aniolki ja bylam u gina w dzien terminu @ i powiem ci ze zbadal mnie tylko i to tak delikatnie ze ledwo to czulam, nie mialam usg bo nic by nie bylo widac i jak zadzwonilam do gina to mnie przyjeli w ten sam dzien wlasnie spowodu tych poronien wczesniejszych zebym mogla dostac za wczasu leki wiec ja na twoim miejscu dzwonila bym do gina... jakby co to ja chodze do dr. czuby od katowic to jakies 50km wiec mozesz do niego jechac po leki da sie z nim dogadac tylko bedziesz musiala mu wszystko opowiedziec powiedziec ze chcialabys np clexane duphaston itd. jak nie szkodzi to czemu ma ci nie dac... ja wlasnie tak z nim rozmawialam wiedzialam czego chce i on przyznal mi racje mam najmniejsza dawke clexane 0,20 luteine dopochwowa i jeszcze kwas foliowy ten na recepte... aha i lekarz przyjmuje po poludni do 19stej moge ci dac nr tel na priva jesli chcesz... cos posciemniaj ze twoj lekarz jest na urlopie a ty pilnie potrzbujesz wizyte bo musisz brac leki... ja bym sie bala bez lekow moze mi cos daja to sie okaze 6stego maja... nie mam dolegliwosci ciazowych procz bolacych piersi i mam wrazenie ze nic nie wcisne z jedzenia bo nie umie przelknac ale nie sa to mdlosci nie jest mi niedobrze wiec nie wiem czy u mnnie wszystko gra ale nie mam na to wplywu zrobilam co moglam a teraz wola Boska
reklama
karolcia81
czekam na szczęście.....
no kurde dziewczyny troche jestem zla....wczoraj mialam lekkie plamienie brazowo-zolte...ale jednorazowe i potem juz czysciutko....troszke pobolewa mnie brzuch ale to raczej normalne...dzwonie do gina i mu mowie ze chce sie szybko na wizyte umowic bo raczej jestem w ciazy itd(ze @nie ma ze te dwa niewyrazne testy)a ten mi mowi ze i tak nic niebedzie widac i ze mam zrobic dwie bety i przyjsc 10maja ja zawsze bralam duphaston na poczatku i nospe forte ostatnio...no niewiem co mam robic...czy umawiac sie do innego gina po tablety czy co...
z jednej str to dobrze ze nikt mi nie bedzie grzebal ale z drugiej ja mam te hormony troche popiepszone i progesteron za niski byl jak go w grudniu badalam.....ale moze lepiej bez wspomagaczy....no ja niewiem...co myslicie???pozwolic sie samodzielnie mojemu dzidziusiowi rozwijac???w sumie to przy I i II ciazy bralam dupka i jakos nie pomogl...ja juz zdurnialam...
Kochana...nie chce Ci doradzać, bo to Twoje zycie i Twoja fasolka...ale tak jak już pisałam...ja poprzednie ciąże byłam na dupku, na zwolnieniu lekarskim i praktycznie od poczęcia leżałam i odpoczywałam i nic to nie dało...i teraz postanowiłam, że nie będę nic brała....niech natura zadecyduje, niech dzidziuś podejmie decyzje czy to juz pora na to żeby był z nami...
i bynajmniej my z Z. nie chcemy ingerować....
Ale może byś faktycznie zrobiła betkę....poszukaj jakiegoś lab. i zadzwoń i sie podpytaj...bo sa takie co wynik w ciągu godzinki może byc...i jeśli betka potwierdzi fasolkę...to....to sama nie wiem...może dla BHP jakaś konsultacja u innego gina?
dziekuje...karola ja tez tak mowilam ze leki nic nie daly...ale sie obawiam o ten moj progesteron...a on jest potrzebny w ciazy...i jeszcze do tego zapomnialam zapytac gina czy mam barc dalej te leki co bralam a teraz nie odbiera bo pewnie jest w szpitalu...
ale zrobie tak jak piszesz...pojde na bete po poludniu i sie wszystkiego dowiem...a jak sie potwierdzi do pojde do innego gina na wglad...
pati moge cie prosic o ten namiar na gin?ewentualnie sobie zadzwonie...choc szkoda mi tego mojego dr ale przeiez nie bedzie wiedzial ze bylam u innego
karolciu a ty chyba pisalas ze lab fryda robi szybko betke,tak?
ale zrobie tak jak piszesz...pojde na bete po poludniu i sie wszystkiego dowiem...a jak sie potwierdzi do pojde do innego gina na wglad...
pati moge cie prosic o ten namiar na gin?ewentualnie sobie zadzwonie...choc szkoda mi tego mojego dr ale przeiez nie bedzie wiedzial ze bylam u innego
karolciu a ty chyba pisalas ze lab fryda robi szybko betke,tak?
Ostatnia edycja:
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Pati ja przez całą ciążę czuję się tak jakbym w niej nie była. W pierwszym trymestrze nie znałam wymiotów i mdłości. Apetyt miałam jak zwykle. Piersi nie rosły. Tylko spać mi się dużo chciało. I dziś zobacz... 24tc skończony :-)
Na pewno i u Ciebie jest ok. Ciesz się tym, że Twoje Dziecię jest takie łaskawe dla Mamy :-) Może przez wzgląd na to co przeszła?
Na pewno i u Ciebie jest ok. Ciesz się tym, że Twoje Dziecię jest takie łaskawe dla Mamy :-) Może przez wzgląd na to co przeszła?
karolcia81
czekam na szczęście.....
Aniołki....
Fryda - Strona główna
poszukaj sobie tu labolat. w Twoim mieście i zadzwoń się zapytać...bo u mnie to główne lab. to robi od ręki jak się poprosi....
Fryda - Strona główna
poszukaj sobie tu labolat. w Twoim mieście i zadzwoń się zapytać...bo u mnie to główne lab. to robi od ręki jak się poprosi....
dzieki she ;-) tak sie zastanawiam czy to ze po kawie mam mega wzdecia to jakis objaw ciazowy i czuje sie mega oslabiona jak tylko zrobie pierwszego lyka czuje ze zaraz padne....
dziewczyny ratujcie... tesciowa nie wie ze jestem w ciazy i ona mnie dzis prosila zebysmy poskladaly hustawke taka dosyc ciezka... chyba nie mam wyjsca :-/ ja jej nie powiem teraz o nie wiec troche poudaje ze cos skladam bede srubki przykrecac
aniolki wyslalam ci na priva
a gdyby ktoras jeszcze chciala to tu jest strona mojego http://www.sonomed.net/informacje-o.htm a adres malo znany bo nowa ulica (za sadem w zorach jest gabinet)
dziewczyny ratujcie... tesciowa nie wie ze jestem w ciazy i ona mnie dzis prosila zebysmy poskladaly hustawke taka dosyc ciezka... chyba nie mam wyjsca :-/ ja jej nie powiem teraz o nie wiec troche poudaje ze cos skladam bede srubki przykrecac
aniolki wyslalam ci na priva
a gdyby ktoras jeszcze chciala to tu jest strona mojego http://www.sonomed.net/informacje-o.htm a adres malo znany bo nowa ulica (za sadem w zorach jest gabinet)
Ostatnia edycja:
ewelina28
Dum Spiro Spero...
A ja tak skromnie się przywitam, życząc milutkiego dnia...
wie moja siostra, bo mnie wkurzala i jej powiedzialam ze ma nie wkurzac ciezarnej no i sie wydalo... jakos tak mi wystrzelilo z ust hehe
no i wie jedna kolezanka ze studiow bo musialam przeciez powiedzec komus na kogo moge liczyc w razie nie pojawienia sie na zajeciach a juz kilka razy mi sie to zdarzylo bo ja od 8 do 19stej na tylku nie wysiedze i nie bede maluszka meczyc... wole teraz odpóscic troche...
a rodzicom to powiemy chyba po wizycie bez wzgledu co tam zobaczymy ;-) nawet nie wiecie jakbym chciala zobaczyc jak bije serduszko bo jeszcze nigdy nie widzialam :-(
dobra ja zmykam mam pranko do pochowania wyprasowania pare koszulek i wrzucenia do pralki nowe pranie bo moj chlop to tego produkuje tyle co niemowle trzy cztery koszulki na dzien i ze trzy pary skarpetek na dzien.... ja piore po kilka razy na tydzien i sie wkurzam ze tyle wody i pradu sie zuzywa no ale juz wole to niz smierdzace pachy chlopa
ewelinko witaj :-) co tam u ciebie?? jak sie czujesz?
no i wie jedna kolezanka ze studiow bo musialam przeciez powiedzec komus na kogo moge liczyc w razie nie pojawienia sie na zajeciach a juz kilka razy mi sie to zdarzylo bo ja od 8 do 19stej na tylku nie wysiedze i nie bede maluszka meczyc... wole teraz odpóscic troche...
a rodzicom to powiemy chyba po wizycie bez wzgledu co tam zobaczymy ;-) nawet nie wiecie jakbym chciala zobaczyc jak bije serduszko bo jeszcze nigdy nie widzialam :-(
dobra ja zmykam mam pranko do pochowania wyprasowania pare koszulek i wrzucenia do pralki nowe pranie bo moj chlop to tego produkuje tyle co niemowle trzy cztery koszulki na dzien i ze trzy pary skarpetek na dzien.... ja piore po kilka razy na tydzien i sie wkurzam ze tyle wody i pradu sie zuzywa no ale juz wole to niz smierdzace pachy chlopa
reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Cześć,
no wiesz...fizycznie ok, dziś wróciłam do pracy - jakoś leci, psychicznie...cóż...lekko nie jest, ale muszę się trzymać, by mieć siłę do dalszej walki...;-)