reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

kaira doczekasz sie malenstwa i wszytskie smutki pojda w zapomnienie!
Anetha 28dni po to wczesnie jeszcze. ja dostalam w 42 czyli po 6tyg i tak mi zreszta gin mowila,ze do 6tyg jest ok.

wlasnei ksiazke dostalam tą co Mysza mowila,zaraz ją poczytam.
@ nie przyszla ,moze test jednak zrobie jutro jak mnei nei zastanie wredota z rana. wkurze sie jak znowu mi sie cykle rozjechaly:( niby 32dzien dzis. wrr
Missiiss a Ciebie gdzie wywiało?

reklama
Dziewczyny, masakra jakaś, dziś znów spałam do 11!!! Chyba naprawdę zmęczona już byłam:)

Neferet
- spałaś Ty w ogóle dzisiaj w nocy?:)Bo wzięłaś się za to porządkowanie na maksa:)

LucyF - witaj!

Ola_PM
- a co Ci się przyplątało???Przeziębienie jakieś??

ola81 - witaj:)

karolcia81 - cieszę się że jesteś szczęśliwa..a do czerwca rzut beretem:) Wiesz, ja jakoś też tak się "wyciszyłam", bo jeszcze nie dawno..myślałam tylko o jednym - Chcę być w ciąży!!! eraz tak spokojniej do tego podchodzę..i wierzę że dla mnie też przyjdzie pora.a kto wie, może razem będziemy się cieszyć z II kreseczek:)

Agniesia82 - nie mam pojęcia czy duphaston ma coś wspólnego z szyjką..może chodzi bardziej o podtrzymanie..Ja też będę musiała go brać, bo u mnie podobno będzie On zapobiegał negatywnym skutkom moich za wysokich przeciewciał anty TPO.. Mam nadzieję, że lek pomoże i pozbędziesz się na dobre paciorkowca!

Anetha - wiem, ze to może żadne pocieszenie..ale podobno Bóg nie daje nam na nasze barki tylu problemów, których nie jesteśmy w stanie udzwignąć... wierzę, że Ci się wszystko poukłada...i będzie dobrze! Tak jak piszą dziewczyny 28 dni, to jeszcze nie jest jakaś niepokojąca liczba..pójdziesz dziś do gina, zobaczy co i jak... trzymam kciuki Kochana!

just - a Ty jak sie czujesz?? Dzidziuś dalej leniuszek???

v_jolka - Ty uważaj co piszesz, bo zobaczysz jak zaczniesz na dobre ten biznes to będziesz tęsknić za takimi dniami znudzenia:) A gdzie ta relacja z balu??

Agatka
- no to super ze jestes i czytasz:) Ech te sny... a mała posiedzi, posiedzi, gdzie jej będzie lepiej niż w brzuszku mamusi:)

kaira - wszystkie doczekamy się naszego szczęścia!!!

kazikz
- ale Ci dobrze!Jejku jak ja uwielbiam góry:)MIłego wypoczynku!A na co ten antybiotyk bierzesz??

katkaa
- taczyce lepiej zrób, bo ona bywa bardzo zdradliwa..i niebezpieczna w ciąży..

ewela28 - witaj:)jak tam ciążówki zakupione?:)

GosiaLew
- fajnie, ze mogłas wreszcie odespać:) Wiem po sobie, ze wtedy od razu lepiej człowiek się czuję!:)

ola:* - jaka książke, bo chyba mi gdzieś umknęło??Dalej trzymam kciuki za brak @

slodziutka - a Ty gdzie sie podziewasz???

She - miałaś się meldować chodziaż raz dziennie!

A ja idę się dzis zmierzyć z usg brzucha..jestem dobrej mysli!Trzymajcie kciuki, zeby nic tam nie było!!!

witam
daa gratuluje betki, musze ci niestety oznajmic ze na paździrnikowkach bedziesz beze mnie :-( @ przylazła dzis :-( boli mnie brzuchol ale moze w tym miesiacu sie uda, to juz bedzie nasz 5 cykl staranek.... nie wiem co jest grane no ale moze dzidzia ma byc na swieta a nie przed swietami... gosia lew wiec staranka ty juz zaczynasz a ja dopiero za jakies 10 dni tak na maxa... tylko ze cholera moj m ma na nocki i to na 12 godzin w przyszlym tygodniu wiec bedzie niezle wymeczony :-/ zobaczymy co z tego bedzie...

kotka jak nie bylo tak nie ma :-(

lucyf czytalam ze suwaczka nie umisz wstawic, musisz skopiowac kot bbc i wkleic w sygnaturke jak wkleisz inny to wlascie ci blad wyskoczy, albo klikasz na suwaczek prawym przyciskiem myszki wybierasz kopiuj i wklejasz obrazek w sygnaturke tak robi chyba kobietka ja tak nie robilam wiec nie wiem czy dziala.

agatko mam nadzieje ze nie znikniesz tak jak niektore dziewczyny, bo widze ze sie poobrazaly-szkoda bo nikt nikogo nie wyganiał.

no i witam nowa aniołkową mame bo chyba sie jeszcze nie przywitałam ;-)

uciekam robic obiadek, wiec zycze wam milego dnia... jedyny plus mojej @ to taki ze moge bez wyrzutów sumienia pomyc wszystkie okna-no ale co to za przyjmenośc :/

Dzień dobry :-)

ja tylko na chwilkę... nie byłam na wizycie :confused2::confused2: Tzn ja byłam, ale pani doktor miała godzinne opóźnienie, po czym okazało się, ze nie będzie jej w ogóle :confused2::confused2:
poszłam do rejestracji i powiedziałam, ze ja muszę koniecznie dostać się dzisiaj do jakiegoś ginekologa!! :crazy::crazy: A najlepiej jeszcze, żeby był z tego szpitala, co moja pani dr!! No i mam wizytę dzisiaj o 16.50.... Mam nadzieje, ze dostanę od niej te zastrzyki....

spadam zjeść zupkę i lecę na uczelnię na seminarium....
zajrzę na dłużej już po wizycie....

W ogóle najgorsze, że ja poruszam się pieszo i komunikacją miejską... I już mnie brzuch pobolewa od tego chodzenia po zaspach :crazy: No, ale wzięłam no-spę... Może przejdzie...

Do napisanie później ;-)

oj daa to trzymam kciuki dalej
moze tak samochodzik by sie przydał jakis malutki?? mi wlasnie adam kupil zebymy na uczelnie nie jezdzila autobusem a potem w mokrych butach nie siedziala 11 godzin na uczelni bo to jest chore, niby ode mnie jezdza tez ludzie na studia ale jak raz jechalam z jedna dziewczyna to podziękowałam nie dość że sie spóżnia, to i tak musiałam czekać na nią na przystanku wiec buty i tak zmokły i wymarzłam to potem ona jeszcze zapier.... tak szybko że mało co w poślizg nie wpadła wiec ja sobie wole sama jeździć choć tez ryzykuje w takich warunkach ale jakoś czuję się pewniej... kurcze z tymi zastrzykami to nieźle ja sie dziwie czemu lekarze ich nie przepisją odrazu przed zajściem przecież można wykupic recepte i zacząc je brac w odpowiedniej porze a nie potem tak się stresować... moj lekarz tez mi ich nie przepisal odrazu tylko mam doniego isc jak tylko zobacze II kreski może to chodzi o kase.. bo wkonczu to kolejna wizyta i kolejna stówa mniej u mnie w portfelu...

ja sie dzis tez poratuje jakas tableta bo mnie tak boli brzuch.... kurde oby szybko sobie poszla ta wredna @

pati -przykro, że @ przyszła... a ze starankami dla chcącego nic trudnego:)Dacie radę, będziecie się seksić w dzień:)

daaa- no to faktycznie pech, ale dobrze, że udało Ci się dostać na dzisiaj do innego lekarza! Chyba nie ma wyjścia, musi przepisać. Trzymam kciuki!

Witam. Ale macie prędkość ufffff tyle do przeczytania to ja jeszcze nie miałam. Ale chyba przyznam szczerze, że nie dam rady. Nie mam ostatnio czasu i dlatego zaglądam tu tak rzadko.
Lucuś hmm... postaram sie zastosować do Twojej rady:-):-):-) tylko to nie takie łatwe z reszta sama wiesz.
kobietka ja jednak myślę, że ten cykl stracony. Z reszta nawet nie myślałam o tym teraz. Przez ostatnie tygodnie mam bardzo stresująca i beznadzieją atmosferę w pracy. A szef ... szkoda gadać. Z resztą w 13 dc mój mąż pojechał do pracy więc... następny cykl należy do nas ;-);-);-)
daaa moje wielkie gratulatki:-):-):-)
Pati mam nadzieję, że w następnym cyklu będziemy miały się czym pochwalić
Julitka no właśnie gdzie Ty jesteś. Mam nadzieję, że wszystko ok.
Aha Lucuś wysyłaj dobre fluidki:-):-):-)
Anetha nie przejmuj sie 28 dni od zabiegu to wcale nie jest tak długo. U mnie @ pojawiła sie 31 po. A to że jej jeszcze nie ma to wcale nie znaczy, że tam jest cos nie tak. Będzie dobrze:-)
Dziewczynki nie jestem wstanie odpisać Wam wszystkim i przepraszam za to.

Wiolka ksiazka " ciąża poradnik dla rodziców" wydawnictwo muza. plus jej taki,ze pisana przez lekarzy. zobaczymy,ja w poprzedniej ciąży szukałam ksiązki i nic nei znalazlam mnie interesujacego, takie pierdoły w nich wszystkich byly tylko. a ta zobaczymy, mysza poelcala wiec w ciemno kupilam:)

Daaa samochodzik dobra rzecz,pati dobrze mowi,ja juz sie uzaleznilam i nei wyobrazam soebie zycia bez:)melduj koneicznie co i jak jak wrocisz od lekarza.
pati szkoda ze wredota przylazla i ze kotka nadal nie ma,ale skoro psy wracają i się znajdują to kotki tym bardziej,pisalam Ci,ze mojego psa po meisiacu znalazlam i naprawde daleko od domu,nie wiem jak przelazl na druga strone wisly. warszawa dosc ruchliwa jest,

Witajcie dziewczynki:-D

Już jest z nami Nasz kochany synuś Bartuś:-):-):-) Nawet nie wiecie jak jesteśmy szczęśliwi:-D:-D:-D narazie się poznajemy, ale jest dobrze:-):-):-) tak super wyciąga główkę, że wygląda jak żółwik i taką też ma ksywkę:-p:-p:-p

Poród naturalny, 3570g i 56cm, 10 pkt
:-D

Buziaczki i jak będę miała chwilkę to będę pisać:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry