Dziewczyny, masakra jakaś, dziś znów spałam do 11!!! Chyba naprawdę zmęczona już byłam
Neferet - spałaś Ty w ogóle dzisiaj w nocy?
Bo wzięłaś się za to porządkowanie na maksa
LucyF - witaj!
Ola_PM - a co Ci się przyplątało???Przeziębienie jakieś??
ola81 - witaj
karolcia81 - cieszę się że jesteś szczęśliwa..a do czerwca rzut beretem
Wiesz, ja jakoś też tak się "wyciszyłam", bo jeszcze nie dawno..myślałam tylko o jednym - Chcę być w ciąży!!! eraz tak spokojniej do tego podchodzę..i wierzę że dla mnie też przyjdzie pora.a kto wie, może razem będziemy się cieszyć z II kreseczek
Agniesia82 - nie mam pojęcia czy duphaston ma coś wspólnego z szyjką..może chodzi bardziej o podtrzymanie..Ja też będę musiała go brać, bo u mnie podobno będzie On zapobiegał negatywnym skutkom moich za wysokich przeciewciał anty TPO.. Mam nadzieję, że lek pomoże i pozbędziesz się na dobre paciorkowca!
Anetha - wiem, ze to może żadne pocieszenie..ale podobno Bóg nie daje nam na nasze barki tylu problemów, których nie jesteśmy w stanie udzwignąć... wierzę, że Ci się wszystko poukłada...i będzie dobrze! Tak jak piszą dziewczyny 28 dni, to jeszcze nie jest jakaś niepokojąca liczba..pójdziesz dziś do gina, zobaczy co i jak... trzymam kciuki Kochana!
just - a Ty jak sie czujesz?? Dzidziuś dalej leniuszek???
v_jolka - Ty uważaj co piszesz, bo zobaczysz jak zaczniesz na dobre ten biznes to będziesz tęsknić za takimi dniami znudzenia
A gdzie ta relacja z balu??
Agatka - no to super ze jestes i czytasz
Ech te sny... a mała posiedzi, posiedzi, gdzie jej będzie lepiej niż w brzuszku mamusi
kaira - wszystkie doczekamy się naszego szczęścia!!!
kazikz - ale Ci dobrze!Jejku jak ja uwielbiam góry
MIłego wypoczynku!A na co ten antybiotyk bierzesz??
katkaa- taczyce lepiej zrób, bo ona bywa bardzo zdradliwa..i niebezpieczna w ciąży..
ewela28 - witaj
jak tam ciążówki zakupione?
GosiaLew - fajnie, ze mogłas wreszcie odespać
Wiem po sobie, ze wtedy od razu lepiej człowiek się czuję!
ola:* - jaka książke, bo chyba mi gdzieś umknęło??Dalej trzymam kciuki za brak @
slodziutka - a Ty gdzie sie podziewasz???
She - miałaś się meldować chodziaż raz dziennie!
A ja idę się dzis zmierzyć z usg brzucha..jestem dobrej mysli!Trzymajcie kciuki, zeby nic tam nie było!!!