reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czesc kochane i ja sie dzis witam:-)
Basia u mnie krwawienie trwalo ok 2-3 dni potem bylo juz tylko plamienie ale tak jak u 13 13 nawet miedzy tymi plamieniemi byly dni czyste i wszystko skonczylo sie tak ok po 2 tygodniach.

Dziewczyny od kilku dni snia mi sie kobiety w ciazy albo malutkie dopiero urodzone dzieci ehhh dziwne to takie w sumie nie przeszkadza mi to w wysypianiu sie bo w nocy sie nie budze ale rano jak wstaje to caly czas zaprzata mi to glowe i zaczyna sie myslenie co by bylo gdyby hmmm....no ale trudno moze mi to przejdzie staram sie o tym myslec jak najmniej a moze ktoras z was miala podobnie???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam
dziewczyny treoche mnie z wami nie było ,alen postaram sie nadrobic zaleglosci.
Kasiu nie wiem co napisac trzymaj sie kochana a tak wierzylam ze sie uda zapalam (*)dla twojego Karolka musisz byc silna.
Kasiawd tez trzymaj sie kochana zapalam (*) dla twojego aniołka.
Dziewczymy wiem ze teraz trudno cos powiedziec bo czlowiek cierpi wiem sama ze swojego doswiadczenia bo mam 2 aniołki:(
U mnie mineło 3 miesiace i bardzo mnie to wszystko zmienilo jestem pesymistycznie nastawiona do wszystkiego jestem zla na caly swiat.Staramy sie robimy wszystko i ciagloe pytanie dlaczego ja.
Dzisiaj dostalam wynik na czynnik V leida jest prawidlowy ,nasze kariotypy prawidlowe.Dzisiaj bylam na badanich hormonkow zobaczymy jak wyniki
Zaraz doczytam co tam u was

Pozdrawiam was wszystkie

Baska u mnie po 1 poronieniu i zabiegu krwawilam moze 1-3 dni ale to byl 6 tydzien
teraz gdy to byl 10 tydzien krwawilam ok 12-14 dni.Wiec to roznie bywa

Dziewczyny znacie sie jaki powinien byc progesteron robiony 22 dc moj wynik to 4.67 ng/ml
niby w normie1.7-27 ale wydaje mi sie ze za niski????????

Ostatnia edycja:
Witam:) U mnie nieciekawa pogoda więc właśnie piję kawę na pobudzenie:)
zjola jeżeli można wiedzieć, dlaczego masz mało czasu na próby?
kasiawd przytulam i zapalam światełko dla Twojego Aniołka

Ach jeżynko - bo mi, jak to mówią, liczba już nie pozwala :-(. Co prawda jak się dowiedziałam, że aktorka Anna Korcz w 42 roku życia urodziła po świętach wielkanocnych zdrowego synka, to mnie to trochę podniosło na duchu :sorry2:.
Ja w tym roku w listopadzie skończę 40 lat. Sama więc rozumiesz, że czasu nie mam wiele :no:

Moje krwawienie trwa już 3tydzień i 3 dzień, poroniłam w 6tc a niby wszystko jest ok..
nie wiem już sama.. dziwne.. mój facet wymyslil ze odrazu dostalam okres ale to chyba przecież niemożliwe.. więc..? poczekam do konca tygodnia i znowu pójde do lekarza..

baska - ja miałam tylko plamienia, ale ja miałam zabieg, nie poronienie samoistne.
Nie wiem jak było u Ciebie, ale myślę, że najlepiej skontaktować się z lekarzem.
Mój mówił, że następną @ powinnam dostać od 4 do 6 tygodni po zabiegu.
Ja dostałam po 5, ale wiem, że niektóre dziewczyny dostawały po 4 tygodniach.
Wiem tylko, że organizm po tym wszystkim jest dość rozregulowany i różnie może reagować.
Mam nadzieję, że u ciebie będzie wszystko ok. Pozdrawiam

Zjola nie wiem czy to ciebie pocieszy ale ja mieszkam w Itali i tu normalny wiek na rodzenie dzieci zaczyna sie od 35 lat w gore jak lezalam w szpitalu po poronieniu to wlasnie widzialam wiekszasc kobietek po poradach albo przed ok 40 lat a nawet po i powiem ci szczerze ze tu lekarze traktuja ten wiek normalnie a na spacerkach widac wlasnie duzo mam w twoim wieku wiec glowka do gory bedzie dobrze i jeszcze jedno co do wloskiego szpitala ja mam 23 lata i traktowali mnie jak dziecko hehe dla nich to bardzo dziwne ze dziewczyna w tym wieku zachodzi w ciaze.

Baśka ja krwawiłam około 3-4 tygodni plamienia, krwawienia i tak wkółko, a miesiączki dostałam tydzień po tym jak mi sie krwawienie skończyło i potem już regularnie miałam.

Kasiawd bardzo mi przykro zapalam swiatełko (*), kochana jakie badania robiłaś już?\
Lila ja zamówiłam sukienkew kolorze granatowym ,żeby wszystko nie było tylko niebieskie, bo na punkcie niebieskiego i turkusu mam fioła;-)

Dziewczyny dziś ide na wymaz ,a potem będą najdłuższe 3 tygodnie w moim życiu ,oczekiwanie na wyniki, oby były wporządku.

kobietka22 będą dobre wyniki, nie stresuj się zbytnio, trzymam paluchy:)

Baśka ja krwawiłam ok 2 tygodni, z każdym dniem coraz mniej, a @ przyszła po 4 tyg i 3 dniach

kasiawd bardzo mi przykro, przytulam i zapalam (*) dla Aniołka

tulipanek gratulacje i trzymam paluchy za maleństwo:) wszystko będzie dobrze

zjola uważam, że fajna z Ciebie kobitka i zasługujesz na maleństwo, więc wiek tu pewno nie przeszkodzi:)

Ja rzadko się udzielam na forum, bo jakoś zwykle mam mało do powiedzenia, a w ogóle nie mogę sobie ze soba poradzić i nie chcę Wam tu marudzić, aczkolwiek codziennie czytam forum i bardzo się cieszę Waszymi sukcesami, razem z Wami się smucę i dzięki Wam też odzyskuję wiarę w kolejną ciążę, ale dzisiejszy dzień to jeden z tych gorszych...
Wszystkie Was bardzo cieplutko pozdrawiam:)

reklama
Jujka kazda z nas miewa gorsze dni kochaniutka glowka do gory i pisz jak najwiecej postaramy sie sluzyc dobra rada i jakos ciebie pocieszyc a co do marudzenia to marudz jak najwiecej od tego tu jestesmy zeby sobie pobiedolic hehe:-) mam nadzieje ze jutro przyjdzie lepszy dzionek i humorek ci sie poprawi:-)
Kobietka mocno trzymam kciuki za dobry wynik:-) A co do niebieskiego i turkusowego do fajny kolorek w sam raz na lato hmmm lato lato coraz blizej a tu u mnie sporo zbednych kilogramow ehh od jutra przechodze na diete i mam nadzieje ze w niej wytrwam:-)

Do góry