Neferet – dziękuję za Twoją historię, takie rzeczy nas zbliżają i pozwalają nam poznać się bardziej. Twój facet stanął na wysokości zadania, a pierwszy szok wiadomo, był zarówno dla Ciebie i dla Niego ;-)
wiolka_1982 - kochana ja się nie obrażam, wiem doskonale że nie jestem doskonała choć przez cały czas do tego dążę, czy kiedyś mi się uda – pewnie nie
. A z tym spaniem to co się martwisz i dziwisz, sama mówiłaś, że potrzebujesz odpocząć i jak widać miałaś rację.
katkaa – witam się osobiście; w moim przypadku miesiączka z poronieniem nie miała nic wspólnego. Cieszę się, że wizyta pozytywna, no teraz tylko @
kobietka22 - @ przyszła, ale można odciąć następny miesiąc do staranek, no chyba, że ;-)
ola** - my też cały czas pełne nadziei, miały być walentynkowe nowe dzidzie i dwie już mamy, czekamy na wieści od Ciebie
daaa – gratulacje Kochana, piękny suwaczek, luteina jak najbardziej, na reszcie zna się lekarz. Oszczędzaj się trochę, bo na wieściach doczytałam, że śmigasz jak wariatka, a zaczynamy myśleć o sobie i dbamy o siebie i dzidziusia
Aneczka_77 – w stanach chyba troszkę inaczej się obchodzi walentynki niż u nas, wielu z nas trzyma się wersji, że walentynki są codziennie, w USA w ten dzień większe szaleństwo, jak widać po G – pomysł miał rewelacyjny. A cukierki dobre?
ewela28 – ale mi zrobiłaś apetyt na pierogi, a dzisiaj post ścisły, więc rozwiązanie idealne dla mnie, dzięki. A już chciałam się bawić śmierdzącymi śledziami, choć pysznymi
buzina – kochana nie zapominaj o nas, czytaj nas, udzielaj się, pomożemy Tobie, a Ty na pewno nam też, w kupie nam lepiej, bo tu się rozumiemy bez słów, wystarczy czuć się. Jak się czujesz?
ilonka26 – obyś szybciutko znalazła to co szukasz
czarna76 – wolałabym takich gaf nie strzelać, ale uczono mnie, że jak się nawali to nie wolno chować głowy w piasek, choć tak najprościej. Ja się plastrów nie wiem czemu, ale zawsze bałam. Może oprócz tego obserwuj swoje ciało.
Mysza84 – no to oby ta @ przylazła
karola322 – jak się czujesz?
GosiaLew – i jak udało się wysprzątać mieszkanko? Powiedz, że tak to nabiorę więcej chęci, bo ja dzisiaj zaczynam, bo ostatnio skończyło się na pobieżnym, a dzisiaj nawet w szafy chcę zajrzeć, pralka już się pierze.
Annas81 – ale żyły aż tak kiepski czy siostrom troszkę wprawy brakowało, bo mi jedne wkłuwają się wiekami, druga podchodzi, ciach i już mam
LucyF – a gdzie Twój suwaczek? I jak się w ogóle czujesz?
Ola_PM – witam i o zdrowie pytam? Lepiej ciut?
ola81,
karolcia81 – cześć Dziewczyny
Agniesia82 – na pewno dziadostwo sobie pójdzie po zażyciu lekarstwa i tyle
Anetha81 – jak po wizycie? U mnie też kilka rzeczy naraz się wali i nie wiem w co pierwsze ręce włożyć, ale liczę że za chwile będzie lepiej, dużo lepiej. I tak musimy myśleć, żeby nie zwariować
just79 – jejciu 24tc Ci się zaczął, zaszalałaś teraz z tym suwakiem
V_jolka80 – dotacja powinna Ci skrzydeł kochana dodać, a Ty znudzona?
13x13 – złe i chore sny czytamy odwrotnie, mi też się od jakiegoś czasu głupoty śnią, ale pamiętam że śniły mi się głupoty, na szczęście nie pamiętam jakie
kaira24 – jak tam samopoczucie. Odpoczywasz troszkę? 900 zł to sporo, ale miłość do dziecka nie zna granic.
kasikz – Kasik, ale ferie w Wawie się skończyły
. Przyjemności.
Pati.b – Pati wolę myśleć, że są bardzo zajęte, a nie obrażone, bo przecież my tu na nie czekamy z utęsknieniem, prawda? A jak tam kotek? Pati może masz zostać mamusią marcową i tyle? Trzymam kciuki. ;-)
Muszę rozbić na dwie części, bo za dużo tego na jeden post ;-)