reklama
K
kobietka22
Gość
Jeżynka zamów na początek jeden urogin pronatal to są bakterie najgoroźniejsze dla kobiet w ciąży i planujących ciąże, a jeśli nic nie wyjdzie to już nie będzie ci kolejny potrzebny, nie kupuj od razu dwuch.
Acha i mój M jeszcze nie miał robionego bo by wyszło 800zł dopiero jak sie okazało ,że u mnie coś jest to gin dał dla nas obojga antybiotyki i jeśli teraz za 3 tygodnie u mnie będzie nadal to wtedy on będzie miał robiony bo może on już nie będzie miał więc po co go faszerować tabletkami ,a i w trakcie leczenia bezwzgędny zakaz zbliżeń.
Zjola no to jeszcze taniej łap okazjęa nie piszą czy potem za wysyłke wymazu do nukleageny sie płaci?
Acha i mój M jeszcze nie miał robionego bo by wyszło 800zł dopiero jak sie okazało ,że u mnie coś jest to gin dał dla nas obojga antybiotyki i jeśli teraz za 3 tygodnie u mnie będzie nadal to wtedy on będzie miał robiony bo może on już nie będzie miał więc po co go faszerować tabletkami ,a i w trakcie leczenia bezwzgędny zakaz zbliżeń.
Zjola no to jeszcze taniej łap okazjęa nie piszą czy potem za wysyłke wymazu do nukleageny sie płaci?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
tygryskowa
Fanka BB :)
Właśnie się zastanawiam, który zamówić, bo są Pronatal I, II i III. Ale chyba jedynka będzie ok.
K
kobietka22
Gość
Dziewczyny ja sie nie znam ,ale mój gin bardzo sie cieszył ,że nie mam hpv bo to jest patogen nowotworowy i może powodować wady rozwojowe u płodu ,dlatego wydaje mi sie ,że dobrze żeby badanie na to hpv też zrobić.
Justkabor
Aktywna w BB
Jezynka 90e w Medicusie, moze gdzie indziej jest taniej.
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Witam Jeżynko:-) faktycznie jeszcze 11 tyg. i ślub. Co do przygotowań, to jeszcze nie ma, ponieważ odwołaliśmy kościelny, bierzemy tylko w tym roku cywilny, a kościelny za rok. Wiadomo, że z cywilnym mniej latania jest, więc mamy jeszcze jakiś miesiąc;-)
Zjola,Kobietka,Justkabor- witam
I pozdrawiam całą resztę- Agatkę, Asię, Edytkę, Anethe81, Aniołki, Daa, EwelinaK26, GosiaLew, Julitka80, Just79, Lena77, Agnieszka0240, As76, Carri, Ewela28, Ewelina28, Iwonka25, Karola322, Karolcia81, Kasikz, Kaśka0201, Lenka29, Niusi@, Ola81, Pati.b, Wiolka1982 a takze te, które nie wymieniłam
Zjola,Kobietka,Justkabor- witam
I pozdrawiam całą resztę- Agatkę, Asię, Edytkę, Anethe81, Aniołki, Daa, EwelinaK26, GosiaLew, Julitka80, Just79, Lena77, Agnieszka0240, As76, Carri, Ewela28, Ewelina28, Iwonka25, Karola322, Karolcia81, Kasikz, Kaśka0201, Lenka29, Niusi@, Ola81, Pati.b, Wiolka1982 a takze te, które nie wymieniłam
Ostatnia edycja:
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Cześć Ewciu!
No to emocje przed Wami
Oby była ładna pogoda.
A ja tak nawiasem mówiąc przerobiłam już dwa śluby cywilne i jeden kościelny
No i jestem potępiona na wieki, bo z drugim mężem mam tylko cywilny!
Jeszcze nawet nie odczuwam, że niedługo zmiana stanu cywilnego
Oj zaraz tam potępiona!!! Wcale nie Skoro nie dogadywaliście się, to lepiej się rozwieść, niż męczyć się ze sobą całe życie
reklama
A
Anulka198424
Gość
hejka dziewczyny nie bylo mnie dluzszy czas bo po moim poronieniu zrezygnowalam z forum... nie myslalam o staraniu sie czekalam ze cos los przyniesie no i chyba zaczelo sie ale boje sie testu zrobic ze jednak bedzie pozytywny ale zostaje strach po ostatnim zajsciu a minelo 8 miesiecy ... macice mam twarda lekko wypukla,wstet do zapachow humorki sama nie wiem co myslec...