GosiaLew
Fanka BB :)
Ola może @ nie przyjdzie, 32 dzień cyklu mówisz a jakie zazwyczaj masz długie cykle i czy testa robiłaś? - ja jestem z czytaniem trochę do tyłu więc nie wiem czy tam pisałaś coś wcześniej o tym.
Pati przede mną 4 cykl staranek, qrde kiedyś się musi udać no nie, może za mocno chcemy i dlatego psychika nam blokuje możliwość zajścia. Ja też liczyłam, ze znajdę się na październikówkach z Wami a tu klops. A teraz jest rok jak poprzednio zaszłam i boję się być znowu na listopadówkach.A recepty lekarz nie wystawi na zaś, bo ona jest ważna 30 dni a jak nie zajdziesz to co miesiąc musiałby ci wystawiać.
Daa to czekamy do 16.30
Maruszka witaj, rzeczywiście mało cię ostatnio tutaj.
Wiolka ja też spałam dziś długo do 11
Mama Sówka gratuluję synusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pati przede mną 4 cykl staranek, qrde kiedyś się musi udać no nie, może za mocno chcemy i dlatego psychika nam blokuje możliwość zajścia. Ja też liczyłam, ze znajdę się na październikówkach z Wami a tu klops. A teraz jest rok jak poprzednio zaszłam i boję się być znowu na listopadówkach.A recepty lekarz nie wystawi na zaś, bo ona jest ważna 30 dni a jak nie zajdziesz to co miesiąc musiałby ci wystawiać.
Daa to czekamy do 16.30
Maruszka witaj, rzeczywiście mało cię ostatnio tutaj.
Wiolka ja też spałam dziś długo do 11
Mama Sówka gratuluję synusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja: