reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Doczytałam się, że potrójny test na ureaplasmę, mykoplasmę i chlamydię kosztuje 269 zł. a jak się wpłaci kasę na konto, to przesyłka priorytetowa jest za darmo.

reklama
Jeżynka zamów na początek jeden urogin pronatal to są bakterie najgoroźniejsze dla kobiet w ciąży i planujących ciąże, a jeśli nic nie wyjdzie to już nie będzie ci kolejny potrzebny, nie kupuj od razu dwuch.
Acha i mój M jeszcze nie miał robionego bo by wyszło 800zł dopiero jak sie okazało ,że u mnie coś jest to gin dał dla nas obojga antybiotyki i jeśli teraz za 3 tygodnie u mnie będzie nadal to wtedy on będzie miał robiony bo może on już nie będzie miał więc po co go faszerować tabletkami ,a i w trakcie leczenia bezwzgędny zakaz zbliżeń.
Zjola no to jeszcze taniej łap okazję:)a nie piszą czy potem za wysyłke wymazu do nukleageny sie płaci?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny ja sie nie znam ,ale mój gin bardzo sie cieszył ,że nie mam hpv bo to jest patogen nowotworowy i może powodować wady rozwojowe u płodu ,dlatego wydaje mi sie ,że dobrze żeby badanie na to hpv też zrobić.

Piszą, że test odsyła się bezpłatną poczta kurierską.

A ja na HPV robiłam już osobno i wyszedł ok. To chyba już nie muszę skoro minęły zaledwie 2 miesiące?

Witam Jeżynko:-) faktycznie jeszcze 11 tyg. i ślub. Co do przygotowań, to jeszcze nie ma, ponieważ odwołaliśmy kościelny, bierzemy tylko w tym roku cywilny, a kościelny za rok. Wiadomo, że z cywilnym mniej latania jest, więc mamy jeszcze jakiś miesiąc;-)

Zjola,Kobietka,Justkabor- witam

I pozdrawiam całą resztę- Agatkę, Asię, Edytkę, Anethe81, Aniołki, Daa, EwelinaK26, GosiaLew, Julitka80, Just79, Lena77, Agnieszka0240, As76, Carri, Ewela28, Ewelina28, Iwonka25, Karola322, Karolcia81, Kasikz, Kaśka0201, Lenka29, Niusi@, Ola81, Pati.b, Wiolka1982 a takze te, które nie wymieniłam

Ostatnia edycja:
Cześć Ewciu!

No to emocje przed Wami :tak:
Oby była ładna pogoda.

A ja tak nawiasem mówiąc przerobiłam już dwa śluby cywilne i jeden kościelny :-D
No i jestem potępiona na wieki, bo z drugim mężem mam tylko cywilny! :szok:

Cześć Ewciu!

No to emocje przed Wami :tak:
Oby była ładna pogoda.

A ja tak nawiasem mówiąc przerobiłam już dwa śluby cywilne i jeden kościelny :-D
No i jestem potępiona na wieki, bo z drugim mężem mam tylko cywilny! :szok:

Jeszcze nawet nie odczuwam, że niedługo zmiana stanu cywilnego:-p

Oj zaraz tam potępiona!!! Wcale nie:no: Skoro nie dogadywaliście się, to lepiej się rozwieść, niż męczyć się ze sobą całe życie

reklama
hejka dziewczyny nie bylo mnie dluzszy czas bo po moim poronieniu zrezygnowalam z forum... nie myslalam o staraniu sie czekalam ze cos los przyniesie no i chyba zaczelo sie ale boje sie testu zrobic :( ze jednak bedzie pozytywny ale zostaje strach po ostatnim zajsciu a minelo 8 miesiecy ... macice mam twarda lekko wypukla,wstet do zapachow humorki sama nie wiem co myslec...

Do góry