reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ewelina nie poddamy sie tak łatwo :-) ja wierze ze kiedys sie uda a póki co ciesze sie z tego co mam :-)

serio juz uciekam a taka ładna pogoda na dworze slonko swieci juz mozna sie opalac hihi :-)

ja wczoraj nawet seksy zaliczylam lekarz niby nic nie mowil ale ja tez nie zapytalam wiec nie wiem czy mozna ale po dwoch tygodniach juz nie moglam sie powstrzymac i bylo tak delikatnie hihi ale milo :-)

papa do wieczorka dziewczyny

ps na youtubie poszukajcie sobie piosenki A. Wyszkoni "Wiem że jesteś tam" mi pomaga ona a mam cala plyte i jest najlepsza ze wszystkich jak dla mnie :-)

reklama
Czesc dziewczynki.
Wklejam wam kilka fotek z wczorajszego spacerku z Julka...
Pozniej was podczytam.Buziolki i milego dnia. IMG_5689 [800x600].jpgIMG_5656 [800x600].jpgIMG_5700 [800x600].jpgIMG_5658 [800x600].jpgIMG_5665 [800x600].jpg
pencil.png

ewelina nie poddamy sie tak łatwo :-) ja wierze ze kiedys sie uda a póki co ciesze sie z tego co mam :-)

serio juz uciekam a taka ładna pogoda na dworze slonko swieci juz mozna sie opalac hihi :-)

ja wczoraj nawet seksy zaliczylam lekarz niby nic nie mowil ale ja tez nie zapytalam wiec nie wiem czy mozna ale po dwoch tygodniach juz nie moglam sie powstrzymac i bylo tak delikatnie hihi ale milo :-)

papa do wieczorka dziewczyny

I tego się trzymajmy...
UDA się...a póki co, to tak jak TY...cieszę się z tego co mam...
Ja już lekko się opaliłam...wczoraj 30 minut na tarasie i poliki czerwoniutkie...bossskooo ;-)
Uważaj PATI na siebie!!! A teściowej...udawaj, że pomagasz :-D;-)
Miłego dnia :-)

cześć dziewczyny!!!!
Zrobiłam betę po 72h urosła zaledwie o 30% teraz wynosi 6066 a więc bardzo wolno rośnie nadzieja pozostała maluka. Lekarz kazał czekać do pt na usg, ala ja nie wiem czy to ma sens. Czytałam w internecie ze jak beta wolno rośnie to znaczy że może być puste jajo płodowe. Lekarz mówi, że ten mniejszy musiał wchłonąć tego większego, któremu serduszko już biło. Znalazłam laboratorium w Poznaniu, które robi badania genetyczne poronionej kosmówki, tylko to nam pozostało do sprawdzenia, może wada genetyczna dziecka. Umówiłam się do łodzi do profesora , któy sie zajmuje immunologią i robi szczepionki dla kobiet które mają poronienia nawykowe i problemy immunologiczne, a pod koniec maja jadę do arszawy do dr Jerzak pomogła wielu parą takim jak my. Musi nam sie w końcu udać. Przepraszam że tylko o sobie.
Dziękuję za wsparcie. Pozdrawiam

Moje aniołki:
Olek 11.11.2008
[*]

Mikołaj 23.03.2009
[*]

Michał 04.11.2009
[*]

(*)(*)(*) Nazieja i wiara

agnieszka śliczną masz córeczkę:-)
kasiawd przytulam mocno.
Pati.b z tego co wyczytałam robisz sobie iniekcje z Clexane? a mogę wiedzieć dlaczego?
Ja niedługo zbieram się do pracy na noc:(

jesli chodzi o clexane to biore je profilaktycznie-jak nie szkodzi to moze pomoc na tej zasadzie

robilam przeciwciala antykardiolipidowe wyszly ujemne ale wiem ze w ciazy nagle moze sie zespol antyfosfolipidowy pojawic a przeciwcial ktore musialabym zbadac jest troche a koszt tez spory dlatego nie ryzykuje i z lekarzem zdecydowalismy ze sprobujemy rozrzedzic mi krew bo moze to bylo przyczyna obumarcia moich dzidzi... zobaczymy w czwartek za tydzien ;-)

poki co ide chyba spac bo mi sie oczy kleja... :-) chyba serio w ciazy jestem....

kasiawd trzymam kciuki niedawno na forum byla dziewczyna ktora miala wrecz spadek bety o 400 jednostek a potem powtorzyla badanie zeby w sumie upewnic sie ze to koniec a tu byl skok z 1600 na 2900 a wczesniej byl spadek z 2000 na 400 i narazie jest wszystko ok wiec glowa do gory nie poddawaj sie choc wiem ze teraz ci trudno ale staraj sie myslec pozytywnie

Kasia bardzo mi przykro. Cieszę się, że masz już córeczkę, to zawsze bardzo bardzo duża pociecha. Mam nadzieję, że jeszcze wszystko się uda. Może faktycznie zaraz beta się robuja.

Cześć Kochane :-)
Ewcia, trzymam kciuki:-)
dzięki :tak::zawstydzona/y:oby się udało

iwonka2b, mlodam - widzę, że będziemy starać się w ponownym czasie :tak:

karolcia81 - wredna ta dziewczyna, nie zazdroszczę... ale nie stresuj się, najlepsza reakcja to ignorowanie takich osób

mysza84 miło Cię widzieć :-) trzymam kciuki za 6 maja!!!

13x13 - piękne chwile opisujesz... :tak::happy:

zjola - trzymam kciuki za wyniki, będzie oki!

aniolki nie wiem co Ci doradzić :-( niestety pewnie większość lekarzy będzie Cię odsyłać jeden do drugiego i to jest najgorsze :-(
kasiuwd - mam nadzieję, że jeszcze się wszystko rozkręci... bądź silna :-(

U mnie pomaleńku do przodu. Ta @ była taka dziwna, prawie jej nie było, że nie wiem, czy dobrze, że łykam sobie to clo... może lepiej było czekać na prawdziwą @? :-( Ale już nie mogłam się doczekać. :-:)-(

Witam Was

Ja tylko na chwilę, pisałam Wam ostatnio o tych moich zachwianiach cyklu. Mam też jakieś uczulenie, wszystko mnie swędzi. Moja Pani doktor, po długich konsultacjach ustaliła, że najprawdopodobniej to są skutki uboczne terapii duphastonem. Podobno opisano jeden taki przypadek!!! A zdarza się to ok 1 na 1000 kobiet.
Ja to mam zawsze "szczęście"...

teraz czekam na wiadomość co dalej, bo duphaston miał mnie chronić przed wysokimi u mnie przeciwciałami tarczycowymi...heh

Przepraszam że tak tylko o sobie, ale może któraś z Was słyszała o podobnym przypadku??

Czy wie ktoś co u Karoli i Kasi???

reklama
, Historia Miłosna (Canone Inverso - making love) dziewczyny cos dla bab zobaczcie sobie ten film jest jak dla mnie piekny... muzyka cudowna a historia jeszcze piękniejsza... na poczatku poleca reklamy odpowiadacie na pytanie i ogladacie filma w calosci ale musicie miec sciagnieta jave i zeby wam firewall nie blokowal bo mi blokuje w operze wiec ogladam w internet explorer bo nie chce mi sie szukac gdzie to odblokowac :p (wiem żona informatyka :-D )

ide zrobic sobie papu i chyba nyny bo juz od 19stej walcze z powiekami ale film musialam zobaczyc do konca

dobranoc

Do góry