reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Plakac mi sie chce po tym co napisalas, ja chyba nie mam az tyle sil by czytac o waszych stratach, poprostu jak czytam rozne historie to mi lzy w oczach staja:-(

kochana, przepraszam... Mamy się tu podnosić na duchu, a nie dołować. Czasu nie cofnę... Pozostaje mi wierzyć że ujrzę jeszcze uśmiech mojego Stasia w oczach kolejnego dziecka. Tego Wam i sobie życzę z całego serca

reklama
Melduję się żebyście się nie martwiły, moich wyników nie udało mi się dziś odebrać.jestem wściekla. 46dzien małpy @ jak nei bylo tak nie ma. Testow w tym miesiacu juz zrobilam tyle,ze chyba jednak nadzieja ze to dzidziuś wygasla. za cztery dni moje ćwierćwiecze myślałam,ze bede mamusią nie tylko aniołkową. no ale nie marudzę jutro wszystko sie okaze. na dodatek moja gin jutro wyjezdza i bedzie neidostepna wiec nie wiem co z tymi wynikami.

ja teraz tylko na chwilę,moze zajrzę wieczorem i doczytam co u was.
pozdrowionka

kochana, przepraszam... Mamy się tu podnosić na duchu, a nie dołować. Czasu nie cofnę... Pozostaje mi wierzyć że ujrzę jeszcze uśmiech mojego Stasia w oczach kolejnego dziecka. Tego Wam i sobie życzę z całego serca

A nie przepraszaj mnie bo i nie masz za co, ja to poprostu strasznie przezywam taka juz moja natura jestem za miekka. Takze mna sie nie przejmoj jest ok.Najwazniejsze zebysmy tak jak piszesz sie wspieraly.

witajcie kochane, ja dzisiaj strasznie poźno zajrzałam ale jakis ponury dzień że nic mi się nie chciało.

Annas81
kochana dzięki za zainteresowanie:-)

Chyba dobrze się czuję. Chociaż brzusio coraz wieksze. jak będzie roslo w takim tępie to z wakacji w czerwcu nici. Nie bede miec siły żeby sie ruszać:-)Macica rzeczywiście rozciazgnieta to teraz sobie pozwala.
Coraz szybciej się męcze. A czasami przechodza mnie jakby mrówki po brzuchu. Nie wiem co to? Kojarzycie dziewczyny coś takiego. W poniedziałek ide na wizytę do tego profesora/ordynatora szpitala wiec sie dopytam. I choc ponoć nie zna sie na usg to chociaz pokaże dzidzie . Wiec trochę nie mogę się doczekć.
Umówiłam sie na 30.03 na usg połówkowe - były ostatnie terminy. Dobrze ze zadzwoniłam

wiolka_1982 - nie stresuj się. Jedne wyniki już masz. Na pewno wszystko dobrze. Trzymam kciuki
karolcia81 - a no czlowiek ogolnie wygodny jest, Ale myśłe ze za chwilke pomyślicie że fajnie tak jest ale brakuje wam czegoś w życiu. My tak mieliśmy , ze w końcu stwierdziliśmy ze brakuje nam takiej malej istotki
karola322 - juz tak malutko wam zostalo. trzymajcie się dziewczyny:-)
katkaa - Wydaje mi sie że zalezy jakmocno w poprzedniej ciązy rozciagneła sie macica. I czy teraz będzie rosnać szybckiej. Gdzieś czytralam że chodzi o to żeby macica mogła szybiej dotykać ścinek brzucha. Czy cos takiego. Ja nie wiem czy ruchy czuje szybciej. Poprzednio tez cuzłam dość szybko. Ale teraz rzeczywiście bardziej to przypomina ruchy niż jak poprzednio bąbelki

V_jolka80 - Kochana co sie dzieje? Trzymasz sie jakoś?
Olu - znaczy kciuki trzymamy dalej:-)

Gorąco was wszystkie pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Dziewczyny powiedzcii co sądzicie...od kilku dni cotraz bardziej boli mnie brzuch tak jak przed @ czy możliwe jest żyby 1,5 tygodnia po stracie już się pojawił???? Chyba bym chciała:-) Ale nie wiem czy mam się cieszyć czy denerwować, bo dziś to mnie tak jajniki zaczęły boleć, że myślałam, że się nie ruszę....teraz znowy mnie piecze dół brzucha... nie wiem co to może być????

Dziewczyny powiedzcii co sądzicie...od kilku dni cotraz bardziej boli mnie brzuch tak jak przed @ czy możliwe jest żyby 1,5 tygodnia po stracie już się pojawił???? Chyba bym chciała:-) Ale nie wiem czy mam się cieszyć czy denerwować, bo dziś to mnie tak jajniki zaczęły boleć, że myślałam, że się nie ruszę....teraz znowy mnie piecze dół brzucha... nie wiem co to może być????

Może to owulka...może CI się macica obkurcza...to raczej na pewno nie dzidzia.

reklama
Może to owulka...może CI się macica obkurcza...to raczej na pewno nie dzidzia.

Też myślałam, że owu, bo o dzidzi nawet nie pomyślałam, bo od zabiegu nie mieliśmy z moim M "nastroju" na przytulania;-)
Aż mnie dziś korci, żeby się przekonać za jakiś czas czy to była owu czy nie... ale nie chcę później kolejny raz rozpaczać (tym bardziej, że nie zrobiłam jeszcze żadnych badań), więc dam sobie spokój...

Do góry