reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej Dziewczynki :)

dziś wreszcie pracuje nad suwaczkiem :p tylko zła jestem, bo co kalkulator terminu, to mi inne dane pokazuje... np wczoraj mi wychodziło, że jestem w 3 tyg i 6 dniu ciaży, a na babyboom że to to ponad 5 tyg... ale co tam, nie ważne :)

Ale sie martwię o Kasie, mam nadzieje, że wszystko bedzie ok i z nia, i z bobaskiem.

karolcia81 ja Ci sama chetnie dziurki porobie :)
just79 a Ty jak sie czujesz?
zjola trzymam kciuki... może jakieś wcześniejsze staranka?? :p
Alicja 1985 czekam, aż dołączysz do gona zafasolkowanych
aniolki a Ty jak z @? na kiedy miałaś mieć?? bo chyba gdzieś się pogubiłam...
ola** Mysza84 jak samopoczucie? mdłości dają Ci w kość??

Wszystkie bez wyjatku serdecznie pozdrawiam i gorace przytulasy za to, że jestście :* naprawdę nie wiem jakbym się odnalazła gdyby nie WY

Ostatnia edycja:
reklama
ide plusk i dobranoc, jak któras chce to niech zerknie na watek uprawnienia rodziców po poronieniu... jakis "dziwny" ktos tam napisał :/ no ale kto tego nie przezyl nie rozumie nas

dobranoc

aniolki testuj!!!! :-)

tulipanek1208 jak testy nie wychodza to może betke rób! i do lekarza uderz :) wiesz jak coś jest nie tak, to moze jakieś leki dostaniesz... ja dopiero wybieram sie po weekendzie majowym bo u nas niestety pierwsze badania robia bardzo pózno... więc czekam... mam nadzije, że bedzie ok.

No i wogóle, moja euforia miesza się z niepokojem... Niby takie wielki szczęscie, ale niepokój ogromny i czarne myśli...

Pati.b a ty jak z objawami?? mdłości Cie nie dopadły?? bo ja niestety jescze nie mam, tylko brzuch mnie pobolewa, no i użalam się swojemu P, że może wszystkie testy mnie kłamią i wcale nie jestem w ciąży.. :p chyba sama już zgupiałam :D

Dziewczyny dzięki za szybką odpowiedź!!!! aniołki może masz racę, skoro teścior siedzi w szafie a ja lookam na niego jak głupia to go jutro zrobię... Chociaż wydaje mi się, że to nie dzidzia zatrzymała mi @ a jakieś nowe dziadostwo...
Matko tak się boje tego wszystkiego, boję sie, że jak nie będe w ciąży to będę ryczeć przez następny miesiąc i boję się też, że jeżeli jednak jakimś cudem zaciążyłam to zwariuję ze zmartwienia, że coś maleństwu zaszkodzi...
Jeszcze raz WAM dziękuję... Trzymajcie kciukasy za mnie i za teścik:) I niech będzie co ma być...

edysg moje objawy to jedynie masakryczny bol piersi moglabym w staniku nie chodzic ale nie wypada mi.... czuje sie jakby mi je ktos sciskal i wykrecal :/ rano mam jakas gule w gardle i nie mam na nic ochoty ale jak juz cos zjem to wszystko wraca do normy, mam małe humorki nie widomo o co, mdlosci nie mam ale mam nadzieje ze bede miec bo jednak to dobry objaw moge zygac calymi dniami byleby tylko w grudniu miec prezent :-) no i jeszcze jedno spac mi sie chce dosyc szybko... brzusio kluje raz z jednej strony raz z drugiej raz ciagnie narazie sie nie martwie niczym i zyje tak jak wczesniej

no wreszcie suwaczek dodany :)

aaa i na prośbę Dziewuszek uzupełniłam wątek "Poznajmy się" :)

Ostatnia edycja:
..........Nie wiem co się dzieje z moi organizmem:( Zawsze miałam regularne cykle jak w zegarku co 28 dni. Po zabiegu też wszystko wróciło do normy. Owulacja też była bo czułam. Od 2 cykli coś mi się rozjeżdża!W tamtym cyklu plamienia przed @ i potem taki okres nie okres. A potem nagle po 17 dniach znowu krwawienie i to już takie okresowe. .........

ja mam tak samo :)))
2 cykle poza zabiegu byly ok, a 2 kolejne dziwne,
26-27 dzien cyklu plamienia, dopiero 30-32 dzien cyklu 1 dniowy krwotok (doslownie nie wychodze w lazienki)
potem nastepne 3-4 dni plamienia, po czyms takie to nawet nie wiem jak mam liczyc swoj cykl od dnia plamien czy od dnia krwotoku (roznica 7 dni ..) uffffff jezeli nastepny bedzie taki sam ide do ginekologa niech cos z tym zrobi
i tez mam dola i coraz bardziej umiera we wmnie wiara w macierzynstwo......

reklama
Do góry