Witam dziewuszki:0Ja dziś zaszalałam i spałam do 11
Dzwoniłam do mojego gina, i umówiłam się, ale dopiero na czwartek. Ale jutro pójde na to usg nadnerczy.
katkaa - dobrze miec taka specjalistkę na forum
Ja teraz to codziennie spie do 10- albo 11 zeby czas szybciej leciał ale niestety w konsekwencji tego mam wieczorem problem z zasypianiem.
A tam zaraz specjalistkę
niby pol roku po obronie a wydaje mi sie ze nic juz nie pamietam. Po studiach to czlowiek glupi wychodzi
, niby tyle nauki, ale co z tego, za duzo materialu zeby to wszystko spamietc, uczy to sie dopiero w pracy, jak sie jest na bieżąco z badaniami i wynikami. Ja jeszcze nie pracuje bo sie zaczelam doksztalcac troszke w innym kierunku, ale notatki ze studiów zostaly takze jesli tylko bede potrafila to bede odpowiadac na pytania
Neferet - witaj. Przykro mi i że dolaczasz do nas z takiego powodu..Pisz jak tylko bedziesz miala ochote, tu mozesz liczyc na zrozumienie.
Mysza - fajnie, że impreza się udała
Jesli chodzi o kłucie jajników to faktycznie może to owulka?? z tego co pamietam to teraz mijaja 2tyg od Twojej straty wiec chyba to mozliwe. U mnie mija dzis 11dzien a wczoraj czula klocie w jajniku, ale wydaje mi sie ze to za wczesnie, zwlaszcza ze moje cykle zawze byly dluzszcze niz 28dni. A jak decyzja o starankach, czekacie jednak na pierwsza @?
Dziewczyny, czy cześć z Was też może tak miała że straciła dzidziusia w dniach w ktorych wypadalaby miesiaczka (gdyby oczywiscie byla)?
Nareszcie dzis wizyta u lekarza, obym sie czegos od niego dowiedziala...
Pozdrawiam i milego popoludnai Wam życzę! (faktycznie dzis cos mało piszecie)