reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Heh widzę, ze nie ja mam problem z jedzonkiem. Wczoraj nawet stwierdziłam, że jak większość je aby przetrawać, to ja żyje aby jeść :-D :-D :-D, ale cóż zrobie...tak już mam!

Anetha81 czyli @ się rozkręca...ciekawe kiedy moja przylezie.

Póki co ja dalej czuję te jajniki, może to faktycznie oznaki owulki. Chciałabym aby wszystko już wróciło do normy.

Ostatnia edycja:
Ja dziś tylko na chwilkę -lecimy z S na zakupy i jakąś pyszną kawkę:-) później szkoła rodzenia i już będzie ciemna noc:-(

Chorych snów ciąg dalszy -ale były takie dojechane że już mi się nawet nie chce o tym myśleć :confused2: jakby ktoś potrzebował scenariusza do filmu to sie polecam

Mały kangurek wczoraj rządził -jako że leży po prawej stronie i robi mi z tego boku bańkę postanowiłam Ją przechytrzyć (naiwna:confused2:), położyłam się na lewym boku i czekałam aż sobie spłynie.... zaparła się nogami, wbiła mi pupę w wątrobę i myślałam ze zdechnę -kłuło, bolało, szczypało, oddychać nie mogłam -i tak od 20 do 23 -oberwało się i małej i S...

Ech uciekam poczytać co na innych watkach
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dzionka:tak:

missiiss jak zaraz nie wrócisz to będziemy się gniewać!!!
nie tylko mnie missiiss brakuje :-D:-D:-D

A ja dzisiaj w domku trochę sprzątam, bo zapał gdzieś sobie polazł i nie mogę go znaleźć, a miało być super sprzątanie, a troszkę pracuję, ale jak się pracuje w domu to tak jakoś przyjemniej.

ewelcia3004 bardzo fajny zespół, co prawda przeczytałam tylko 1 utwór bo się za długo ładuje, ale ok.

Coś straszna cisza dzisiaj ?!? Gdzie Was wszystkie wywiało...

Ja też zmykam...zabieram się za ogórkową :-) mniam...

Witam, poczytałam sobie trochę od wczoraj (godzina mi zeszła). Miałam iść do pracy dziś, ale zrezygnowałam, bo w dzień wolny to by była już chyba lekka przesada - nadgorliwość gorsza od faszyzmu, więc dziś jadę do siostry, bo od miesiąca nie widziałam się z nią i jej dzieciakami. Bartek to już ponad 3 miesiące nawet ma a za moją chrześnicą to też już się stęskniłam.

Pytałyście się o moje sprzątanie. A więc plan był ambitny, a wiec sprzątam sobie, sprzątam, samo odśnieżenie balkonu (była już gruba warstwa śniegu, który zaczął topnieć powoli) zajęło mi kilkadziesiąt minut - plastikową szufelką to robiłam. No i potem zadzwonił mój P. a to już 17 była, że on i kolega zaraz będą, to musiałam zaniechać dalszego sprzątania i nawet obiadu nie zrobiłam tylko pizzę zamówiłam i jeszcze pretensje, że nie gotowa jestem. A ja im na to, że ja się śpieszyć nie będę, bo cały tydzień taki miałam i impreza nie zając nie ucieknie i na moje wyszło, bo jakbyśmy byli szybciej to byśmy dłużej czekali na wejście, bo i tak od 20 wpuszczali.
Impreza była fajna, dawno nie byłam na dyskotece - co prawda byliśmy tam chyba najstarsi, bo tak to sami studenci, ze średnią wieku 20 lat, ale fajnie było i tak.Wróciliśmy do domu o pierwszej.:-)

No i skoro mississ uważa, że tu porządki się robi i nie chce tutaj pisać to już chyba jej wybór

Agata miłego dnia tobie również

Słodziutka gdzie znowu zaginęłaś, mam nadzieję, że wszystko ok.

Just ja przez te śniegi to codziennie jestem zmachana i spocona, więc Tobie się nie dziwie. Musisz chyba trochę się oszczędzać, ale też nie pozbawiać się ruchy. Ale tak super porę masz na rodzenie, w czerwcu, spokojnie na spacerki będzie można wychodzić i dziecka tak zimowo i grubo nie ubierać.

Ewela 7 kg to jeszcze chyba nie tak tragicznie, jakbyś przytyła 20 kg to by było gorzej, a tak jak masz ochotę to jedz, tylko staraj się jeść mniej jedzenia z pustymi kaloriami, słodyczy. No tak, mi to łatwo mówić, bo w ciąży nie jestem.

Ilonka nie stresuj się innymi, jakoś przetrwasz te pytania, wiem, że to nie miłe. Ważne, żeby wykład nie był nudny ;-)

Lucyf no suwaczek super

Lilijanna to ty może najpierw wypocznij a potem się zabierz za sprzątanie.

Kobietka22 twoje pytania i wątpliwości są jak na miejscu i to znaczy, że chcesz dla swojego dziecka jak najlepiej, zapewnić mu przyszłość i stabilizację. Ja co chwilę mam mętlik w głowie czy starać się czy nie, ale ja bym chciała do 30 urodzić a nie wiele mi zostało już. I tak zastanawiam się czy w ogóle w 2010 będę jeszcze mamą.

Asiu She mam nadzieję, że samopoczucie już lepsze. Udało Ci się popracować? No i żebyś tak nie musiała z tym kibelkiem romansować.

Pozostałe dziewczynki pozdrawiam.

Cześć Kobietki:)

Znowu sobie pospałam, ale musze korzystac póki mam okazję:)

Neferet
- to się cieszę, że porządkowanie zakończone...mam nadzieję, że zyczenie sie spełni i na wesele kuzynki pójdziecie z maleństwem już:)Ale Ci dobrze, nastepna sobie w góry jedzie:)Miłego i romantycznego weekendu życzę:)

lilijanna
- no i dobrze, bo jak widać są takie co sie obraziły i już nie piszą, bo wątpię że do nas nie zaglądają..szkoda..Masz rację, mój organizm potrzebuje odpoczynku..Dobrze że jesteś na L4, bo widać, że Ty też go potrzebujesz... więc odpoczywaj!I mam nadzieję, że więcej takich sytuacji (omdlenia) przechodzić nie będziesz!

LucyF
- śliczny suwaczek:)

kaira - to był tylko sen..

kobietka - ciesze się że decyzja podjęta:)

ewcia - fajnie, że znalazłaś zespół, fajnie sie zapowiada:) My z moim K, wzieliśmy zespół "w ciemno", tylko z polecenia gościa od sali..nie słyszeliśmy ani jednego kawałak w ich wykonaniu, bo mówili, ze nie nagrywaja bo każde wesele jest inne. Jak weszłam na sale w dniu wesela, to sie troszkę podłamałam jak zobaczyłam reszte panów w średnim wieku...ale dzis wiem, ze nie zamieniłabym ich na żaden inny!Grali rewelacyjnie i wszystko na żywo!!!Żadnego podkładu nie mieli.I nie to że same disco polo, ale na prawdę wszystko:) Nawet my musieliśmy sobie sprzęt załatwić żeby waca na pierwszy taniec puścić:)Mam nadzieję, że TY tez bedziesz ze swojego tak zadowolona:)

Co to jest 7 kg:)

mysza - witaj:)To raczej na pewno owulka:)

ilonka26 - trzymam kciuki!!! Mam nadzieję, że nie będzie tak źle..

just - ja w ciąży nie jestem , a jak chodzę po tym błocie, to ledwo zipię...

Agatka - biedna jesteś z tymi snami, ale w sumie często słyszę że kobietom w ciąży śnią się takie dziwne rzeczy:(Czemu tak jest nie wiem, ale mam nadzieję, że wreszcie zaczną się piękne sny!
Faktycznie kangurek z Twojej córci:)

Asia(She) - mam nadzieję, że lepiej dziś u Ciebie???

Slodziutka - zaczynam się martwić o Ciebie..już tyle dni nic się nie odzywasz:(

GosiaLew - super że imprezka udana:)

A ja ide sobie włączyć płytke z wesela, jako że wczoraj 9 m-cy minęło..jejku leci ten czas jak szalony:)

Ostatnia edycja:
Lilijanka wiec @ jak nie bylo tak nie ma. 33 dzien.ale pewnei neidlugo przyjdzie, bo na tescie drugiej kreski nie bylo. zla jestem bo pewnie mi sie znowu cykle rozjechaly. wiem,ze poki nei ma@ jest nadzieja,ale u mnie to juz chyba za pozno i jak nie wychodzi na tescie to dzidziusia brak

reklama
Do góry