Karolcia81 – pamiętam jak Wam te przepływy wpadły do głowy, no mam nadzieję, że gin zrobi je bez mrugnięcia. Cieszę się, że wszystko wykluczyliście, troszkę Was to finansowo zeżarło, no ale każda z nas wie, że zdrowie maleństwa jest dla nas najważniejsze. No i słusznie, że Cię opieprzył, wyniki macie książkowe, więc będzie można zacząć staranka i co najwyżej prosić od razu gina o jakieś wspomagacze, by dzidzi pomóc. I ciesz się dziewczyno, bo brak uchybień w organizmie to Wasz duży sukces.
Magdaz832 – witaj wśród nas, zjola widzę wyczerpała temat, ;-)
Doveinred – witaj, zrób sobie może listę badań, które przy okazji można wykonać, wizyta wizytą, ale dobrze by było mieć jeszcze jakieś wyniki, by wykluczyć na przyszłość podobną sytuację,
Zjola –a co załatwiliście w banku, bo mi chyba ta informacja gdzieś uciekła
GosiaLew – ech paskuda @, oj widzę, że na forum jest masowe leczenie ząbków, ale wszystkie będziemy się pięknie uśmiechać. Porządek to jest coś co chyba zaraz po pieniądzach najtrudniej utrzymać
Ola** - Ty z tego wątku sio, a kysz
Karola – musisz tak tymi bólami straszyć?
No, ale mimo wszystko jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki i proszę Cię nie wymyślaj sobie na koniec niewiadomo czego, nie jest to Tobie potrzebne ani dziecku. Ja wiem, że doveinred chce dobrze, ale kurczę chyba ginka by to wyłapała co? Kurcze niemniej jednak dobrze wiedzieć i tak.
Lila001 – nie mów, że będziesz czekać rok, bo a nuż zapragniesz dzidzi wcześniej, nikt Cię nie będzie poganiać, chodzi o to, że czasem ciało i mózg wiedzą swoje. Ja mimo wszystko też czekałam na rok, ale nie było to planowane, po prostu tak wyszło, tyle czasu potrzebowaliśmy.
Ewelina28 – i Ciebie bawi jak mówię, że jesteś mądra dziewczynka? Udowadniasz to co chwilę
Kobietka22 – bo ja w to naprawdę wierzę i nie ma to tego tamtego tak będzie, zobaczysz
A mnie słoneczko dziś wysłuchało i pięknie mi świeci od południa :-) Zaraz lecę do ogródka trochę podziabać znowu, musiałam zrobić przerwę, bo nie dałam rady