Mysza84
Fanka BB :)
Just ja też chodzę zmęczona i szybko się męczę. I strasznie mnie to wpienia, bo mieszkam na IVp i jak już na nie wpełznę to sapię jak lokomotywa. A nie jestem ani gruba, ani zastała z bezruchu. Masakra.
Mysza ja po wczorajszym pobieraniu krwi mam dziś siniaka na pół ręki. Też mi baba pobierała z miejsca, z którego głównie idzie powietrze a nie krew. Uparty osioł. A mówiłam, że ma brać z dłoni, bo tam widać świetnie żyły. To nie! Rozumiem, że za 2 dni chcesz powtórzyć betę? Tylko wtedy to badanie ma większy sens. Bo tu głównie chodzi o przyrost a nie o pojedynczy wynik. Będzie dobrze, zobaczysz :-) I pociesz się, że wyniki będziesz miała już dziś. Ja za każdym razem musiałam czekać 24godz.
No w czwartek powtórzę, a przynajmniej jutro jak pojadę do ginka to będę miała choć jeden...żałuję oczywiście że wczoraj nie zrobiłam, ale cóż. Ja na to co ona mi na ręce zrobiła nawet patrzeć nie mogę...a ostatnio w tym laboratorium była taka fajna kobietka, która na prawdę zrobiła to świetnie. No cóż.
A jak Twoa sypialnia ?!? Już po remoncie ?
Chyba się już kiedyś pytałam ale od tego czasu mogło się coś zmienić -> wiesz już czy to syn czy córcia ?!? :-)