julitka80
dni, których nie znamy...
Ilonka, Ty wiesz, że antybiotyki bardzo osłabiają organizm, jeszcze w takiej ilości???!!!a jeszcze ta pogoda-cudo, bo wiosna idzie, ale temp "w pobliżu" zera są najlepsze na złapanie infekcji.bierz sobie codziennie dodatkowo 3 cerutiny, serio, to nie za dużo, a witamina C to podstawa w okresie przeziębień.powiem szczerze-ja biorę co roku przez całą zimę i te okresy około i już dawno nie chorowałam/obym tego w złą godzinę nie powiedziała/, choć wszyscy wokoło kichają prychają,bo prawdą jest że wit C uszczelnia naczynia krwionośne i przez to ogranicza dostawanie się wirusów do krwi.ale się wymądrzyłam...;-)dużo zdrówka
GosiaLew, myśmy też fikali koziołkiale zapowiedziałam, że jeśli teraz nie wyjdzie, to m idzie na plemniczki-chociaż dość silne leki zaczął brać, bo miał problemy z kręgosłupem, więc nie wiem w końcu czy jest sens...no i smacznego konsumowania...kolacji
GosiaLew, myśmy też fikali koziołkiale zapowiedziałam, że jeśli teraz nie wyjdzie, to m idzie na plemniczki-chociaż dość silne leki zaczął brać, bo miał problemy z kręgosłupem, więc nie wiem w końcu czy jest sens...no i smacznego konsumowania...kolacji