reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć. Jeśli mogę to i ja do was dołączę. Długo "zbierałam się" aby coś napisać.
Najpierw chciałam dołączyć do październikowych mam, ale niestety ....los chciał inaczej i jestem u was. Mam nadzieję, że dzięki wam jakoś się pozbieram po stracie mojego maleństwa.

reklama
Hej kobietki!

karola322
- gratuluję:) Super że Zuzia już z Wami:) I faktycznie maleńka jest! Czekam na zdjęcie!

mośka - witaj wśród nas. Niestety los bywa czasem okrutny:( To forum to najlepsza terapia!Więc zostań z nami!

Dzięki wszystkim Wam, które mi odpisały, pani doktor jeszcze nie opisała co się wydarzyła, napisała tylko że póki co mam brać tylko lek na tarczycę.
Miłego wieczorku!

mośka witaj, zapalam
[*] dla Twojego aniołka, ja również miałam być październikową mamusią. :-(
Musisz być teraz silna, daj sobie czas, na początku emocje są najsilniejsze :-(

U mnie bez zmian, powoli zbliża się termin owulki, ale coś się obawiam, że nie przyjdzie, jak miesiąc temu, bo w ogóle nie czuję jajników ani nic...

Cześć Wam Kochane:p
Liliana Lucyferek ojjjj brak słów i nie wiem co ja mam zrobić NIGDY NIE DAWAJCIE SWOIM DZIECIOM IMIENIA KACPER!!!!!!!! To APEL!!!! :) Moje dziecko za miesiąc będzie miało 5 lat i jestem poprostu załamana jego zachowaniem przeklina na wszystkich domowników mówi brzydkie słowa, powtarza głupawym głosem to co się do niego mówi ale jak czegoś potrzebuje jest najsłodszym dzieckiem na świecie nie wiem co mam robićw przedszkolu Panie móią że jest jednym z najgrzeczniejszych dzieci i nigdy nie powiedział przekleństwa więc już siły nerwy pomału mi siadają. To u mojego Lucyferka:p Ale kocham go najbardziej na świecie i nie wyobrażam sobie życia bez niego:D

aniołki kochana wiem co czujesz no mi dopiero się @ spóźnia 2 dni i dzisiaj zrobiłam tes i wyszedł negatywny;/;/ pryszcze mi powyskakiwały;/;/ gdzie nigdy ich nie miałam i brzuch mam taki jak bym była w 9 miesiącu ehhh więc jestem nastawiona na @ ale Tobie oczywiście kochana kibicuję jak Wam wszystkim!!!!!!!:):)
mośka kochana witaj zapalam światełko dla Twojego aniołeczka(*) Dołanczam się do dziewczym zostań z nami jeśłi będziesz czegoś potrzebowała wal prosto z mostu do nas:):) Bez żadnego skrępowania:p
Przyjemnego wieczorku:p Buziaki:)

Ostatnia edycja:
Zapalam
[*] dla wszystkich aniołków, a zafasolkowanym mamom serdecznie gratuluje.

To była moja pierwsza ciąża, bardzo oczekiwana, ale niestety okazała się pustym jajem płodowym i 21.03.2010 w 11tc miałam zrobiony zabieg.
Już ponad miesiąc od zabiegu ale nadal czuję taką pustkę w środku.
Chciałabym jak najszybciej znów być w ciąży, ale zobaczę co powie gin na wizycie 4 maja.

Dziewczynki ja się tylko witam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Miałam dzisiaj najbardziej męczący dzień w całej historii tej ciąży :confused2::confused2:Na szczęście tym razem nie chodzi o mdłości, a o załatwianie miliona spraw jednego dnia :confused2::confused2: Padam....

Karola gratuluję Zuzi!!

Aniołki kiedy moja beta wyszła 25, to pamiętam, że Koti mnie pocieszyła tym, że jej wyszła na samym początku 0... No a teraz z tego 0 jest śliczny Gracjanek.... Więc nadal jest nadzieja, tym bardziej, ze mogłaś mieć później owulkę....

Aniołki – nie pozostaje Ci nic innego jak uzbroić się w cierpliwość i czekać i się nie denerwować, bo nerwy nie są Ci potrzebne
Mośka – cieszę się, że zebrałaś się na odwagę i naskrobałaś do nas parę słów. Pozostań z nami, a my Ci pomożemy, damy nadzieję i wiarę i siłę i co tylko sobie zapragniesz. W zamian nie oczekujemy nic, a może także wiary, nadziei, siły. Pomagamy sobie tutaj nawzajem jak się da. Zostań, a Twojego Skarba przytulam i zapalam świeczkę
[*]
EwelinaK – oj to ten Twój Lucyferek teraz rogi mamusi pokazuje

A u mnie spadek formy, która mnie strasznie denerwuje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam Was

Kasieńko... doczytałam... i nie umię nic sensownego napisać poza tym, że bardzo mocno przytulam...

Mośka, Ciebie witam i mam nadzieję że znajdziesz tu wiele bratnich dusz i może trochę odpowiedzi na swoje pytania... również przytulam

Karola GRATULUJĘ , niech się Zuzka zdrowo chowa !!

Pozdrawiam Was serdecznie

reklama
Cześć Babeczki!

Pozdrawiam wszystkie zafasolkowane i te starające się i nowe aniołkowe mamusie. Trzymam za Was kciuki, żeby nastały nowe, lepsze dni :tak:

aniołki - ja tak sobie myślę, że dzidziuś jeżeli ma być, to będzie bez względu na to, czy zrobisz betę, czy nie, czy zrobisz test, czy nie. Dawniej kobiety nie miały tekiej możliwości jak my dzisiaj, by dowiedzieć się czy są w ciąży. A dzieci się jednak rodziły! :-)
Trzymam kciuki i myślę, że jak dzidziuś tam w środku jest to zostanie, bez względu na wszystko. Ściskam mocno!

A ja dzisiaj będę miała wynik bety i zobaczę czy spadła. Ten świat jest zwariowany. Raz człowiek chce żeby rosła, raz żeby spadła :crazy:

Moja @ po tabletkach, też na razie jakoś nie może się rozkręcić. Jakieś takie niemrawe plamienie. Zobaczę jak będzie dalej :dry:

Lilijanko - pozdrowionka, tobie zawsze chce się odpowiedzieć każdemu z osobna. Podziwiam, bo ja się czasami gubię :sorry: Trzymam kciuki za forme i dzidzie :tak:
Kurcze cos mi klawiatura szwankuje i nie chce pisac polskich znakow :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Do góry