reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Just - on pracuje w szpitalu klinicznym na Orlowskiego, tam jest malutki oddzialik położniczy i ostatnio zrobilo sie calkiem nieźle . no i mają neonantologię. Poprzednio rodziłam na inflanckiej. Może być. Ale teraz bardziej myśle o dziecku. Zależy mi na naeonantologi i żebym wrazie co mogła skontatktować sie z tym lekarzem . poza tym moją pania dr też tam znaja. Wcześniej myślalam o żelaznej ale zrezygnowałam
Uczulenie przeszlo, ale robią mi sie dużo większe siniaki niż po fraxi. Też ci sie robią

Ostatnia edycja:
reklama
co do siniaków to można powiedzieć, że na stałe mam dwie sine plamy (wielkości 5 zł) po bokach, bardziej to mnie denerwują takie zgrubienia podskórne - ale one po jakimś czasie się rozchodzą

kazikz dzieki za odpowiedz bo u mnie 11 tc i moj gin mowi ze juz nie musze brac duphastonu no i oczywiscie zaczelam sie martwic ze to moze za wczesnie

No to dobrze bo myślalam że znowu coś źle robie. tez mam te zgrubienia. Czasami to az nie mam gdzie robic zastrzyków, bo wszędzie coś. . Dzięki za info

Też myślałam o betce, ale żeby zrobić najszybciej betke, to bym musiała jechać do invicty a tam 39 zł kosztuje

Kasikz tak też myślałam, że masz tę dawkę, bo najczęściej lekarze wypisują właśnie a są problemy z tym lekiem w hurtowniach, bo jedna seria była wycofana

Mysza clearblu to ciążowy, owu nie potrzebuje teraz

Ostatnia edycja:
LucyF nic się nie martw. Mi gin kazał odstawić od 10tc. Mimo wątpliwości go posłuchałam, odstawiając na takiej zasadzie, że przez tydzień brałam 1tabletkę dziennie, a potem do końca opakowania czyli 5 tabletek brałam po jednej co drugi dzień. Gin mi powiedział, że dawkę wspomagającą dają dopiero 2 tabletki dziennie, więc to co robiłam nie wspomagało ilości progesteronu, ale bardziej miało funkcję psychologiczną. Może zrób tak samo? Psycha to wielka rzecz :-)

GosiaLew to może zainwestuj w ten test za 16zł dla swojego i naszego spokoju i siknij jutro z rańca :-) W końcu jesteś po terminie @ :-) A pierwszy robiłaś na ile przed terminem?

Też myślałam o betce, ale żeby zrobić najszybciej betke, to bym musiała jechać do invicty a tam 39 zł kosztuje

Kasikz tak też myślałam, że masz tę dawkę, bo najczęściej lekarze wypisują właśnie a są problemy z tym lekiem w hurtowniach, bo jedna seria była wycofana

Mysza clearblu to ciążowy, owu nie potrzebuje teraz

Gosia ja miałam ten Clearblu ciążowy elektroniczny i on jest super...natomiast ten co maluje te kreski jest średnio ->słabo te krechy widać i trza się domyślać. Ale rób, nie czekaj.

She tu nie chodzi o to, że ja nie chce zainwestować, bo skąpie, tylko boję się rozczarować, testa zrobię jutro rano o 5 bo mam na 7.30 do pracy.

Mysza miała na myśli ten elektroniczny, u mnie w aptece była nawet dziewczyna na promocję tych testów i nawet mój dyro mówi, że są ponoć dokładne.

A tak w ogóle to jeśli teraz zajdę to będzie powtórka z zeszłego roku, bo wtedy też ostatnią @ miałam w lutym i termin na listopad tylko wtedy trochę później, bo termin był na 29 listopada, teraz wypadałby na 15, ale albo jestem przewrażliwiona albo dopadły mnie mdłości jak tylko zrobiłam się głodna, tylko pamiętam, że wtedy też tak wszystko nagle przyszło. Teraz jestem pełna nadziei, bo naprawdę @ ani widu ani słychu, chyba, że tak postanowiła się rozkręcać etapami.

Idę teraz do pracy na zebranie a potem zrobię zakupy, odezwę się wieczorem

Ostatnia edycja:
Gosiu to jak to początek to najlepiej zrób rano z porannego! Ten elektroniczny jest super. I powiem CI że tanio udało Ci się go kupić bo ja płaciłam w Superpharm 37zł.

reklama
Odebrałam wyniki. I się popłakałam. Mocz super. Wszystko wróciło do normy. Za to krew tak jak dotąd wzorowa, tak teraz powariowała:

leukocyty - powyżej normy
erytrocyty - powyżej normy
neutrocyty - powyżej normy
monocyty - powyżej normy
bazocyty:
% neutocytów - powyżej normy
% limfocytów - poniżej normy

Mam dość. Czy raz nie może być wszystko ok?!

Gosiu, nie chodziło mi o skąpienie a o sam dojazd :-)

Ostatnia edycja:
Do góry