reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wiecie....ja jutro mam 6 rocznicę ślubu,a 8 dni pózniej mija rok odkąd straciłam synka i także pamiętam każdą minutę...sekundę...nawet najmniejszy szczegół.Nie mogę sobie wybaczyć tego,że nie byłam w stanie przewidzieć tego,choć na początku ciąży miałam sen,w którym śnił mi się pogrzeb mojego maleństwa.Do dzisiaj dręczą mnie koszmary i nie wiem jak mam dalej z tym wszystkim żyć

reklama
To wszystko jest takie przykre. Na początku lutego w 13 tc okazało się ,ze muszę iść na zabieg. Czułam się oszukana. Nawet nie umiem określić swoich uczuć które wtedy czułam. Podziękować służbie zdrowia jak traktują kobiety w ciąży. Mój chłopak strasznie przeżył stratę dziecka. Na koniec marca zaszłam w ciążę i jak los będzie łaskawy to podaruję mu prezent urodzinowo- Bożonarodzeniowy.

reklama
Do góry