i zdrowa. Nie tracę dni na smutki i żale, nie schizuję. Staram się żyć jak najnormalniej choć jak pisałam łatwe to nie jest przez mojego śpiocha.
Dlatego tym bardziej się cieszę z każdej modlitwy od Was.. za każde dobre słowo dziękuje. Miło mi jest na sercu że pamiętacie o mnie. Ja o Was również. Czasem próbowałam podczytać co u Was ale nie powiem że do latwych to nie należało.
Dziękuje, Dziękuje i proszę o modlitwę.

Odnośnie badań na mycoplasme, ureoplasmę i chlamydię - powtarzam że można je zrobić bezpłatnie z wymazu!!!!! z kanału szyjki macicy w poradniach "W" wirusologicznych w każdym większym mieście za DARMO!!!!!!! A i w analitykach koszt tych wymazów czasami jest tańszy niż zakupienie testu urogin i jeszcze wizyta u ginka. Więc warto sprawdzić ceny. A te paskudztwa spokojnie da się wytępić ale jak napisała kobietka ważne jest by leczyć i partnera równocześnie!!!! Zero sexu do momentu wyzdrowienia. I czasem warto zrobić antybiogram by wiedzieć na jaki lek ten wirus jest poddatny.

hej,Melduję się i tu bo na wieściach już to uczyniłam:)
u mnie wszystko ok,w pt mam wizytę. Objawów ciążowych raczej brak,ale wierzę w mojego szkraba i proszę o kciukasy:)
pozdrawiam was wszystkie i witam nowe mamusie aniołkowe

Witam.
Większość nie znam. Wpadłam zobaczyć suwaczek Edi, wspaniały jest! Przy okazji, pati.b, gratuluję, tak się cieszę!
Dziewczynom po stracie współczuję, wiem co przeżywacie. Ciężarówkom gratuluję, za staraczki trzymam kciuki.
Niedługo miną dwa lata od chwili mojego zalogowania się na CPP.
To forum naprawdę pomaga.
MIłego wieczoru.

ps. ola**, masz termin tak jak słodziutka, super.

Ostatnia edycja:
Gratuluje Ci Ola** , z całego, szczerego serca:) I trzymam bardzo mocno kciuki i jestem pewna, że wszystko będzie dobrze..
Wszystkie gorąco pozdrawiam i życzę udanego i spokojnego wieczorku:)

reklama
Witam, zajrzałam tak na chwilkę i wyczytałam wspaniałe wieści.
Edyta bardzo mocno Ci gratuluje i życzę spokojnych miesięcy do narodzin maleństwa.

Ola** kciuki zaciśnięte za wizytę na pewno będzie wszystko ok.

Pati a jak twoje samopoczucie?

Selenka witaj i zaglądaj częściej.

A u mnie nic nowego, czekam na @ albo jej brak :)

Do góry