reklama
Cześć dziewczynki
Ech i mnie dopadł brak czasu na "forumowe życie":-(
Ale jestem z Wami -mam nadzieję ze o tym wiecie
Trzymam kciuki za wiarę i wytrwałość, za walkę o małe szczęście które czasem bardzo daje w kość ale kiedy patrzy się w te oczęta to nie pamięta się życia zanim pojawiły się na świecie...
Wczoraj byliśmy w trójeczkę na spacerze i S zapytał czy już tu kiedyś byłam na spacerze... odpowiedziałam że tak na co On
-"jak szłaś z małą bez wózka?"
-"normalnie była w brzuchu"
Powiedział ze fakt -kiedyś była w brzuchu ale to było sto lat temu...
Czasem chce się spać, czasem nie ma się siły ruszyć -kończyny odmawiają posłuszeństwa a mózg ledwo co zipie... ale za nic w świecie nie chciałabym się wyspać gdyby to miało znaczyć że choć na chwilkę muszę Ja komuś oddać;-)
Uda sie i za każdą z Was trzymam kciuki
Pamiętajcie że gdyby coś się działo jetem czasem na gg;-)
Ech i mnie dopadł brak czasu na "forumowe życie":-(
Ale jestem z Wami -mam nadzieję ze o tym wiecie
Trzymam kciuki za wiarę i wytrwałość, za walkę o małe szczęście które czasem bardzo daje w kość ale kiedy patrzy się w te oczęta to nie pamięta się życia zanim pojawiły się na świecie...
Wczoraj byliśmy w trójeczkę na spacerze i S zapytał czy już tu kiedyś byłam na spacerze... odpowiedziałam że tak na co On
-"jak szłaś z małą bez wózka?"
-"normalnie była w brzuchu"
Powiedział ze fakt -kiedyś była w brzuchu ale to było sto lat temu...
Czasem chce się spać, czasem nie ma się siły ruszyć -kończyny odmawiają posłuszeństwa a mózg ledwo co zipie... ale za nic w świecie nie chciałabym się wyspać gdyby to miało znaczyć że choć na chwilkę muszę Ja komuś oddać;-)
Uda sie i za każdą z Was trzymam kciuki
Pamiętajcie że gdyby coś się działo jetem czasem na gg;-)
tygryskowa
Fanka BB :)
Witam z rana)
karolcia, no bratowej to Ci nie zazdroszcżę.
młodam gratuluję staranek, bardzo dobra decyzja
13x13 spacerki teraz z dzidzią to sama przyjemność, też już bym chciała
karolcia, no bratowej to Ci nie zazdroszcżę.
młodam gratuluję staranek, bardzo dobra decyzja
13x13 spacerki teraz z dzidzią to sama przyjemność, też już bym chciała
tygryskowa
Fanka BB :)
6 maj więc wychodzi, że jest popularną datą. A my będziemy czekać na dobre wiadomości z wizyt
Dziewczyny moje kochane...
6 maja...
Będę trzymała za was kciuki bardzo, bardzo mocno....
Choć i łez u mnie tego dnia nie zabraknie...
Ale cóż....
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi...
Bo nie jesteś sam..."
6 maja...
Będę trzymała za was kciuki bardzo, bardzo mocno....
Choć i łez u mnie tego dnia nie zabraknie...
Ale cóż....
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi...
Bo nie jesteś sam..."
reklama
no kurde dziewczyny troche jestem zla....wczoraj mialam lekkie plamienie brazowo-zolte...ale jednorazowe i potem juz czysciutko....troszke pobolewa mnie brzuch ale to raczej normalne...dzwonie do gina i mu mowie ze chce sie szybko na wizyte umowic bo raczej jestem w ciazy itd(ze @nie ma ze te dwa niewyrazne testy)a ten mi mowi ze i tak nic niebedzie widac i ze mam zrobic dwie bety i przyjsc 10maja ja zawsze bralam duphaston na poczatku i nospe forte ostatnio...no niewiem co mam robic...czy umawiac sie do innego gina po tablety czy co...
z jednej str to dobrze ze nikt mi nie bedzie grzebal ale z drugiej ja mam te hormony troche popiepszone i progesteron za niski byl jak go w grudniu badalam.....ale moze lepiej bez wspomagaczy....no ja niewiem...co myslicie???pozwolic sie samodzielnie mojemu dzidziusiowi rozwijac???w sumie to przy I i II ciazy bralam dupka i jakos nie pomogl...ja juz zdurnialam...
z jednej str to dobrze ze nikt mi nie bedzie grzebal ale z drugiej ja mam te hormony troche popiepszone i progesteron za niski byl jak go w grudniu badalam.....ale moze lepiej bez wspomagaczy....no ja niewiem...co myslicie???pozwolic sie samodzielnie mojemu dzidziusiowi rozwijac???w sumie to przy I i II ciazy bralam dupka i jakos nie pomogl...ja juz zdurnialam...