reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kurcze cos mi klawiatura szwankuje i nie chce pisac polskich znakow :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Spróbuj kombinację ctrl+shift wcisnąć, może Ci się rodzaj klawiatury przypadkiem podmienił.
Trzymam kciukasy za spadek bety. A co do dziwnej @ to się nic nie martw, bo po pierwsze od odejścia Aniołka niedużo minęło, a po drugie te tabsy. Po poronieniu pierwsze trzy @ mogą być dziwne, i uchodzi to raczej za normalne.

reklama
kaska0201 sledze tutaj ciebie caly czas jak tam idzie ... przykro mi ze tak sie stalo caly czas trzymalam i trzymam za was kciuki. zawsze jest nadzieja... moja umarla pozniej niz moj synek. mam jednak nadzieje ze u Was bedzie dobrze ze dacie rade ze stanie sie cud i Bog wam pomoze... miej duzo sily kochana modle sie za ciebie i twojego synka trzymam mocno kciuki !!! i jestem z toba myslami

Kaśka, mam pustkę w głowie, bo nic nie ma sensu z tego co mogłabym Tobie napisać.
Modlę się o siły dla Was do godnego przeżycia tego cholernie trudnego doświadczenia

Kasiu - brak słów, całym sercem z Tobą! Oby się to skończyło w najlepszy możliwy sposób!

just79 - betka spadła! Właśnie odebrałam wynik 1,67.
Z tego co wiem wynik idealny.
@ się rozkręca, więc może będzie ok. Oby wszystko wróciło do normy do lipca! Pod koniec czerwca mam wizytę u ginka, żeby sprawdzić, czy wszystko przygotowane na nowego lokatora :sorry:. Jak mówisz, że pierwsze trzy @ są dziwne, to mnie uspokoiłaś. Duża buźka!

Kasiu...
myślę o Was i modlę się...
Ja, która straciłam wiarę zaczęłam się modlić...
Podobno modlitwy nawróconych są bardzo silne...
więc...
modlę się po 100kroć...

kaska....myslami jestem z toba....pomodle sie....
dziewczyny sirki ze znow o sobie ale ciagle mnie to nurtuje...znalazlam w necie cos takiego:
HCG (human choriotic gonadotropin – gonadotropina kosmówkowa) jest jednym z najwcześniej wykrywanych hormonów w czasie ciąży – już od początku 2. tygodnia po owulacji i zapłodnieniu (tuż po implantacji zarodka w jamie macicy).
wiec jesli bylam u lekarza dwa dni temu i nie widzial w macicy pecherzyka tylko w jajniku cos zobaczy to mam jeszcze dwa tyg do badania...bo teraz tj przechodzi te droge w strone macicy....przyjmujac oczywiscie baaardzo pozna owu...a to sie zdarza...wiec odzyskalam nadzieje....tym bardziej ze tempka sie utrzymuje ok 37st.C...:-p:sorry:
zjola no wlasnie tego @ dalej nie ma....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry