reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kurcze cos mi klawiatura szwankuje i nie chce pisac polskich znakow :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Spróbuj kombinację ctrl+shift wcisnąć, może Ci się rodzaj klawiatury przypadkiem podmienił.
Trzymam kciukasy za spadek bety. A co do dziwnej @ to się nic nie martw, bo po pierwsze od odejścia Aniołka niedużo minęło, a po drugie te tabsy. Po poronieniu pierwsze trzy @ mogą być dziwne, i uchodzi to raczej za normalne.

reklama
kaska0201 sledze tutaj ciebie caly czas jak tam idzie ... przykro mi ze tak sie stalo caly czas trzymalam i trzymam za was kciuki. zawsze jest nadzieja... moja umarla pozniej niz moj synek. mam jednak nadzieje ze u Was bedzie dobrze ze dacie rade ze stanie sie cud i Bog wam pomoze... miej duzo sily kochana modle sie za ciebie i twojego synka trzymam mocno kciuki !!! i jestem z toba myslami

Kaśka, mam pustkę w głowie, bo nic nie ma sensu z tego co mogłabym Tobie napisać.
Modlę się o siły dla Was do godnego przeżycia tego cholernie trudnego doświadczenia

Kasiu - brak słów, całym sercem z Tobą! Oby się to skończyło w najlepszy możliwy sposób!

just79 - betka spadła! Właśnie odebrałam wynik 1,67.
Z tego co wiem wynik idealny.
@ się rozkręca, więc może będzie ok. Oby wszystko wróciło do normy do lipca! Pod koniec czerwca mam wizytę u ginka, żeby sprawdzić, czy wszystko przygotowane na nowego lokatora :sorry:. Jak mówisz, że pierwsze trzy @ są dziwne, to mnie uspokoiłaś. Duża buźka!

Kasiu...
myślę o Was i modlę się...
Ja, która straciłam wiarę zaczęłam się modlić...
Podobno modlitwy nawróconych są bardzo silne...
więc...
modlę się po 100kroć...

kaska....myslami jestem z toba....pomodle sie....
dziewczyny sirki ze znow o sobie ale ciagle mnie to nurtuje...znalazlam w necie cos takiego:
HCG (human choriotic gonadotropin – gonadotropina kosmówkowa) jest jednym z najwcześniej wykrywanych hormonów w czasie ciąży – już od początku 2. tygodnia po owulacji i zapłodnieniu (tuż po implantacji zarodka w jamie macicy).
wiec jesli bylam u lekarza dwa dni temu i nie widzial w macicy pecherzyka tylko w jajniku cos zobaczy to mam jeszcze dwa tyg do badania...bo teraz tj przechodzi te droge w strone macicy....przyjmujac oczywiscie baaardzo pozna owu...a to sie zdarza...wiec odzyskalam nadzieje....tym bardziej ze tempka sie utrzymuje ok 37st.C...:-p:sorry:
zjola no wlasnie tego @ dalej nie ma....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry