reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pati fajny filmik pewnie, ale dziś już na pewno nie dam rady ;-) wpadłam tylko zobaczyć co u Was i zwijam się spać :-)
wiolka niestety nie słyszałam... ja nie miałam takich rewolucji przy braniu dupka.

reklama
Witam!

Kasiu - wiem, że żadne słowa tu nie pomogą, ale trzymam kciuki za to, żebyś w końcu miała przy sobie upragnioną dzidzię. A na razie dobrze, że masz już córcię, więc wszystko wskazuje na to, że jeszcze wszystko może się zdarzyć.

Ewciu - dziękuję za kciuki!

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i życzę miłego dnia i samych pozytywnych niespodzianek :tak:

cześć

Kasik - przykro mi kochana...ale może jest jeszcze nadzieja. Przytulam mocno.

Aniołki - i jak, betka...zrobiłaś?

Kaśka i Karola się nie odzywa....napiszę do nich to sie cosik dowiem....

U mnie bez zmian./..ale w tym miesiącu miałam bolesną owulkę, czułam ją dokładnie....aj, aj, aj.....kuło w jajniczku.

No i mój starankowy suwaczek mknie....ha, ha...za miesiąc i troszkę...zaczynam piękną miłość dzidziusiową....:rofl2::rofl:

karolciu nie bylam na becie bo dzis ide do lekarza na 18....powiedzial zeby przyjsc i zobaczymy...troche sie stresuje bo ten lekarz posyla do szpitala na kilka dni jak tylko cos mu nie pasuje(a zwlaszcza z jajnikami-a ja niestety mam polipy)no i tam robi wszystkie badania...wiec nie bede juz latac tylko pojde i zobaczmy....niewiem czemu ale ta beta mnie przeraza....jakos boje sie ja zrobic zeby nie wyszla za niska....moze i jestem glupia ale przy dziewczynkach mialam robione badania dopiero w 3 mc a usg w 18tc i dotrwalam do 23tc.... a przy poprzednich dwoch ciazach wszystko bylo robione od razu-kupe kasy poszlo bo wszystko prywatnie i szybko te ciaze sie skonczyly bardzo wczesnie...ja czuje ze to dzidzius...i ze tym razem bedzie dobrze bo dzieki forum mam juz pewna wiedze :)))

karolciu nie bylam na becie bo dzis ide do lekarza na 18....powiedzial zeby przyjsc i zobaczymy...troche sie stresuje bo ten lekarz posyla do szpitala na kilka dni jak tylko cos mu nie pasuje(a zwlaszcza z jajnikami-a ja niestety mam polipy)no i tam robi wszystkie badania...wiec nie bede juz latac tylko pojde i zobaczmy....niewiem czemu ale ta beta mnie przeraza....jakos boje sie ja zrobic zeby nie wyszla za niska....moze i jestem glupia ale przy dziewczynkach mialam robione badania dopiero w 3 mc a usg w 18tc i dotrwalam do 23tc.... a przy poprzednich dwoch ciazach wszystko bylo robione od razu-kupe kasy poszlo bo wszystko prywatnie i szybko te ciaze sie skonczyly bardzo wczesnie...ja czuje ze to dzidzius...i ze tym razem bedzie dobrze bo dzieki forum mam juz pewna wiedze :)))

Będzie dobrze...
zobaczysz...
Ja, czarownica, ci to mówie;-)

Aniołki - to ja w takim razie trzymam mocno kciuki....i będę śledziła forum po 19.00 i czekała na wiadomości od Ciebie....oczywiście dobre...!!!
I wiem co czujesz...ja w tej ciąży czułam, że jest cos nie tak, i wszyscy mnie namawiali na betkę, ale ja sie tak cholernie bałam.. i nie poszłam....
a skoro Ty czujesz, że z dzidzią wszystko ok. to na pewno tak własnie jest...ja mocno w to wierze!!!

A ja dziś idę do dentysty...mam jeszcze kilka ząbków do podleczenia...żebym mogła z czystym sumieniem sie zabrać za staranka....
brrrrrrrrr....nie lubię dentystów i juz odczuwam lekkiego stracha.

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane. Żyję i mam sie dobrze. Oczywiście ze staranek w dalszym ciągu nic nie wychodzi. Dlatego też, od tego cyklu przestałam w końcu liczyć dni itp. po prostu odpuściłam sobie. Mam nadzieję, że kiedys w końcu przyjdzie na to odpowiedni moment.
Wszystkim nowym mamuśkom gratuluję.
Pati cieszę sie, że Ty tez zafasolkowana jesteś :-)
Lucuś jak ten Twój suwaczek mknie do przodu :-)
Pozdrawiam Was wszystkie.
Niestety nie odpisze wszystkim bo przyznaję sie bez bicia, że mam bardzo dużo do przeczytania i chyba nie dam rady wszystkiego nadrobić.

reklama
cześć Kobietki :) chwile mnie tu nie było, ale nie mam zbytnio czasu, a teraz wlasnie mam przerwe na lunchyk wiec nadrabiam zaległości...

wszystkie serdecznie pozdrawiam :*

aniołki trzymam mocno kciukasy za wizyte... na pewno będzie ok, wierze w Was

a ja jestem umówiona na przyszły wtorek na 18. więc pewnie mały stresik będzie, uffffff

miłego dnia Wam życze :*

Do góry