reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam
u mnie nic się nie zmieniło, ciągle wielka niewiadoma
więc tak, kupiłam sobie ten test clearblue digital elektroniczny i wykonałam go, ale wyszedł mi błędny odczyt a potem zrobiłam tradycyjny i jedna kreska a @ brak tylko mam brunatne upławy
na betę nawet nie mam czasu pójść
to tyle u mnie pozdrawiam

reklama
Witam
u mnie nic się nie zmieniło, ciągle wielka niewiadoma
więc tak, kupiłam sobie ten test clearblue digital elektroniczny i wykonałam go, ale wyszedł mi błędny odczyt a potem zrobiłam tradycyjny i jedna kreska a @ brak tylko mam brunatne upławy
na betę nawet nie mam czasu pójść
to tyle u mnie pozdrawiam

Gosiu to ja dalej trzymam &&& za fasolinkę &&&

katkaa czy Ty wiesz co to jest zatoka douglasa ?!? Bo mi na wyniku badania napisał że właśnie jest wolna. I czy endometrium 13mm - niejednorodne to jest ok ?!? Bo wydaje mi się że mówił że ok, ale już tyle pytań i odpowiedzi było że o niektóych zapomniałam.

hej

Monisiowata nie martw sie będzie dobrze
Gabrysiu witaj trzymam kciuki.
Agatko no nie do wiary 9 miesiąc gratuluje ściskam i całuje.
Ilonko fajnie ,że dodajesz nam otuchy
Mysza trzymam kciuki ciesze sie twoim szczęściem

któraś z was pisała o wierze i sile osób niepełnosprawnych mój tata do takich nalezy nie załamał sie i dał rade,ale ucierpiała rodzina porzucił mame i sie od nas wyprowadził nie wiadomo czemu i po co ,a .....teraz .... okazało sie,że ma nowotór złośliwy pęcherza moczowego byłam u niego i namówiłam go żeby do nas wócił nie wiem jakim cudem bo próbowałam już od roku proszę was trzymajcie kciuki żeby został i żeby dane nam było cieszyć sie ciepłem pełnej rodziny, zanim stanie sie najgorsze, znalazłam już dobrego profesora urologa onkologa jutro będziemy sie umawiać na wizyte będziemy walczyć, mam za sobą ciężki dzień możecie pomyśleć o mnie co chcecie ,że za bardzo sie rozczulam tu na forum przed pozornie obcymi osobami,ale jesteście dla mnie kimś ważnym bo łaczą nas te same cierpienia i smutki i dlatego chciałam sie wyżalić :(.

xandi moja mama do tej pory uważała,że moje badania które zrobiłam, a kosztowały troszke to moje fanaberie osoby,które tego nie doświadczyły nigdy tego nie zrozumieją powinni raczej mówić: "nie jestem w stanie nawet sobie wyobrazić jak cierpisz,ale jestem obok i zawsze wysłucham i udziele wsparcia".
Zapalam światęłko dla twojego Aniołka (*) i przytulam z cąłego serca.

Dzień dobry

widzę że ja dzisiaj pierwsza się z Wami witam... ale przez te badania to ja spać nie mogę...
Zaraz się ubiorę i pojadę na tą betkę, a później wegetacja do 16 -> dopóki nie będzie wyników.
Więc jeszcze dzisiaj proszę o &&&..oby betka poszybował do góry.

Miłego dnia Wam życzę!!!

Hej.

Mysza widzisz dla Maleństwa to nawet kłucie niestraszne :-) Kciuki zaciśnięte, choć jestem pewna, że będzie ok :-)

GosiaLew ciekawa sprawa u Ciebie. Zdecydujesz się na betkę, czy odczekasz trochę?

A ja po kąpieli, zaraz siadam do pracy. Na 13.10 mam lekarza ogólnego. Na 16.15 nowego gina. Trzymajcie kciuki.

Hej.

Mysza widzisz dla Maleństwa to nawet kłucie niestraszne :-) Kciuki zaciśnięte, choć jestem pewna, że będzie ok :-)
A ja po kąpieli, zaraz siadam do pracy. Na 13.10 mam lekarza ogólnego. Na 16.15 nowego gina. Trzymajcie kciuki.

No dzisiaj nie było już tak fajnie... :-( oczywiście krew z żył nie leciała i pobierali mi w końcu z palca...ale tyle było kombinacji że hoho. Teraz tylko czekam na wyniki -> do 16...mam nadzieje że zleci.

She bardzo mocno &&&&& daj znać po wizycie! To już dzisiaj będziemy wiedzieć co tam pod serduszkiem nosisz :-)

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny, gratuluję zafasolkowanych, bardzo się cieszę.

Witam nowe aniołkowe mamy. Pozdrawiam serdecznie.

a u mnie skończyła się @ pierwsza po porodzie w piątek 05.03.2010 a w poniedziałek znowu się rozkręca coś. Nie wiem, może to od zmiany klimatu, pojechaliśmy na narty na słowację, i może to od tego. Chciałabym żeby było normalnie.

Ja też mam problemy z szyjką niewydolną i zbieam informację, co z tym zrobić, jakie kroki podjąć, jak któraś ma ochotę mi coś doradzić, to piszcie na priv, wtedy mi te wiadomośći nie uciekną.

Jeszcze raz gratuluję ciąż i trzymam kciuki za nas wszystkie.

reklama
Do góry