Hej
Witam sie poniedziałkowo!Ja w weekend miałam szkolenie, więc nie bardzo miałam jak do Was zajrzeć, a;e może uda się nadrobić!
Nie moge sie przyzwyczaić do nowej szaty forum
Lillijanna - gratuluję zdrowej, pieknej córeczki
Mysza84 - Tobie tez gartuluję, bo jak nic są II krechy
Piekny prezent
gnisha - bardzo dobre podejście
My tez tak zamierzamy, będziemy cieszycć się sobą
A Fasolka przyjdzie w odpowiednim momencie!
kobietka22 - ja jestem..ale czasem tylko czytam, bo nie mam sił nadrobić. Masz rację w 100%, ja muszę jednak mierzyc temperaturę, bo kazała mi moja pani endokrynolog, właśnie z pomiarów wyszło mi że mam słabszą drugą fazę i biorę duphaston, od połowy cyklu. Będę też mierzyć temperature we wczesnej ciąży, bo jak powiedziała p doktor, jesli temperatura spada, tzn, że grozi poronienie i mamy dużo więcej czasu, żeby zareagować, podobno ok 12 godz od spadku temperatury, więc jednak sie przeydaja te wykresy
Ale wcale nie będę na niego patrzeć przy starankach..
monisiowata - witaj!
Trzymam kciuki, za to żeby udało Ci się dostać do endo. Oby biopsja nie była konieczna, chociaż tak jak Ci pisałam podobno muszą robic jeśli guzek jest powyżej cm. Ja też miałam guzki takie jak te hipoechogenne czy jakos tak, ale biopsja dobrze mi wyszła!Więc Ty tez sie nie martw!Bedzie dobrze! Mam nadzieję, że z mężem też się ułoży!!!!
she - biedna jesteś z tym pobieraniem krwi..jak się wogóle czujesz? Poukładały sie spray z Twoim przyszłym mężem?
vjolka - witaj!Cieszymy sie bardzo!
karolcia81 - nie radzę jechac po wyniki i samemu interpretować, znam to na własnym przykładzie!Wiem, że ciężko ale musicie cierpliwoe poczekać!Mocno kciuki trzymam i wierzę że wszystko jest OK!!!
zjola - witaj! Dla Aniołka zapalam światełko(*) Starajcie się!!! Napewno bedziecie się cieszyć ślicznym bobaskiem!
kaska - bardzo, ale to bardzo mocno trzymam kciuki!!!i Czekam na wieści!!!
just - witaj!
GosiaLew - ja mam z pracą identycznie..dopiero co wróciłam ze zwolnienia i już nie pamiętam że na nim byłam!
daaa - witaj. My też tęskniłyśmy!I bardzo się cieszę że już jestes z nami!
tulipanek - trzymam kciuki, żeby się jak najszybciej udało
narfa - może poprostu za bardzo chcesz..moja koleżanka w pracy...starała się pół roku i przez ten czas mało nie ześwirowała...czasem trzeba trochę odpuścić..trzymam kciuki, żeby sie w tym cyklu udało!
czarna26 - witaj
LucyF - super, że wszystko OK
I że dzidziuś już taki duży
pati - miłej nauki!!!!Jęsli nauka moze być miła
A do mnie wczoraj zawitała @.. i od tego cyklu cieszymy sie sobą na maxa