reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

czesc kobiety:happy2:
a my po drugiej wizycie u gina i wszysko jest na razie ok, a maluszek ma juz ponad 4 cm:-)

Lili cuuuudna ta Twoja corcia
Mysza gratuuuuuuuuuuuuuuulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
maruszka no ogolnie czuje sie ok tylko mam takie wahania nastroju ze ja pier..... no nie idzie wytrzymac. a co u Ciebie jak tam staranka?

Ostatnia edycja:
reklama
lucyf super ze wszystko w wami dobrze :-) tak się ciesze, a dopisałas sie juz do listy naszych skarbów? bo nie wiem ;/

czarna, klakier nie wrocił nie ma go już prawie miesiąc i ja już nie mam nadzieji ze wróci, może mu ktoś lepsze papu dał :-) tak to jest z kotami ze czasem sie gubią lub je samochód rozjedzie :-( miałam sporo kotków kilkoro mi zabito bo mialam sąsiada który miał oczko wodne i gołębie a moje koty chodziły na łowy a ze sie ludzi nie bały to niestety gnojek je zabijał, teraz u mamy jest kotka ale płochliwa bardzo i sie nie da łatwo złapac :-) wiec pewnie dozyje późnej starości a w tym roku skończy 5 latek wiec jakies 10-14 jeszcze przed nia :-).

uciekam juz na serio bo znowu nie zdam tego egzaminu nic z tego przedmiotu nie rozumie tzn rozumie to co mielismy na zajeciach ale to co facet ma na swojej stronie to czarna magia a ostatnio dal wlasnie takie dziwadla gnojek i tyle :/ nie wiem jak mozna dac zadania na egzamin do ktorych na zajeciach nawet wzory nie byly podane a co dopiero tok myslenia przy rozwiazywaniu...

papa

Pati trzymam kciuki za egzamin:tak:
a moja kotka po 3 tyg wrocila tylko z kosmicznie rozwalona lapka:no: ale juz teraz wszystko sie prawie zagoilo
daa no i dobrze ze Ci niedobrze tzn ze wszysko jest jak trzeba i teraz juz tak bedzie na pewno, trzymaj sie cieplo

Ostatnia edycja:
Witam się, Kasiu trzymam kciuki za echo, to będzie Twój najpiękniejszy Dzień Kobiet, a Karolek skoro wariuje musi się mieć dobrze :) Daaa a coca-cola nie pomaga, ja latałam co chwila, jedzenie, zapach, masakra, dzięki Agatce potem było lepiej, dosłownie trzy łyki wystarczały. Wklejam zdjęcie mojej córeczki. A co niech ma pierwszy Dzień Kobiet w jej życiu :)))

Lilijannka córcia piękna :)

Hej...
dzięki...
sama jestem ciekawa jak takie wyniki wyglądają.....ale chyba jednak poczekam do wizyty u genetyka...bo jak zacznę interpretować sama to oszaleje...a tak to od razu nam wyjaśni co i jak...
a jak tak coś będzie źle...to przynajmniej nam od razu wszystko wyjaśni...jakie są szansę i tak dalej....a sama...to wiecie jak to jest sto złych myśli ma sekundę.....

No i bardzo dobrze:) tak będzie najlepiej. będę 3mac kciuki żeby wyniki wyszly ok.

Gosia Lew 3mam && za 2krechy :)

Hej Daaa my też się stęskniłyśmy za Tobą, fajnie że się odezwałaś, ciesze się ciąża cały czas daje o sobie znać, tylko mam nadzieje że te mdlosci to troszke odpuszczą, 3majcie się ciepło z fasolką!!

Tulipanku trzymam kciuki za wyniki, daj jutro znać jak je odbierzesz.

Kasiu a jak wyszło echo?

Pati.b życzę powodzenia na poprawce no i oczywiście będę 3mać kciuki w sobote! Ej jak u mamy jest koka to może i kiedyś kocięta będą? :)

LucyF ciesze się że po wizycie wszystko ok :)

Czarna 76 pozdrawiam i pozosatłe dziewczyny również!

Pati.b. betki nie robiłam, ale po jakiś 10 dniach po zabiegu robiłam test ciążowy i wyszła I krecha...i później długo dalej się pokazywała I...i dopiero w sumie ok 35dc wyszedł pozytywny.
Jutro idę na betkę. A w środę do ginka.

Hej

Witam sie poniedziałkowo!Ja w weekend miałam szkolenie, więc nie bardzo miałam jak do Was zajrzeć, a;e może uda się nadrobić!

Nie moge sie przyzwyczaić do nowej szaty forum:(

Lillijanna
- gratuluję zdrowej, pieknej córeczki:)

Mysza84
- Tobie tez gartuluję, bo jak nic są II krechy:)Piekny prezent:)

gnisha - bardzo dobre podejście:)My tez tak zamierzamy, będziemy cieszycć się sobą:)A Fasolka przyjdzie w odpowiednim momencie!

kobietka22
- ja jestem..ale czasem tylko czytam, bo nie mam sił nadrobić. Masz rację w 100%, ja muszę jednak mierzyc temperaturę, bo kazała mi moja pani endokrynolog, właśnie z pomiarów wyszło mi że mam słabszą drugą fazę i biorę duphaston, od połowy cyklu. Będę też mierzyć temperature we wczesnej ciąży, bo jak powiedziała p doktor, jesli temperatura spada, tzn, że grozi poronienie i mamy dużo więcej czasu, żeby zareagować, podobno ok 12 godz od spadku temperatury, więc jednak sie przeydaja te wykresy:)Ale wcale nie będę na niego patrzeć przy starankach..:)

monisiowata - witaj!:) Trzymam kciuki, za to żeby udało Ci się dostać do endo. Oby biopsja nie była konieczna, chociaż tak jak Ci pisałam podobno muszą robic jeśli guzek jest powyżej cm. Ja też miałam guzki takie jak te hipoechogenne czy jakos tak, ale biopsja dobrze mi wyszła!Więc Ty tez sie nie martw!Bedzie dobrze! Mam nadzieję, że z mężem też się ułoży!!!!

she - biedna jesteś z tym pobieraniem krwi..jak się wogóle czujesz? Poukładały sie spray z Twoim przyszłym mężem?

vjolka - witaj!Cieszymy sie bardzo!

karolcia81 - nie radzę jechac po wyniki i samemu interpretować, znam to na własnym przykładzie!Wiem, że ciężko ale musicie cierpliwoe poczekać!Mocno kciuki trzymam i wierzę że wszystko jest OK!!!

zjola - witaj! Dla Aniołka zapalam światełko(*) Starajcie się!!! Napewno bedziecie się cieszyć ślicznym bobaskiem!

kaska
- bardzo, ale to bardzo mocno trzymam kciuki!!!i Czekam na wieści!!!

just - witaj!:)

GosiaLew - ja mam z pracą identycznie..dopiero co wróciłam ze zwolnienia i już nie pamiętam że na nim byłam!

daaa - witaj. My też tęskniłyśmy!I bardzo się cieszę że już jestes z nami!

tulipanek
- trzymam kciuki, żeby się jak najszybciej udało:)

narfa - może poprostu za bardzo chcesz..moja koleżanka w pracy...starała się pół roku i przez ten czas mało nie ześwirowała...czasem trzeba trochę odpuścić..trzymam kciuki, żeby sie w tym cyklu udało!

czarna26
- witaj:)

LucyF - super, że wszystko OK:)I że dzidziuś już taki duży:)

pati - miłej nauki!!!!Jęsli nauka moze być miła:)

A do mnie wczoraj zawitała @.. i od tego cyklu cieszymy sie sobą na maxa:)

jestem kochane
przepraszam że dopiero teraz ale był malutki poślizg 2 godzinny u pani dr
więc tak serduszko ok ale pępowina jest dunaczyniowa chociąz dr. twierdzi że skoro nie ma wady serca to nie należy się stresować
poza tym według jej pomiarów wodonercze jest tylko w jednej nerce około 11 mm w drugie tylko powiększenie o 4mm
Karol waży 650 gram i był bardzo grzeczny
no i ciąża starsza o 1.5tygodnia więc według usg termin mamy na 2 lipca czyli dzień urodziń Weroniczki
to tyle
zmykam spać bo padam na pyszczek
dziękuję za kciuki
spokojnej nocki

reklama
witajcie:)
Kasiu ogormnie sie ciesze ze u ciebie dobre wiesci!! caly czas mysle i co wieczor modle sie o Twoje malenstwo,
trzymacje sie dziewczyny, ja mam na razie dola sorki ...

Do góry