reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

13x13 - to niesamowite! Jeszcze niedawno patrzyłam, na twój suwaczek ciążowy, a już masz swojego szkraba na świecie! To fantastyczne! Powodzenia!

Mysza - a u Ciebie też suwaczek mknie do przodu! Życzę spokojnych 9 - u miesięcy!

Ostatnia edycja:
reklama
Tak dlugo mnie tu nie bylo a ty kochana masz juz swoja coreczke na swiecie super GRATULUJE:-).Moze jeszcze troszke i ja zaczne sie starac.

Agatko - dziękuje....za te słowa...wiem, że zawsze jest ogrom wątpliwości....ale w głębi serca tak bardzo chce usłyszeć płacz własnego dzieciątka. A strach...jest naturalny...wiem, że dziś sie boje i nie chce...a jutro powiem, że o niczym innym nie marze!
Dobrze, że mój Z. to wszystko rozumie i mnie tak bardzo wspiera! I dobrze, że on nie ma wątpliwości...

karolciu kochana ale wiesz ze jak sie nie mysli tylko o ciazy to szybciej moze sie fasoleczka pojawic ;-) a jak juz sie pojawi to bedziesz wiedziala ze teraz juz bedzie dobrze i ze naprawde to spelnienie marzen ;-)
a ja................no coz... @ nadal brak...zobaczymy do wieczora i jeszcze jutro ewentualnie....ale nie "napalam" sie...a tym testem sie jakos nie przejmuje...juz troszke "ostyglam"...bo co mam byc to bedzie wszystko w rekach losu..a w moim przypadku jest okrutny i przewrotny.....
ale o kciuki nadal prosze bo tyle waszych kciukow-jak widac po forum-przynosi rezultaty :tak::sorry2:

karolciu kochana ale wiesz ze jak sie nie mysli tylko o ciazy to szybciej moze sie fasoleczka pojawic ;-) a jak juz sie pojawi to bedziesz wiedziala ze teraz juz bedzie dobrze i ze naprawde to spelnienie marzen ;-)
a ja................no coz... @ nadal brak...zobaczymy do wieczora i jeszcze jutro ewentualnie....ale nie "napalam" sie...a tym testem sie jakos nie przejmuje...juz troszke "ostyglam"...bo co mam byc to bedzie wszystko w rekach losu..a w moim przypadku jest okrutny i przewrotny.....
ale o kciuki nadal prosze bo tyle waszych kciukow-jak widac po forum-przynosi rezultaty :tak::sorry2:

Skarbie...ja wiem, że Twoja @ się nie pojawi....a z czasem i moja sobie odpuści...bo tak jak piszesz...my tez pójdziemy na żywioł....i kiedy sie uda to sie uda...koniec z nogami do góry, poduszką pod pupą...no może co najwyżej wspólne szczytowanie sobie zostawimy - bo to fajne:-)
Z całego serduszka wierzę w Twoją fasolkę...

dziekuje kochana....dziekuje......karolciu ja w was tez wieze...i jesli mnie sie teraz nie uda i @ jednak przypelznie to bedziemy razem czekac na nastepne II czerwoniutkie krechy :)))

hej dziewczynki przeogronie gratulacje dla zafasolkowanych jak pieknie nam tu obrodzilo w fasolki :-) zycze spokojnych miesiecy do rozwiazania :-)

nie wiecie co u Kasi miala dac znac ze szpitala ???????????????????

reklama
EdyśG gratuluje kochana serdecznie i trzymam kciuki.
Aniołki to fasolka jak nic , a piersi cie bolą?:zawstydzona/y:przepraszam ,że tak bezprzypałowo
Pati ty już stronkami nie kuś , bo my post mamy jeszcze nas coś najdzie i post przerwiemy, ja w czasie postu nie mogę patrzeć na takie żeczy:zawstydzona/y:moj już ma dosć w nocy nie mugł usnąć i sie wiercił niemiłosiernie.
Agatko ,widziałam zdjęcia na nk super twoja niunia wygląda śliczna jak mamusia:-):tak:
Anetha cieszę się ,że kariotyp ok, to kiedy bierzecie sie do dzieła????:-)
Karolcia kochana , nie myśl tyle tylko rób, ja pojade do was chyba i wam poprzebijam gumki hihihi:tak:;-), wtedy będzie najlepiej totalny szok i zaskoczenie, zapewniam cie ,że jak już będzie fasolka to załączy ci sie błoga nadzieja i spokój, to nasz instynkt tak działa wycisza poprawia nastrój.
A co z KAROLĄ urodziła?ktoś coś wie???????
A KASIA pisała coś do kórejś z was????????

Do góry