reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
poczekam do jutra rana i zrobie bo podobno jest test pewniejszy :) chociaz jak ma wyjsc to wyjdzie :) ale tez jest strach przed rozczarowaniem...

Anulka- jak masz test, to zrób dziś. jeżeli będzie fasolka, to wyjdzie bez względu na porę:tak: ja z Maciusiem robiłam koło południa i wyszedł:tak:

zjola jaka potępiona?? Nie jesteś sama, ja we wrześniu biorę cywilny ślub.:-p Cóż życia nie przewidzisz.:sorry2:
Anulka, zrób test i myśl pozytywnie. Jeżeli jesteś w ciąży to musisz dbać o siebie i odpędzać złe mysli.:tak:
Dzięki Justkabor, myślałam, że to będzie więcej kosztowało.

Jeżynko - ja najmilej wspominam mój ostatni ślub. Remontowali wtedy u nas Urząd Stanu Cywilnego i my przez przypadek braliśmy ślub w pięknej zabytkowej willi. Istne cudo! Lepiej bym sobie tego nie wymarzyła :-)

A tak w ogóle to jesteśmy po ślubie niecałe dwa lata :)

Wooow ślub w willi musiał być piękny.:-) A ja się zastanawiam co ubrać na mój cywilny, hmmm... mam kremową suknię z koronką, ale chętnie ubrałabym coś krótkiego:sorry2:
zjola czyli niedługo rocznica ślubu?? :-)

Hejka dziewczyny!
...czytam i czytam ale nie mogę zdążyć z tym forum - hehe, tyle nas tutaj jest, tyle nowych rzeczy się dzieje... Mnie nie było kilka dni, bo mieliśmy niespodziewaną przeprowadzke do nowego mieszkanka, na szczęście wszytsko szybko sie udało, więc jest ok...
Byłam u lekarza wyniki niby wszystkie ok, ale biorę dalej coś na tą moja krew...ale myślę, że będzie ok. Ginek mi powiedział, że najlepiej byłoby, żeby teraz odczekać minimum pół roku, zanim zaplanowalibyśmy kolejna ciążę, żeby znowu nie przytrafiło sie nam to samo...w sumie ja teraz chcę troszkę poczekać - czasem wieczorem długo o tym myślę, bo... jak by wszystko się udało to dzidzia na te Święta była by już z nami...ale teraz mam mieszane uczucia - chyba się boje fakt! - ale dziś rozmawiałm troche z mężem i zaczął rozwijać temat...kurcze pierwszy raz od miesiąca...ale to dobrze hehe i widzę, że on by już chciał - fajnie jakby nasz Kondzik miał już rodzeństwo...Także kto wie, może w przyszłym roku pomyślimy o tym głębiej....hmmmm....chyba, że cos się samemu wydarzy :)))

Pozdrawiam was wszystkie!!! - fajnie było się troszkę wygadać, hehe

reklama
hej magda, cieszę się, że już lepiej u Was. Szczera rozmowa dużo daje:) Najlepiej na staranka poczekać aż będziesz psychicznie gotowa, chyba, że po drodze coś się wydarzy. ;-)Pozdrawiam:tak:

Do góry