reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam się i ja

Kaśka 3maj się kochana, dalej i tak nie wiem co napisać, bo to bez sensu

Pati ładny suwaczek :)

&Ewcia ciążę się liczy od pierwszego dnia ostatniej miesiączki

Ja mam dzisiaj wolne i spalam do 11.30, obudzić się nie mogłam, taka przymulona jestem, dopiero idę kawę sobie zrobić. U mnie dziś to chmury nawet i ma padać, może ciśnieni spada.

reklama
kaska...przytulam...slowa sa zbedne bo ty wiesz ze wszystkie myslami jestesmy z Toba i z Karolkiem....bidulko ciagle pod gorke....ale tyle juz pokonaliscie,tyle przetrwaliscie...bedzie dobrze....musisz w to wierzyc..ja tez wierze...

Witam Was Kochane

Kasieńko nawet sobie nie wyobrażam co czujesz... trzymaj się... dla siebie, dla Karolka i dla nas...

Nowe Fasolki (Pati, Aniołki, Betka...) GRATULACJE !!!!! :-D

jesli jakąś Zafaslokowaną Nową Mamę pominęłam to przepraszam i też gratuluję !!!

buźka duża dla wszystkich !!!

Witam dziewczynki dawno mnie tu nie bylo ale ciagle cos u mnie nie tak wlasnie teraz jestem po operacji wyrostka kiedy to sie skonczy te szpitale juz mam dosc normalnie jakas klatfa nademna jest chyba.Gratulacje dla nowo zafasolkowanych mam:)dla nowych aniolkowych mam zapalam swiatelko
[*].A ty KASIU trzymaj sie tez kochana bidulko sie nacierpisz:(jestem z toba myslami.Zycze milego dnia.

Kasieńko trzymaj się dzielnie:) Wszystkie jesteśmy z Tobą.
Mnie na szczęście brudzenia powoli przechodzą jeszcze czasami zdarzy mi się takie bardzo jasno brązowe ale już nie za dużo:)
Miłego popołudnia Wszystkim życzę

Kasia trzymam kciuki za Ciebie i ściskam mocno!!! Hej dziewczyny byłam dziś u gina i na USG było widać fasolkę ;)))) udało się!!! Jednak to prawda!!! Wszystko jest w porządku, ciąża rozwija się prawidłowo-tak powiedziała, tylko,że powiedziała, że to 5 tydz. a wy i ja sama wyliczyłam, że 7.Co myślicie? okres miałam 7 marca

Hej ,
Betka - gratuluje , 7 marca raczej nie zaciążyłaś ,więc chyba 5 tydz
Just - też tak myślę o tych plastrach , co będzie to ma być . A wczoraj , poprostu bosko , szkoda że bezowocnie :)
Karol rośnij szybko dziecko , musi się udać!! Kasia oddam Was opiece Czarnej Madonnie na Jasnej Górze . Jutro specjalnie tam podjadę i się pomodle za Ciebie.Trzymaj się ...
Lenka29 - to jak ci juz wszystko połatają i powycinają to do roboty bo tu normalnie fasolowo na potęgę !
Narka BABKI

edysg a ty sie chyba nie chwalilas albo ja nie zauwazylam :-O pokaz tesciora

a ciaze lekarze licza od ostatniego okresu czyli jak sie dowiadujesz masz skonczony 4 tydzien.. na glownej stronie bb jest kalkulator Ciąża i macierzyństwo - Matka wszystkich stron o ciąży. BabyBoom.pl zakladka ciaza

no trochę się chwaliłam... :) dziś juz trzeci test zrobiłam bo sama w to nie wierze :) 2 krechy jak byk :D teściorem pochwale sie pewnie w niedziele jak bede miała chwile wolnego :*
trzymajcie kciuki kochane... aaale ja się cieszę !!!

reklama
Do góry