reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczyny!
Trzymam kciuki za wszystkie fasoleczki!

Kasiu - mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Moja koleżanka urodziła bliźnięta, na początku 6-go miesiąca ciąży. Dzisiaj to zdrowe 6-o letnie dzieciaki. Trzymam mocno kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja staranka dopiero w lipcu ehhhhhhhhhhhh! :-(
Oby nie trzeba się było znowu rok gimnastykować!

reklama
witam was... jakos dziwnie sie dzis czuje nic nie umie przełknąc bo jakby mi stawalo w gardle... hmmm moze pozniej

kaska jest taka strona zboczona z filmami ktorych nie trzeba sciagac tylko oglada sie bezposrednio z neta :zawstydzona/y: nie zeby cos ale moge ci wyslac na priva chyba ze dziewczyny zechca zebym na forum napisala :zawstydzona/y::rofl2: kiedys gadalam na sex czacie jak mi sie nudzilo i jakis koles mi wyslal... no ale wiecie to bylo dawno temu :happy:

wszystkie dziewczyny ktore nie wiedza o kasce wszystkiego najlepiej niech poczytaja jej posty gdzies od lipca zeszlego roku, bo wielowodzie to nie jedyny horror ktory ona przezywa a ja sama o tym nie chce pisac bo moze kaska sobie tego nie zyczy ;-) trzymam za nia kciuki i mam nadzieje ze wszystko skonczy sie dobrze

Kasiu tak mi przykro.... musisz być silna dla maluszka, Twoje nerwy na pewno nie pomogą Karolkowi. Ja również słyszałam o dzieciaczkach, które urodziły sie w 6 mies i wszystko było ok.... Gorące przytulaski dla Ciebie :* jesteśmy z Tobą...

A ja wpadłam dosłownie na sekunde, bo zaraz zmykam do pracy... Więc życze Wam miłego dnia :*

aaaa... planuje jutro robić kolejnego teściora (już trzeci raz), bo ciągle nie moge uwierzyć w te dwie kreseczki.... @ na razie nie przychodzi... dam Wam znać.... :)

i pytanko jeszcze... bo troche jestem zagubiona. Jak liczyć tygodnie ciąży od poczatku owulacji czy też od okresu, czy może od zakonczenia owulacji???? bo znalazłam rózne metody wyliczania no i sama nie wiem... co różna strona to inne odpowiedzi miałam...

z góry wielkie dzieki :)

edysg a ty sie chyba nie chwalilas albo ja nie zauwazylam :-O pokaz tesciora

a ciaze lekarze licza od ostatniego okresu czyli jak sie dowiadujesz masz skonczony 4 tydzien.. na glownej stronie bb jest kalkulator www.babyboom.pl zakladka ciaza

Ostatnia edycja:
kochane moje
gratuluje fasolek pod serduszkami
ciesze się zkażdego najmniejszego sukcesu waszych szkrabów
trzymam kciuki za wszystkie które się starają
a ja
ja się z wami żegnam o 15 mam byc w szpitalu
muszę spakować torbę a nie wiem co do niej wsadzić
boje się bardzo

ściskam was wszystkie bardzo mocno i za wszystko dziękuję​

kochane moje
gratuluje fasolek pod serduszkami
ciesze się zkażdego najmniejszego sukcesu waszych szkrabów
trzymam kciuki za wszystkie które się starają
a ja
ja się z wami żegnam o 15 mam byc w szpitalu
muszę spakować torbę a nie wiem co do niej wsadzić
boje się bardzo

ściskam was wszystkie bardzo mocno i za wszystko dziękuję​

KASIU, jestem z Tobą...wierzę, że będzie dobrze...ściskam Cię mocno...i trzymaj się dzielnie...

reklama
Kasia trzymam kciuki man nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i ze w szpitalu bedziesz pod dobra opieka- buziaczki

A u mnie jakos jakos, robiono mi znowu badanie hormonow norma z przed ciazy jest 0-5 (tutaj) a mi po poltora tyg po poronieniu spadlo do 6 wiec nie beda juz badac bo wszystko wraca do normy takze za jakis czas znowu rozpoczniemy statanka.

Do góry