reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Doczytałam się, że potrójny test na ureaplasmę, mykoplasmę i chlamydię kosztuje 269 zł. a jak się wpłaci kasę na konto, to przesyłka priorytetowa jest za darmo.

reklama
Jeżynka zamów na początek jeden urogin pronatal to są bakterie najgoroźniejsze dla kobiet w ciąży i planujących ciąże, a jeśli nic nie wyjdzie to już nie będzie ci kolejny potrzebny, nie kupuj od razu dwuch.
Acha i mój M jeszcze nie miał robionego bo by wyszło 800zł dopiero jak sie okazało ,że u mnie coś jest to gin dał dla nas obojga antybiotyki i jeśli teraz za 3 tygodnie u mnie będzie nadal to wtedy on będzie miał robiony bo może on już nie będzie miał więc po co go faszerować tabletkami ,a i w trakcie leczenia bezwzgędny zakaz zbliżeń.
Zjola no to jeszcze taniej łap okazję:)a nie piszą czy potem za wysyłke wymazu do nukleageny sie płaci?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny ja sie nie znam ,ale mój gin bardzo sie cieszył ,że nie mam hpv bo to jest patogen nowotworowy i może powodować wady rozwojowe u płodu ,dlatego wydaje mi sie ,że dobrze żeby badanie na to hpv też zrobić.

Piszą, że test odsyła się bezpłatną poczta kurierską.

A ja na HPV robiłam już osobno i wyszedł ok. To chyba już nie muszę skoro minęły zaledwie 2 miesiące?

Witam Jeżynko:-) faktycznie jeszcze 11 tyg. i ślub. Co do przygotowań, to jeszcze nie ma, ponieważ odwołaliśmy kościelny, bierzemy tylko w tym roku cywilny, a kościelny za rok. Wiadomo, że z cywilnym mniej latania jest, więc mamy jeszcze jakiś miesiąc;-)

Zjola,Kobietka,Justkabor- witam

I pozdrawiam całą resztę- Agatkę, Asię, Edytkę, Anethe81, Aniołki, Daa, EwelinaK26, GosiaLew, Julitka80, Just79, Lena77, Agnieszka0240, As76, Carri, Ewela28, Ewelina28, Iwonka25, Karola322, Karolcia81, Kasikz, Kaśka0201, Lenka29, Niusi@, Ola81, Pati.b, Wiolka1982 a takze te, które nie wymieniłam

Ostatnia edycja:
Cześć Ewciu!

No to emocje przed Wami :tak:
Oby była ładna pogoda.

A ja tak nawiasem mówiąc przerobiłam już dwa śluby cywilne i jeden kościelny :-D
No i jestem potępiona na wieki, bo z drugim mężem mam tylko cywilny! :szok:

Cześć Ewciu!

No to emocje przed Wami :tak:
Oby była ładna pogoda.

A ja tak nawiasem mówiąc przerobiłam już dwa śluby cywilne i jeden kościelny :-D
No i jestem potępiona na wieki, bo z drugim mężem mam tylko cywilny! :szok:

Jeszcze nawet nie odczuwam, że niedługo zmiana stanu cywilnego:-p

Oj zaraz tam potępiona!!! Wcale nie:no: Skoro nie dogadywaliście się, to lepiej się rozwieść, niż męczyć się ze sobą całe życie

reklama
hejka dziewczyny nie bylo mnie dluzszy czas bo po moim poronieniu zrezygnowalam z forum... nie myslalam o staraniu sie czekalam ze cos los przyniesie no i chyba zaczelo sie ale boje sie testu zrobic :( ze jednak bedzie pozytywny ale zostaje strach po ostatnim zajsciu a minelo 8 miesiecy ... macice mam twarda lekko wypukla,wstet do zapachow humorki sama nie wiem co myslec...

Do góry