reklama
Asiu spokojnie robota nie zając nie ucieknie, jeszcze zdążysz
jak pomaga ci pisanie z nami to pisz ile masz ochoty, szkoda że nie mieszkam bliżej bo bym do ciebie wpadła, a psa bym zmusiła do przytulania i do siedzenia ze mną a co
Gosiu wybaw się za nas
jak pomaga ci pisanie z nami to pisz ile masz ochoty, szkoda że nie mieszkam bliżej bo bym do ciebie wpadła, a psa bym zmusiła do przytulania i do siedzenia ze mną a co
Gosiu wybaw się za nas
Alicja1985
Fanka BB :)
Mama Sowka wielkie gratulacje :-)
she przytulam mocno. oj Ci faceciw ogole nie myslą jak Gosia mowi ze delikatna mozna to wypij na pewno Ci ulzy. jazawsze przelewam ból na papier i jest mi lepiej.
Ilonka dziekuje za radę kupię jutro
agatko testa zrobię zrobię. póki co dwie grube krechy mi się śniły ,a test neigatywny,no ale moze za wczesniej
Ilonka dziekuje za radę kupię jutro
agatko testa zrobię zrobię. póki co dwie grube krechy mi się śniły ,a test neigatywny,no ale moze za wczesniej
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Olu a jakiej zwykle długości masz cykle?
Może którąś z Was to zainteresuje:
http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/1,79409,7347150,Pieluszkowe_abecadlo.html?as=1&ias=2&startsz=x
Może którąś z Was to zainteresuje:
http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/1,79409,7347150,Pieluszkowe_abecadlo.html?as=1&ias=2&startsz=x
Agatko to za bardzo poplątane. I za długie, bo żeby wszystko było jasne, musiałabym dużo opowiadać. W każdym bądź razie poważnie zastanawiam się nad ślubem. A raczej nad jego nie braniem.
Asiu takich spraw nie podejmuj nigdy na gorąco. Wiem, ze teraz masz żal do swojego partnera, ale takie sprawy trzeba przemyśleć.
Jedyne co teraz możesz to spróbować się odstresować, bo nerwy ci w niczym nie pomogą. Wiem, ze łatwo pisać gorzej wykonać, ale nerwy są złym doradcą i ty o tym wiesz
Olu nie ma za co, sama używam tego płynu, bo ktoś mi go polecił
reklama