reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ola może @ nie przyjdzie, 32 dzień cyklu mówisz a jakie zazwyczaj masz długie cykle i czy testa robiłaś? - ja jestem z czytaniem trochę do tyłu więc nie wiem czy tam pisałaś coś wcześniej o tym.

Pati przede mną 4 cykl staranek, qrde kiedyś się musi udać no nie, może za mocno chcemy i dlatego psychika nam blokuje możliwość zajścia. Ja też liczyłam, ze znajdę się na październikówkach z Wami a tu klops. A teraz jest rok jak poprzednio zaszłam i boję się być znowu na listopadówkach.A recepty lekarz nie wystawi na zaś, bo ona jest ważna 30 dni a jak nie zajdziesz to co miesiąc musiałby ci wystawiać.

Daa to czekamy do 16.30

Maruszka witaj, rzeczywiście mało cię ostatnio tutaj.

Wiolka ja też spałam dziś długo do 11

Mama Sówka gratuluję synusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
maruszka - co Ty mówisz:)Jakie dużo, od kilku dni to tu jakiś pomór jest normalnie:)No i wybaczamy oczywiście:)

ola:* - to jak poczytasz to daj znać, czy warto kupić:)

Mama Sówka
- Gratuluję!I bardzo się cieszę!!!:):):)Domyślamy się jacy jesteście szczęśliwi:)Cudny chłopczyk:)

Witajcie dziewczynki:-D

Już jest z nami Nasz kochany synuś Bartuś:-):-):-) Nawet nie wiecie jak jesteśmy szczęśliwi:-D:-D:-D narazie się poznajemy, ale jest dobrze:-):-):-) tak super wyciąga główkę, że wygląda jak żółwik i taką też ma ksywkę:-p:-p:-p

Poród naturalny, 3570g i 56cm, 10 pkt:-D

Buziaczki i jak będę miała chwilkę to będę pisać:-)

Ale super wiadomość. :tak::tak:

Gosiu przed ciążą mialam nieregularne bardzo,tabletki (harmonet)bralam 6lat. po odtawieniu mialam trzy cykle po 32dni.a potem znowu kosmiczne cykle 42dni,50pare i nagle ciąża:) po ciąży 42dni( tak jak gin mowila,ze po 6tyg powinna przyjsc), 30dni i ostatnia 28dni. wiec test zrobilam w pt to byl 28dzien. no i moze jak do jutra nei przyjdzie@ (oby nei przylazla:) to jednka jeszcze zrobie test.
wiolka dam znac narazie poczatek calkiem calkiem:) ale jak dokladnie ją przeanalizuję to Ci powiem czy warto

pyt glupie mam 500gram ziemniaków to ile sztuk?:)

Ostatnia edycja:
Mama Siówka pogratulować zdrowego i wspaniałego synka :-)

wiolka własnie przed godzina zamowiłam za 49zł na allegro super jeansowe :tak:,juz nie moge sie doczekac az przyjda,bo zapinam sie na jeden guziczek i juz czuje ciasnotę.:confused2:

Aaaaa wogole to który ja mam miesiąc ? W gazecie jednej takiej pisza,ze to juz 6miesiac, ale niewiem.. :eek:

wiolka własnie przed godzina zamowiłam za 49zł na allegro super jeansowe :tak:,juz nie moge sie doczekac az przyjda,bo zapinam sie na jeden guziczek i juz czuje ciasnotę.:confused2:

Aaaaa wogole to który ja mam miesiąc ? W gazecie jednej takiej pisza,ze to juz 6miesiac, ale niewiem.. :eek:

Na suwaczku u Ciebie pani jest na 5 miesiącu jeszcze, licząc ciąże po 4 tygodnie to byłby 6 a jak miesiąc ma 4,5 tygodnia to będzie chyba jeszcze 5

Agatka, Gosia, Wiolka, OlaPM, Ola81, Ola, Mama Sówka, Neferet, Buzina, V_Jolka, Anetha, Karola, Karolcia, Agniesia,Kaira, KasikZ, LucyF, Ewela, Maruszka Pozdrawiam :)

Mama Sówka, ogromne gratulacje!!!!

Annas
i ja jestem z ciebie dumna, ze tak dzielnie przeszłaś histeroskopię :) Igła biopsyjna pewnie była do pobrania wycinka z tej narośli, o której pisałaś, a którą wzięli do badania
A wyniki kiedy będziesz miała??
A z tym kariotypem faktycznie spróbuję na NFZ bo i tak zrobię je w ostateczności
a co do badań, to za tydzień mam wizytę u gina, więc wszystkiego się dowiem od czego zacząć.

Katkaa
trzymam więc kciuki, żeby z badań nic nie wyszło i żebyście mogli z partnerem startować ze staraniami jak najszybciej :)

LucyF to piękne ciążowe objawy masz, więc nic tylko się cieszyć i cieszyć :)

Karolcia piękne podejście i ja takie zaczynam miewać, jak to mówiąc nic na siłę :) a nóż widełki życie zrobi wam niespodziankę :)

Agniesia, ale krótką szyjkę możesz mieć jeszcze po ciąży, więc póki co nie stresuj się tym, z resztą jak masz dobrego lekarza to na pewno będzie wiedział co zrobić w kolejnej ciąży :) Trzymam kciuki za szybkie wytępienie paciorkowca :)

Anetha spokojnie słońce, przecież @ nie musi pojawić się po 28 dniach, ważne ze plamienia ustały, brzuch cię nie boli, z resztą na wizycie się dowiesz co i jak, główka do góry, trzymam kciuki za dobre wieści

13x13 cóż za sny cię koleżanko trapią?? Pisz tu za raz :)

Kaira, u mnie na kariotyp też terminy już na czerwiec :( ale głowa do góry kiedyć doczekamy się bobasa, może nawet nie jednego :)

KasikZ dzięki za kciuki, przyczyna jak się znajdzie to super, ale biorę też pod uwagę, ze możemy się tez nie dowiedzieć co było przyczyną.

Wiolka trzymam kciuki za usg :)

Ola zatestuj jutro, a ja trz\ymam kciuki za 2 kreseczki :)

Daa czekamy więc na wieści z wizyty, musi być dobrze :)

Vjolka, emocje puściły, w końcu już dotacja przyznana i teraz organizm robi sobie wolne i pewnie stąd ta ospałość. Ale może właśnie trochę ruchu na świeżym powietrzu by pomogło

Agatko, współczuję pokręconych snów, mam nadzieję, że będą tylko piękne i miłe. Mi za to od tego ciągłego myślenia co ten dzidziol tam robi, że tak mało się rusza i czy wszystko ok., to śniło mi się, że podłączałam sobie coś do brzucha a na kompie wyświetlały się linie i taka jedna najgrubsza to było serduszko malucha – wychodziło, że wszystko ok. ;-) eh ta podświadomość ;-)
A czas faktycznie leci jak szalony

Kasikz, miłego odpoczynku J mam nadzieję, że clexane będzie lepszy, a antybiotyk nie wymęczy Cię za bardzo

GosiaLew, i jak tam efekty sprzątania?

Wiola, trzymam kciuki za dobre wieści z usg! A u mnie ok., tylko ludek chyba jakoś tak się odwrócił, że kopie gdzieś gdzie nie czuję, tylko od czasu do czasu coś po brzuchu smyrnie.

Pati, to powiesz dla swojego, żeby w pracy się oszczędzał bo w domu też swoje musi odpracować ;-)

Daaa, owocnej walki o receptę. Jak czytam o Twoim polowaniu na gina to jestem swojej wdzięczna, że mi z góry receptę na 2 tygodnie zastrzyków dała, więc jak już wiedziałam, że zafasoliłam to miałam czas, żeby na spokojnie się na wizytę umówić

Mamo Sówko, GRATULACJE!!! NIECH WAM SYNEK ZDROWO ROŚNIE!!!

Byłam na obiedzie i teraz taaak straaaszliwie mi się spać chce ;-) wogóle jakiegoś lenia giganta mam. czas przelatuje jak szalony, od wczoraj równo 4 miesiące mi zostały, więc w sumie pora zacząć myśleć i organizować się co i jak, w domu, z ciuszkami itd.
Ludek czasem dotknie delikatnie, no ale kopniakami ciężko to nazwać. Ale popatrzyłam na forum i dziewczyny pisały, że przy łożysku na przedniej ścianie to tak bywa, że ruchy są wytłumione, a w sumie póki co maluszek jest jeszcze malutki, więc z tych wytłumionych kopniaków niewiele dla mamy zostaje ;-)
dzisiaj jak się zobaczyłam w lustrze z boku to się sama zdziwiłam jaki brzuszek mam ;-)

pozdrawiam Was serdecznie :-)

Od 23 tygodnia - 6 miesiąc.
A daj link do spodenek ja też kupiłam sobie na allegro, ale może jeszcze jakieś zobaczę - dziś odbiorę moje- napisze co i jak/.

reklama
Do góry