reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

asiu spokojnie, zobaczysz jakiś czas po porodzie siły na powrót wrócą i siły na przygotowania do ślubu też :) dla mnie jak dotychczas ślub i wesele to najpiękniejsza rzecz jaką dotychczas przeżyłam, pewnie po porodzie będzie na drugim miejscu :)
teraz skarbie nie myśl o smutkach, ciesz się rosnącym maleństwem w brzuszku i nie pozwól by ktoś albo coś zburzyło waszą harmonię. Ty i dzidzia jesteście teraz najważniejsze i bądź w tej kwestii egoistką proszę cię :)

karola mój chłop tez na parę dni przed walentynkami gadał, ze musi mi cos kupić, a w dzień walentynek przyszedł bez niczego, no w sumie niczego się nie spodziewałam ale małe coś byłoby mile widziane, no ale cóż poradzić, że faceci mają takie ciasne umysły, ze jak im nie podsuniesz pomysłu to z niczym zazwyczaj sami nie wyjdą :)

kobietka mój organizm też kiedyś ze mną bawił się w kotka i myszkę, aż w końcu dałam za wygraną a wtedy 2 kreseczki sie pojawiły :) mam nadzieje, ze u ciebie będzie podobnie :)

ilonka ale tu nie chodzi o prezent tylko o sam fakt że pamięta i docenia to co ma. Ja nie oczekiwałam bóg wie czego i jest mi strasznie przykro że nawet w tym dniu nie pamięta o mnie.

reklama
To prawda Kobietko, że odpowiednie dobranie słów to połowa sukcesu.

Ja też będę już się odmeldowywać. Mam nadzieję, że każda z nas jutro będzie miała dobry dzień.

Buziaki i dziękuję za wszystko.

A to Juleczka.Zdjecie robilam dzis.
Dobranoc kochane.

Załączniki

• SL270933 [1024x768].jpg
    SL270933 [1024x768].jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 41
She musisz sie trzymac kochana i nie wolno i sie denerwowac
A co do naszych facetow to moj rez wakentynki mi nic nie podarowal ani nie przytulil To ja wymyslilam wyjazd do kina.Mnie tez czesto brakuje tego zeby mnie przytulil ii tylko tego.Ale facei chyba w wiekszosci tacy sa:szok:

daaa - no to dobrze, że jestes zadowolona z wizyty!

agnieszka- to widzę, że Ty też masz nie zaciekawą sytuację:(Bo zaufanie to podstawa!Wiem też że tłumienie w sobie negatywnych emocji tez nie jest dobre...wybuchniesz kiedyś na pewno i to wielokrotna siłą...Może warto żebyś jednak odwiedziła rodzinę i trochę "odpoczęła" od sytuacji...Twój mąż nie może Ci przecież tego zabronić!Przytulam..Julcia, cudna:)

Anetha
- dobre wieści z wizyty przynosisz:) A dodatkowa konsultacja nigdy nie zaszkodzi.

Asia - ja też księguje, a raczej sprawdzam wszystko zanim rok zamknę:)Trzymaj sie Kochana! Mam nadzieę, że jutro powitasz dzień z uśmiechem na ustach! A jeśli chodzi o slub, to może faktycznie lepiej jeszcze poczekać.. Ogromna odrobine szczęścia nosisz właśnie pod swoim sercem:)

kobietka - Twoje rozsterki są "typowe"..Ale jakby tak na to z drugiej strony spojrzeć, to nigdy bysmy się o dzidzię nie starali, bo zawsze coś... sie może wydarzyć!

karola322 - ech te chłopy...z nimi źle a bez nich jeszcze gorzej:)Trzymaj się Kochana!

słodziutka - dalej Cie nie widać:(Coś sie stało???

Dobrej nocki wszystkim życzę!!

hej :)

ja dziś późnym wieczorkiem, wróciłam właśnie z centrum, świętowałyśmy z Kuzynką Jej zaręczyny i mojego inżyniera :p Kuzynka bierze w przyszłym roku ślub, to tak po cichu jeszcze życzyłyśmy żeby mogła na zaproszeniu dopisać do mnie i do G imię maleństwa :p ech znowu instynkt macierzyński mi się włączył :p

to tak pobierznie, sporo było do nadrobienia, a ja już słabo widzę o tej porze :p
LucyF witam, zostanę bo mi się tu spodobało :)

13x13
witaj :) dzięki za miłe słowa :)
hmmm takie nokautowanie musi fajne :D córa charakterna :p musi mieć dużo miejsca :p

Wiola hehe spałam... coś... :p wzięłam się za porządki, bo już nie mogłam patrzeć na stertę notatek z sesji :p i innych drobiazgów, których nie miałam czasu sprzątnąć :pale już jest git :)
super ze usg wyszło dobre! :)

Mama Sówka GRATULACJE!!!

Ewcia witam :)

She1978 nie orientuję sie za bardzo jeszcze w sytuacji na forum bo jestem nowa, ale z tego co piszesz to życzę Ci siły żebyś mogła sobie wszystko poukładać, bo tak jak piszesz proste może to nie być...
hmm ta ex to jakieś "cieżkie" babsko :/ jak można kobiecie życzyć poronienia?! :/ a może Twój Facet jest z tych u których instynkt rodzi się dopiero jak zobaczy, dotknie dziecka.... w końcu oni inaczej pojmują świat, mają inne myśle nie i postrzeganie...

Kobietka22 oo widzę że Ty też tak jak ja, po cichu liczę na wpadeczkę, ale rozum podpowiada, zeby poczekać... ale "wpadeczka" byłaby mile widziana :p

agnieszka0240 och jaka śliczna Panienka!!!

Słonka życzę dobrej nocy :D

Neferet – dziękuję za Twoją historię, takie rzeczy nas zbliżają i pozwalają nam poznać się bardziej. Twój facet stanął na wysokości zadania, a pierwszy szok wiadomo, był zarówno dla Ciebie i dla Niego ;-)

wiolka_1982 - kochana ja się nie obrażam, wiem doskonale że nie jestem doskonała choć przez cały czas do tego dążę, czy kiedyś mi się uda – pewnie nie :zawstydzona/y:. A z tym spaniem to co się martwisz i dziwisz, sama mówiłaś, że potrzebujesz odpocząć i jak widać miałaś rację.

katkaa – witam się osobiście; w moim przypadku miesiączka z poronieniem nie miała nic wspólnego. Cieszę się, że wizyta pozytywna, no teraz tylko @
kobietka22 - @ przyszła, ale można odciąć następny miesiąc do staranek, no chyba, że ;-)
ola** - my też cały czas pełne nadziei, miały być walentynkowe nowe dzidzie i dwie już mamy, czekamy na wieści od Ciebie
daaa – gratulacje Kochana, piękny suwaczek, luteina jak najbardziej, na reszcie zna się lekarz. Oszczędzaj się trochę, bo na wieściach doczytałam, że śmigasz jak wariatka, a zaczynamy myśleć o sobie i dbamy o siebie i dzidziusia :tak:
Aneczka_77 – w stanach chyba troszkę inaczej się obchodzi walentynki niż u nas, wielu z nas trzyma się wersji, że walentynki są codziennie, w USA w ten dzień większe szaleństwo, jak widać po G – pomysł miał rewelacyjny. A cukierki dobre? :laugh2:
ewela28 – ale mi zrobiłaś apetyt na pierogi, a dzisiaj post ścisły, więc rozwiązanie idealne dla mnie, dzięki. A już chciałam się bawić śmierdzącymi śledziami, choć pysznymi
buzina – kochana nie zapominaj o nas, czytaj nas, udzielaj się, pomożemy Tobie, a Ty na pewno nam też, w kupie nam lepiej, bo tu się rozumiemy bez słów, wystarczy czuć się. Jak się czujesz?
ilonka26 – obyś szybciutko znalazła to co szukasz
czarna76 – wolałabym takich gaf nie strzelać, ale uczono mnie, że jak się nawali to nie wolno chować głowy w piasek, choć tak najprościej. Ja się plastrów nie wiem czemu, ale zawsze bałam. Może oprócz tego obserwuj swoje ciało.
Mysza84 – no to oby ta @ przylazła
karola322 – jak się czujesz?
GosiaLew – i jak udało się wysprzątać mieszkanko? Powiedz, że tak to nabiorę więcej chęci, bo ja dzisiaj zaczynam, bo ostatnio skończyło się na pobieżnym, a dzisiaj nawet w szafy chcę zajrzeć, pralka już się pierze.
Annas81 – ale żyły aż tak kiepski czy siostrom troszkę wprawy brakowało, bo mi jedne wkłuwają się wiekami, druga podchodzi, ciach i już mam
LucyF – a gdzie Twój suwaczek? I jak się w ogóle czujesz?
Ola_PM – witam i o zdrowie pytam? Lepiej ciut?
ola81, karolcia81 – cześć Dziewczyny
Agniesia82 – na pewno dziadostwo sobie pójdzie po zażyciu lekarstwa i tyle
Anetha81 – jak po wizycie? U mnie też kilka rzeczy naraz się wali i nie wiem w co pierwsze ręce włożyć, ale liczę że za chwile będzie lepiej, dużo lepiej. I tak musimy myśleć, żeby nie zwariować :eek:

just79 – jejciu 24tc Ci się zaczął, zaszalałaś teraz z tym suwakiem :szok:

V_jolka80 – dotacja powinna Ci skrzydeł kochana dodać, a Ty znudzona? :no:

13x13 – złe i chore sny czytamy odwrotnie, mi też się od jakiegoś czasu głupoty śnią, ale pamiętam że śniły mi się głupoty, na szczęście nie pamiętam jakie :-D

kaira24 – jak tam samopoczucie. Odpoczywasz troszkę? 900 zł to sporo, ale miłość do dziecka nie zna granic.
kasikz – Kasik, ale ferie w Wawie się skończyły :-D. Przyjemności.
Pati.b – Pati wolę myśleć, że są bardzo zajęte, a nie obrażone, bo przecież my tu na nie czekamy z utęsknieniem, prawda? A jak tam kotek? Pati może masz zostać mamusią marcową i tyle? Trzymam kciuki. ;-)

Muszę rozbić na dwie części, bo za dużo tego na jeden post ;-)

reklama
Pati dzieki za podpowiedz w sprawie suwaczka, uffff chyba w koncu sie udalo:-)
karolcia no i tak trzymaj, milosc w zyciu najwazniejsza:tak:
13x13 no to masz niezla rozrabiake w brzuszku:tak:
kasikz milego wypoczynku , nawdychaj sie cuuudnego gorskiego powietrza,az Ci zazdroszcze
maruszka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~fluidki dobre dla Ciebie:tak:
mama sówka gratulacje !!!!
GosiaLew masz racje trzeba wyluzowac i mniej sie spinac przy starankach, moja kolezanka od pol roku nie zachodzi w ciaze a bardzo chce i jej lekarka powiedziala ze jak sie tak bardzo chce to organizm wydziela chyba prolaktyne o ile dobrze pamietam i to dziala jak najlepszy srodek antykoncepcyjny
She ja to sobie tak mysle ze chlop to dosc proste stworzenie i jak ma dziecko fizycznie to podchodzi do tematu inaczej niz jak jest jeszcze w brzuszku, zobaczysz wszystko sie zmieni jak tylko wezmie dzidziusia na rece, na razie to dla niego bardziej namacalne jest to ktore juz ma ale to sie na pewno zmieni. a meliske spokojnie mozna pic, lepsze to niz stresowac dzidziusia, trzymaj sie cieplo i zawsze mozesz sie nam wygadac to przeciez przynosi ulge

Do góry