Witam
karolcia81 - trzymam kciuki za Wasze wyniki, i wierze, że wszystko będzie dobrze..a co do zębów to też powodzenia życze..ja bym sie chyba nie zdecydowała na narkozę.. więc z jednej strony podziwiam Cię
Mi z moim K też jest dobrze, też żyjemy w sumie wiedziemy "luzakie" zycie, ale to nie wyklucza tego że myslimy i chcemy mieć dzidziusia..
gniesha - witaj na forum. Przytulam Cię bardzo mocno...a co do męża..ktoś mi kiedyś powiedział, że są cztery etapy w miłośći: lubienie, zakochanie, kochanie i miłowanie..Wy poprostu jesteteście już na ostatnim etapie...
justa555 - Ciebie też witam! Trzymam kciuki za wizyte u ginka. Napewno wszystko się pięknie goi..A co do starań to mysle, że musisz być gotowa przede wszystkim psychicznie..
ilonka26 - ja też z większym dystansem do tego podchodze, bo jeszcze troche i bym zwariowała..bo ciągle w mojej głowie był tylko jeden temat: Chcę być w ciąży..teraz wierzę poprostu, że nadejdzie odpowiedni czas..
GosiaLew - witaj
kaira - witaj!A co do wyniku, napewno bedzie OK!
karola322 - witaj biedactwo. Duża kobietka już z Zuzi
A mamusia jest bardzo dzielna!!!Jeszcze troszkę i będziesz tulić malutką w ramionach..
tulipanek1208 - myślę, że warto zrobić chociaż te podstawowe badania..byc może nie znajdziesz przyczyny..ale z czystym sumieniem, bedziesz mogła zacząć starania.. u mnie wyszło z badań, że to tarczyca była winowajća naszej tragedii
vjolka - co u Ciebie?Jak sie trzymasz??
ola:* - a byłaś już u ginekologa???
kazik -ale Ci suwaczek mknie do przodu
kaska0201- a Ty jak sie czujesz???Przeszło Ci trochę to przeziębienie?
katkaa - obojetnie kiedy. Ale lepiej poczekac do pierwszej @, zeby się hormony troche ustabilizowały.
As - witaj zabiegana kobieto!
Liljanna - i Tobie się znowu coś przyplątało.. kuruj sie kochana!
Slodziutka, She, Agatka, koti, ola81,aga34, i pozostałe dziewczyny - co u Was???
A ja mam już wyniki biocenozy, i z tego co mówi gin jest dobrze
Więc teraz tylko czekam, na dalsze zalecenia mojej pani doktor..
Miłego wieczorku!