reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam
Już nie musicie trzymać kciuków w tym cyklu. Dostałam dzis @ i to taką porządną. Ja chyba przed każdym terminem okresu będę tak panikowała i Wam marudziła. Dziwne, że najpierw prawie 3 dni tylko plamiłam, chyba pójdę do lekarza i zbadam sobie progesteron, przypomnijcie mi tylko w którym dniu cyklu robi się to badanie?

reklama
Gosiu przytulam.szybko @ pójdzie i nowe boboseksy zaczniesz .mi cykle sie rozjechaly i @ sama nie przyjdzie.oby te prochy pomogly
Mysza jak beta??? melduj szybciutko

Melduję że beta poszybowała pięknie do góry

Dzisiaj 155,35 :-) więc wzrost o 170%...cieszę się bardzo, bo ginek powiedział że minimum musi urosnąć o 75%...i już do niego dzwoniłam i gratulował :-)

Dziękuję Wam bardzo za wsparcie i wirtualne kciukasy!

She co tam u Ciebie kochana ?

super Mysza spokojnych 9 miesięcy:)Lilijanka wiem,ze placz to nie wstyd,ale wiesz wydaje mi sie ze dopoki placze to moze znak, ze nie jestem gotowa na kolejną ciąże

Ostatnia edycja:

Dzisiaj 155,35 :-) więc wzrost o 170%...cieszę się bardzo, bo ginek powiedział że minimum musi urosnąć o 75%...i już do niego dzwoniłam i gratulował :-)

Mysza gratuluję wysokiej bety

Ola**oby prochy Ci pomogły i żeby Ci się cykle unormowały

Witam
Już nie musicie trzymać kciuków w tym cyklu. Dostałam dzis @ i to taką porządną. Ja chyba przed każdym terminem okresu będę tak panikowała i Wam marudziła. Dziwne, że najpierw prawie 3 dni tylko plamiłam, chyba pójdę do lekarza i zbadam sobie progesteron, przypomnijcie mi tylko w którym dniu cyklu robi się to badanie?

Nic się nie martw... już niedługo będziemy wszystkie się cieszyć naszym,i skarbeńkami!!! Odpocznij teraz a zaraz po @ DO DZIEŁA:-)

Mysza gratuluję świetnej betki!!! Super...

Ja tez mam wiadomość:-) Właśnie wróciłam od lekarza i podniósł mnie na duchu... po pierwsze powiedział, że ta bakteria u mnie jest zupełnie nie groźna i nie była przyczyną ciąży obumarłej, co prawda profilaktycznie dał mi antybiotyk Duomox, ale powiedział, że mam sie tym nie przejmować... Po drugie powiedział mi, że mój prawy jajnik tak pięknie pracuje, że własciwie w każdej chwili mogę mieć owulkę no i... powiedział, że jak bardzo mi zależy to nie widzi przeciwskazań żebyśmy nie spróbowali z mężulkiem z tej OWU:-) tak się cieszę... przypuszczam, że i tak pewno nic z tego nie będzie ale przynajmniej wiem, że nie musze czekać 2-3 miesiące tylko mogę już teraz sie starać... Jeżeli przez 2 miesiące się nie uda to mam przyjść i znowu będę mieć stymulacje clostybegytem... uf...tak się mi polepszyło!!!

Witam
Nic się kochana nie martw....cały piekny cykl kolejnych staranek przed Tobą.....
a co do progesteronu to chyba gdzieś około 21-22 dc się go bada...ja przynajmniej mam taki zamiar w tym miesiącu....

Dziękuję Wam bardzo za wsparcie i wirtualne kciukasy!

She co tam u Ciebie kochana ?
Pięknie.....to teraz już głośno i wyraźnie GRATULUJE I ŻYCZĘ SPOKOJNYCH, SZCZĘŚLIWYCH JUŻ NIE 9, ALE 8 MIESIĘCY....BO PIERWSZY JUŻ ZA TOBĄ!!!!

Nic się nie martw... już niedługo będziemy wszystkie się cieszyć naszym,i skarbeńkami!!! Odpocznij teraz a zaraz po @ DO DZIEŁA:-)

Mysza gratuluję świetnej betki!!! Super...

Ja tez mam wiadomość:-) Właśnie wróciłam od lekarza i podniósł mnie na duchu... po pierwsze powiedział, że ta bakteria u mnie jest zupełnie nie groźna i nie była przyczyną ciąży obumarłej, co prawda profilaktycznie dał mi antybiotyk Duomox, ale powiedział, że mam sie tym nie przejmować... Po drugie powiedział mi, że mój prawy jajnik tak pięknie pracuje, że własciwie w każdej chwili mogę mieć owulkę no i... powiedział, że jak bardzo mi zależy to nie widzi przeciwskazań żebyśmy nie spróbowali z mężulkiem z tej OWU:-) tak się cieszę... przypuszczam, że i tak pewno nic z tego nie będzie ale przynajmniej wiem, że nie musze czekać 2-3 miesiące tylko mogę już teraz sie starać... Jeżeli przez 2 miesiące się nie uda to mam przyjść i znowu będę mieć stymulacje clostybegytem... uf...tak się mi polepszyło!!!

Super...czyli zielone światełko jest....teraz jeśli jestes już gotowa to do roboty!!!!!!

reklama
Do góry