Karola – masz rację, ważne, że zdrowa reszta to pikuś ;-)
Jasminekg – nie czekaj Kochana tylko idź do lekarza, zrób sobie wcześniej badanie progesteronu byś mogła już z nim skonsultować czy potrzebujesz np. luteinę na wzmocnienie ludzika, nie czekaj, nie ma co, strach o kolejną ciążę to normalne, nie jesteś wyjątkiem, ale nauczone doświadczeniem wiemy, że można temu w pewien sposób zapobiec, pomóc. Ale ciąża to coś cudownego i oprócz niego musi być przede wszystkim radość, by dzidzia czuła, że czekasz na nią z utęsknieniem. Trzymam kciuki
&Ewcia – spokojnie @ przylezie, cierpliwości, a to forum właśnie jest od pomagania psychicznego też
marc – są dziewczyny, które po poronieniu mają całkiem inne miesiączki, ja bym się przeszła do lekarza
justkabor – w tych sprawach kiedy owulacja i który dc właśnie jest to bardzo dobrze oblatana jest Pati, no ale Kobietka22 widzę, że już odpisała – też oblatana ;-)
Jujka – ale nie zapomnijcie, że przytulani są dla Waszej przyjemności głównie, może troszkę mniej determinacji, bo nie daj bosze jeszcze się zblokujesz
Mlodam – pozytywne myślenie jak najbardziej, ale nie wymarzesz z pamięci straty dziecka, to bolało, boli i będzie boleć, tylko, że nauczymy się z tym po prostu żyć. No to super, że wizyta tuż tuż, może dostaniecie zielone światełko
A ja jutro przeżyję ech ciężki dzień.:-( Jutro obchodziłabym roczek mojego Aniołka o ile oczywiście przyszedłby do nas terminowo, ale tak już zostało, że z każdym 21.04 liczę dni, których nigdy nie będzie :-
-
-( I dokładnie na jutro przypada mi koniec 25tc obecnej, a do tego jak pomyślę, że moje dzieci się spiknęły i ptp 5.08 jest dniem kiedy dowiedziałam się, że jestem po raz pierwszy w ciąży, że jest we mnie życie, no i się poryczałam, ech muszę sobie jutro dobrze dzień wypełnić obowiązkami, ale czuję, że i tak będzie ciężko, bardzo ciężko :-(