reklama
Ewela ja bardzo fajne jeansy kupilam w h&m sama sie zdziwilam ze tam takie byly, idealnie takei jak chcialam. nie bedac w ciazy takich nei znalazlam czekam na dwie krechy i odrazu wyciagne z szafy
Ilonka mas z racje zatestuje jutro a co
juz nie mam tych żółtych upławów,dwaa razy przemylam tamtumrosa i jest ok
SHE chyba ktoras pisala ze popija melise o ile sie nie myle, tez mnie nurtuje to czy mozna. bylam rpzeciwna takim rzecza w ciazy,ale teraz juz zastanaiwam sie czy jest cos co by nei zaszkodizlo a troszeczke uspokoilo
Ilonka mas z racje zatestuje jutro a co
juz nie mam tych żółtych upławów,dwaa razy przemylam tamtumrosa i jest ok
SHE chyba ktoras pisala ze popija melise o ile sie nie myle, tez mnie nurtuje to czy mozna. bylam rpzeciwna takim rzecza w ciazy,ale teraz juz zastanaiwam sie czy jest cos co by nei zaszkodizlo a troszeczke uspokoilo
Ostatnia edycja:
ja mogłam, bo mi gin pozwolił od 7 tygodnia ciąży, ale nie każdy gin wiem, że pozwala, więc lepiej spytaj swojegoDziewczyny, czy kobieta w ciąży może zażywać coś na uspokojenie? Np. pić melisę?
mój gin właśnie wychodził z takiego założenia, dlatego pozwolił mi od czasu do czasu pić melisęJa jeśli nie znajdę sposobu na uspokojenie, to bardziej zaszkodzę Maluszkowi niż biorąc coś na uspokojenie.
Asiu a czym się tak stresujesz?? Czy coś się stało? Może moge pomóc?
Olu może kup sobie też płyn do higieny intymnej Lactacyd, może pomoże też przy kłopotach z upławami??
Just, za parę tygodni jak dzidzia będzie wyczyniała akrobację w twoim brzuchu da ci zapomnieć o czasie kiedy ruchy były delikatne jak te teraz
A u mnie nic ciekawego, poza tym że za tydzień mam wizytę u gina, plamienie a w sumie brudzenie nadal jest i ciotka mojego Artka mnie wczoraj pocieszyła, ze jak plamienia nadal będą do wizyty to będę miała drugi zabieg
Ostatnia edycja:
MAMA SÓWKA jeszcze raz gratuluję -cudowna wiadomość:-)
Vjolka no nudzi Ci się -weź sanki, zrób obciążenie i biegaj dookoła domu -przyjemne z pożytecznym
Kaira24 to jest przerażające ze tyle kasy płacimy na NFZ a oni i tak mają nas w nosie...:-( jak chcesz szybko -musisz płacić.... ech
Kasikz no to dotlenisz maluszka -tylko uważaj proszę Cię bo jest ślisko, chodź ostrożnie -nie jesteś nieśmiertelna -ok?? milej zabawy:-)
Katkaa no tak -ponoć tak jest z tarczycą -ale właśnie dużo to nie kosztuje i warto mimo wszystko sprawdzić ale masz mądrego lekarza skoro tak dokładnie tłumaczy Ci co i dlaczego
Ewela28 ja liczę miesiące tak jak ten suwaczek który masz
GosiaLew no nie wiem czy sportowcem i nie wiem czy wytrzymam takie jej harce a gdzie czas na jakiś odpoczynek, BB, farmville
Ola** no rozjechały -nie rozjechały test zrób;-) hehe to nie jest głupie pytanie -ja zawsze na oko biore bo nie mam pojęcia
Wiolka1982 jak usg??
Pari.b myślę ze nikt nie zniknął a tylko podczytuje i nie chce się ujawnić;-) nie tak łatwo porzucić forum -no i każda podświadomie wie że może pomóc komuś kto tej pomocy bedzie potrzebował
Daaa czekam na wieści -wizyta już tuż tuż. Kciuki zaciśnięte -oczywiście wiem ze dzidziuś rośnei zdrowo -kciuki zeby pani/pan dr była/był kumaty
Maruszka trzymam kciuki za staranka -choć ja bym żadnego cyklu nie spisywała na straty;-) wiem coś o tym:-)
Ilonka26 śniło mi się ze spałam i nagle coś mnie zabolało w kroku -macam a tam rączka wzięlam telefon -dzwonię do S -On mówi że już z pracy wychodzi... ale wiadomo korki itp... dzwonię na pogotowie -patrzę a na prześcieradle leży dziewczynka i patrzy na mnie -a gościu z pogotowia mówi ze nie przyjada bo oni mają jedną karetkę -a jak się coś stanie poważnego -żebym przyjechała sama na co ja -a co z pępowiną -widze że mała oddycha ale bałam się co zrobić... jesssssuuuuu!!!!!!!! zabronię S do pracy chodzić chyba
Just79 ja czytałam że koszmary w ciąży są jak najbardziej ok -organizm i psyche musza jakoś odreagować stresy i obawy bo byśmy świira dostały... dlatego dla mnie najwazniejsze że w tych koszmarach mała jest zdrowa
Asiu tak można meliskę -ale po co?? nam babka dobry sposób podpowiedziała -opowiedzieć steresującą sytuację maluszkowi bo jak się wygadamy komuś to nam lepiej od razu
Życzemiłego popołudnia -będe jutro -cmoki:-)
Vjolka no nudzi Ci się -weź sanki, zrób obciążenie i biegaj dookoła domu -przyjemne z pożytecznym
Kaira24 to jest przerażające ze tyle kasy płacimy na NFZ a oni i tak mają nas w nosie...:-( jak chcesz szybko -musisz płacić.... ech
Kasikz no to dotlenisz maluszka -tylko uważaj proszę Cię bo jest ślisko, chodź ostrożnie -nie jesteś nieśmiertelna -ok?? milej zabawy:-)
Katkaa no tak -ponoć tak jest z tarczycą -ale właśnie dużo to nie kosztuje i warto mimo wszystko sprawdzić ale masz mądrego lekarza skoro tak dokładnie tłumaczy Ci co i dlaczego
Ewela28 ja liczę miesiące tak jak ten suwaczek który masz
GosiaLew no nie wiem czy sportowcem i nie wiem czy wytrzymam takie jej harce a gdzie czas na jakiś odpoczynek, BB, farmville
Ola** no rozjechały -nie rozjechały test zrób;-) hehe to nie jest głupie pytanie -ja zawsze na oko biore bo nie mam pojęcia
Wiolka1982 jak usg??
Pari.b myślę ze nikt nie zniknął a tylko podczytuje i nie chce się ujawnić;-) nie tak łatwo porzucić forum -no i każda podświadomie wie że może pomóc komuś kto tej pomocy bedzie potrzebował
Daaa czekam na wieści -wizyta już tuż tuż. Kciuki zaciśnięte -oczywiście wiem ze dzidziuś rośnei zdrowo -kciuki zeby pani/pan dr była/był kumaty
Maruszka trzymam kciuki za staranka -choć ja bym żadnego cyklu nie spisywała na straty;-) wiem coś o tym:-)
Ilonka26 śniło mi się ze spałam i nagle coś mnie zabolało w kroku -macam a tam rączka wzięlam telefon -dzwonię do S -On mówi że już z pracy wychodzi... ale wiadomo korki itp... dzwonię na pogotowie -patrzę a na prześcieradle leży dziewczynka i patrzy na mnie -a gościu z pogotowia mówi ze nie przyjada bo oni mają jedną karetkę -a jak się coś stanie poważnego -żebym przyjechała sama na co ja -a co z pępowiną -widze że mała oddycha ale bałam się co zrobić... jesssssuuuuu!!!!!!!! zabronię S do pracy chodzić chyba
Just79 ja czytałam że koszmary w ciąży są jak najbardziej ok -organizm i psyche musza jakoś odreagować stresy i obawy bo byśmy świira dostały... dlatego dla mnie najwazniejsze że w tych koszmarach mała jest zdrowa
Asiu tak można meliskę -ale po co?? nam babka dobry sposób podpowiedziała -opowiedzieć steresującą sytuację maluszkowi bo jak się wygadamy komuś to nam lepiej od razu
Życzemiłego popołudnia -będe jutro -cmoki:-)
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Ilonka dziękuję, ale nikt nie może mi pomóc. Mam problem z moim M. Bardzo mnie zawiódł i zranił. Od 2 godzin nie mogę przestać płakać. Boję się, że zaszkodzę Maluchowi, ale nie jestem w stanie się opanować.
Agatko to stres za dużego kalibru, by o tym opowiadać Brzdącowi.
Agatko to stres za dużego kalibru, by o tym opowiadać Brzdącowi.
Asiuniu , kochanie nie płacz i postaraj się nie stresować, bo na prawdę dzidziowi zaszkodzisz. Zrób sobie delikatną meliskę, tzn. nie mocz 10minut jednej torebki w szklance tylko potrzymaj kilka chwil i wyjmij. Pij ją powoli. Może wyjdź na spacer pooddychać świeżym powietrzem, zadzwoń do rodzinki albo wyskocz do nich jak możesz, żeby tylko być z kimś. A może napisz co cię gryzie na wordzie jak pamiętnik, mi czasami to pomaga
albo pisz z nami teraz
oj bardzo bym ci chciała pomóc, ale nie wiem jak, przytulasek kochana dla ciebie
albo pisz z nami teraz
oj bardzo bym ci chciała pomóc, ale nie wiem jak, przytulasek kochana dla ciebie
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Na dwór kompletnie się nie nadaję. Wracając z pracy szłam ulicą i ryczałam. Jak wariatka. Szczerze mówiąc kiepskie też ze mnie towarzystwo w chwili obecnej. Nawet pies wyczuł, że jest źle i poszedł spać, jak zobaczył, że przytualnie się do mnie nie daje mi ukojenia. Najgorsze jest to, że mam pracę zabraną do domu. 3 firmy, ale... Nie dam rady po prostu. A do 20.02 muszę mieć skończone...
reklama
GosiaLew
Fanka BB :)
Just79 sprzątam i sprzą tam i końca nie widać, jeszcze łazienka mi została, mój P. to chyba w weekend nawet nie odkurzył, faceci to nie potrafią sprzątać albo sprzątają po wierzchu.
She delikatna meliska nie powinna zaszkodzić, bo to ziółka przecież, przytulam mocno cokolwiek się stało, ważne żebyś się z problemem nie została sama, może masz kogoś komu się możesz wyżalić.
Agata farmville i bb to podstawa, mi dzisiaj pół dnia zajęło na farmie:-) a potem na bb albo najpierw i tak jeszcze wszystkiego nie nadgoniłam
Ja dziś wychodzę na wieczór, bo to w końcu ostatki, miałam inny plan ale mój P. mnie wyciąga.
She delikatna meliska nie powinna zaszkodzić, bo to ziółka przecież, przytulam mocno cokolwiek się stało, ważne żebyś się z problemem nie została sama, może masz kogoś komu się możesz wyżalić.
Agata farmville i bb to podstawa, mi dzisiaj pół dnia zajęło na farmie:-) a potem na bb albo najpierw i tak jeszcze wszystkiego nie nadgoniłam
Ja dziś wychodzę na wieczór, bo to w końcu ostatki, miałam inny plan ale mój P. mnie wyciąga.