reklama
Witam!
Kasiu - wiem, że żadne słowa tu nie pomogą, ale trzymam kciuki za to, żebyś w końcu miała przy sobie upragnioną dzidzię. A na razie dobrze, że masz już córcię, więc wszystko wskazuje na to, że jeszcze wszystko może się zdarzyć.
Ewciu - dziękuję za kciuki!
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i życzę miłego dnia i samych pozytywnych niespodzianek
Kasiu - wiem, że żadne słowa tu nie pomogą, ale trzymam kciuki za to, żebyś w końcu miała przy sobie upragnioną dzidzię. A na razie dobrze, że masz już córcię, więc wszystko wskazuje na to, że jeszcze wszystko może się zdarzyć.
Ewciu - dziękuję za kciuki!
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i życzę miłego dnia i samych pozytywnych niespodzianek
mlodam
mama Oleńki
&Ewcia trzymam kciuki by się powiodło
ja teraz zauważyłam, że my razem na październikowych byłyśmy. Dobrze widziałam?
ja teraz zauważyłam, że my razem na październikowych byłyśmy. Dobrze widziałam?
Ostatnia edycja:
karolcia81
czekam na szczęście.....
cześć
Kasik - przykro mi kochana...ale może jest jeszcze nadzieja. Przytulam mocno.
Aniołki - i jak, betka...zrobiłaś?
Kaśka i Karola się nie odzywa....napiszę do nich to sie cosik dowiem....
U mnie bez zmian./..ale w tym miesiącu miałam bolesną owulkę, czułam ją dokładnie....aj, aj, aj.....kuło w jajniczku.
No i mój starankowy suwaczek mknie....ha, ha...za miesiąc i troszkę...zaczynam piękną miłość dzidziusiową....
Kasik - przykro mi kochana...ale może jest jeszcze nadzieja. Przytulam mocno.
Aniołki - i jak, betka...zrobiłaś?
Kaśka i Karola się nie odzywa....napiszę do nich to sie cosik dowiem....
U mnie bez zmian./..ale w tym miesiącu miałam bolesną owulkę, czułam ją dokładnie....aj, aj, aj.....kuło w jajniczku.
No i mój starankowy suwaczek mknie....ha, ha...za miesiąc i troszkę...zaczynam piękną miłość dzidziusiową....
karolciu nie bylam na becie bo dzis ide do lekarza na 18....powiedzial zeby przyjsc i zobaczymy...troche sie stresuje bo ten lekarz posyla do szpitala na kilka dni jak tylko cos mu nie pasuje(a zwlaszcza z jajnikami-a ja niestety mam polipy)no i tam robi wszystkie badania...wiec nie bede juz latac tylko pojde i zobaczmy....niewiem czemu ale ta beta mnie przeraza....jakos boje sie ja zrobic zeby nie wyszla za niska....moze i jestem glupia ale przy dziewczynkach mialam robione badania dopiero w 3 mc a usg w 18tc i dotrwalam do 23tc.... a przy poprzednich dwoch ciazach wszystko bylo robione od razu-kupe kasy poszlo bo wszystko prywatnie i szybko te ciaze sie skonczyly bardzo wczesnie...ja czuje ze to dzidzius...i ze tym razem bedzie dobrze bo dzieki forum mam juz pewna wiedze ))
karolciu nie bylam na becie bo dzis ide do lekarza na 18....powiedzial zeby przyjsc i zobaczymy...troche sie stresuje bo ten lekarz posyla do szpitala na kilka dni jak tylko cos mu nie pasuje(a zwlaszcza z jajnikami-a ja niestety mam polipy)no i tam robi wszystkie badania...wiec nie bede juz latac tylko pojde i zobaczmy....niewiem czemu ale ta beta mnie przeraza....jakos boje sie ja zrobic zeby nie wyszla za niska....moze i jestem glupia ale przy dziewczynkach mialam robione badania dopiero w 3 mc a usg w 18tc i dotrwalam do 23tc.... a przy poprzednich dwoch ciazach wszystko bylo robione od razu-kupe kasy poszlo bo wszystko prywatnie i szybko te ciaze sie skonczyly bardzo wczesnie...ja czuje ze to dzidzius...i ze tym razem bedzie dobrze bo dzieki forum mam juz pewna wiedze ))
Będzie dobrze...
zobaczysz...
Ja, czarownica, ci to mówie;-)
zobaczysz...
karolcia81
czekam na szczęście.....
Aniołki - to ja w takim razie trzymam mocno kciuki....i będę śledziła forum po 19.00 i czekała na wiadomości od Ciebie....oczywiście dobre...!!!
I wiem co czujesz...ja w tej ciąży czułam, że jest cos nie tak, i wszyscy mnie namawiali na betkę, ale ja sie tak cholernie bałam.. i nie poszłam....
a skoro Ty czujesz, że z dzidzią wszystko ok. to na pewno tak własnie jest...ja mocno w to wierze!!!
A ja dziś idę do dentysty...mam jeszcze kilka ząbków do podleczenia...żebym mogła z czystym sumieniem sie zabrać za staranka....
brrrrrrrrr....nie lubię dentystów i juz odczuwam lekkiego stracha.
I wiem co czujesz...ja w tej ciąży czułam, że jest cos nie tak, i wszyscy mnie namawiali na betkę, ale ja sie tak cholernie bałam.. i nie poszłam....
a skoro Ty czujesz, że z dzidzią wszystko ok. to na pewno tak własnie jest...ja mocno w to wierze!!!
A ja dziś idę do dentysty...mam jeszcze kilka ząbków do podleczenia...żebym mogła z czystym sumieniem sie zabrać za staranka....
brrrrrrrrr....nie lubię dentystów i juz odczuwam lekkiego stracha.
Ostatnia edycja:
Będzie dobrze...
zobaczysz...
V-jolka80 - wyczaruj też coś dla mnie! ;-)
Witajcie kochane. Żyję i mam sie dobrze. Oczywiście ze staranek w dalszym ciągu nic nie wychodzi. Dlatego też, od tego cyklu przestałam w końcu liczyć dni itp. po prostu odpuściłam sobie. Mam nadzieję, że kiedys w końcu przyjdzie na to odpowiedni moment.
Wszystkim nowym mamuśkom gratuluję.
Pati cieszę sie, że Ty tez zafasolkowana jesteś :-)
Lucuś jak ten Twój suwaczek mknie do przodu :-)
Pozdrawiam Was wszystkie.
Niestety nie odpisze wszystkim bo przyznaję sie bez bicia, że mam bardzo dużo do przeczytania i chyba nie dam rady wszystkiego nadrobić.
Wszystkim nowym mamuśkom gratuluję.
Pati cieszę sie, że Ty tez zafasolkowana jesteś :-)
Lucuś jak ten Twój suwaczek mknie do przodu :-)
Pozdrawiam Was wszystkie.
Niestety nie odpisze wszystkim bo przyznaję sie bez bicia, że mam bardzo dużo do przeczytania i chyba nie dam rady wszystkiego nadrobić.
reklama
cześć Kobietki chwile mnie tu nie było, ale nie mam zbytnio czasu, a teraz wlasnie mam przerwe na lunchyk wiec nadrabiam zaległości...
wszystkie serdecznie pozdrawiam :*
aniołki trzymam mocno kciukasy za wizyte... na pewno będzie ok, wierze w Was
a ja jestem umówiona na przyszły wtorek na 18. więc pewnie mały stresik będzie, uffffff
miłego dnia Wam życze :*
wszystkie serdecznie pozdrawiam :*
aniołki trzymam mocno kciukasy za wizyte... na pewno będzie ok, wierze w Was
a ja jestem umówiona na przyszły wtorek na 18. więc pewnie mały stresik będzie, uffffff
miłego dnia Wam życze :*