Witam jestem na chwilkę... dziś miałam tak chore sny ze nawet nie chcę o tym myśleć
po prostu masakra...
U nas ok, Walentynki i po walentynkach -mała skacze i fika, nokautuje mamę ciosami w żołądek -no ale zniosę i nokaut byleby jeszcze posiedziała w brzuszku
Neferet witaj i zostań z nami... nie napiszę Ci że kiedyś zobaczysz sens tego co się stało -bo dla mnie to nigdy nie będzie miało sensu... tragedia która nie powinna się zdarzyć, powtórzyć... ale z czasem jest lżej i w tym gronie wspaniałych dziewczyn czas płynie szybciej i spokojniej
Gosiu odpoczywaj -no jeśli przy tym musisz sprzątać to ok...;-)
Annas81 nie zazdroszczę
ale to był wielki krok do przodu w przygotowaniach do staranek -a igła pewnie właśnie do tych próbek i wycinków
Katkaa wspaniale -teraz badanka i do dzieła -ja proponuję jeszcze tarczycę zbadać
to już nawet do lekarza pierwszego kontaktu po skierowanie idź:-) i do dzieła
Wiolka1982 jestem jestem -czytam
Daaa ja też miałam plamienia, ale to było tylko trochę i to w 35dc -przeszło nim poszłam b=do gina po progesteron
trzymam kciuki i bez stresu bo maluszek nie moze się złościć z mamą
LucyF a gdzie suwaczek
OlaPM mam nadzieję że dziś jesteś bardziej wypoczęta
Karolcia81 jak to nic się nie dzieje u Ciebie -biznes women widzę -pracą pochłonięta do reszty
ale pieknoe to napisałaś:-) jestem z Tobą a do czerwca już tak bliziutko
Agniesia82 no ponoć utwardza czy coś?? ja tam nie wiem -wiem ze na rozwarcia i skracanie szyjki na kwietniówkach dziewczyny biorą luteine -więc chyba coś w tym jest
Anetha81 a dlaczego coś nie tak?? to dopiero 28dc więc do @ jeszcze trochę czasu może być
no ale jak Cie coś niepokoi to idź i sprawdź choć 4-6 tygodni to normalna długość cyklu. A co do pracy -jeśli masz możliwość iść tam gdzie Ci proponują -idź i nie czekaj co się będzie działo w starej robocie
Just wow 23 tydzień -ja nie wiem kiedy ten czas tak leci
V jolka polecam sanki:-)
Pozostałe dziewczyny pozdrawiam -wiem ze czytacie:-);-)
nie tak łatwo uciec od forum