EwelinaK26
Fanka BB :)
Lilianna chłopy zdrowe ale zarazili mnie hehehe i tak wkółko u małego w przedszkolu panuje ospa ale coś mojego lucyferka nic nie bierze... A imię Adrianna jest śliczne i mi sie podoba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zastanawiałam sie nad tymi. Może w sobotę zobaczę w Wola Parku czy sa te sukienki
Witam serdecznie!!
Pewnie nie pamiętacie mnie już bo odezwałam się na forum zaledwie kilka razy. Ale czytam Was codziennie :-)
Może trochę się przypomnę. W grudniu 2009 roku poroniłam w 7 tyg. Jak tylko przestałam krwawić zrobiłam sobie cytologię oraz wymaz na obecność mykoplazmy i ureaplazmy. W cytologii wyszło, że miałam zapalenie bakteryjne a z drugiego testu ureaplazma. Oprócz tego zrobiłam badania na toxo, cytomegalię, listeriozę - wyszły ok. 1 lutego udałam się do mojego gina, przepisał mi oraz mojemu mężowi kurację doxycykliną (14 dni) i powiedział, żeby zaraz po okresie, który zaczął się 3 lutego, zacząć starania. Tak też zrobiliśmy. W międzyczasie po dwóch tygodniach od zakończenia kuracji zrobiłam ponowny wymaz na urea - wynik ujemny :-)
No i dziewczynki, jestem w ciąży!!!!
Trzeba mocno wierzyć, że po tak wielkiej tragedii jaką przeżywamy po stracie dziecka, może wyjść słońce :-)
Życzę tego wszystkim!
Aha, dodam jeszcze, że może teraz jestem przewrażliwiona na punkcie bakterii więc zakupiłam sobie paski do mierzenia ph w pochwie i 2 razy w tygodniu będę mierzyć. W ten sposób można szybciutko wykryć zbliżającą się infekcję.
Agniesia ja myślę, że to nic poważnego, nie znam się na tym ale uważam, że jeżeli @ po zabiegu sie pojawił to musi być wszystko ok, przynajmniej czytałam to już w różnych innych forach... Głowa do góry!! DO lakarza idź, ale nie martw się na zapas...Dziewczny no jestem w rozsypce, znowu mam śluz z krwią, chociaż pierwsza po porodzie @ zakończyła się tydzień temu. Już się umówiłam do gina na wtorek, ale i tak się denerwuję, kurcze, co tam sie dzieje ze mną