reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

wiolka_1982 witam :) poza beta-hcg i usg, nie miałam nic robione, ponieważ było to poronienie samoistne, mój egoistyczny organizm zwalczył Maleństwo.
miłej pracki :)

ja mam teraz jakiś miesiąc wolnego do zajęć na uczelni i wzięłąm się za sprzątanie pokoju, matko ile ja mam drobiazgów!:szok:

reklama
już bliżej końca :p papiery z banku segreguję... już mi się nie chce :p ale muszę dziś to ogarnąć, bo przez sesję i pracę inż. nie miałam czasu...
hmm a później chyba jakiś sobie tu podpisik wymyślę :rofl2:

właśnie właśnie, jakiś pomór, czy wszystkie takie zarobione przy poniedziałku?

eh, jak wrócę do domu to też powinnam się zabrać za porządki, żeby zawartość szafek poprzeglądać, ale jakoś zapału brak.

Kasikz, a na ile Ty wybywasz? żebyśmy się nie martwiły, że Ciebie nie ma i nie ma

Agatko, co tam słychać? Mała fika niestrudzenie?

pozdrawiam :-)

witam, mogę dołączyć? Jestem mamą Aniołeczka, straciliśmy nasze Szczęście 24.02.2009r czyli już prawie rok... nie wiem czy mogę tu zagościć, bo nie staramy się na razie o dziecko, ale zobaczyłam że jest to główny wątek...
Witam
dla Twojego ANiolka
[*]

wiola 3 mam kciuki zeby wszytsko bylo oki :-)
prosze Was o kciuk za jutro
nie napisze dzisiaj o co chodzi zeby nie zapeszyc :-)
mam nadzieje ze w koncu to jedno z marzen mi sie spelni :zawstydzona/y:

Witam dziewuszki:0Ja dziś zaszalałam i spałam do 11:) Dzwoniłam do mojego gina, i umówiłam się, ale dopiero na czwartek. Ale jutro pójde na to usg nadnerczy.

katkaa
- dobrze miec taka specjalistkę na forum:)

Ja teraz to codziennie spie do 10- albo 11 zeby czas szybciej leciał ale niestety w konsekwencji tego mam wieczorem problem z zasypianiem.

A tam zaraz specjalistkę :D niby pol roku po obronie a wydaje mi sie ze nic juz nie pamietam. Po studiach to czlowiek glupi wychodzi :D, niby tyle nauki, ale co z tego, za duzo materialu zeby to wszystko spamietc, uczy to sie dopiero w pracy, jak sie jest na bieżąco z badaniami i wynikami. Ja jeszcze nie pracuje bo sie zaczelam doksztalcac troszke w innym kierunku, ale notatki ze studiów zostaly takze jesli tylko bede potrafila to bede odpowiadac na pytania :)

Neferet - witaj. Przykro mi i że dolaczasz do nas z takiego powodu..Pisz jak tylko bedziesz miala ochote, tu mozesz liczyc na zrozumienie.

Mysza - fajnie, że impreza się udała:) Jesli chodzi o kłucie jajników to faktycznie może to owulka?? z tego co pamietam to teraz mijaja 2tyg od Twojej straty wiec chyba to mozliwe. U mnie mija dzis 11dzien a wczoraj czula klocie w jajniku, ale wydaje mi sie ze to za wczesnie, zwlaszcza ze moje cykle zawze byly dluzszcze niz 28dni. A jak decyzja o starankach, czekacie jednak na pierwsza @?

Dziewczyny, czy cześć z Was też może tak miała że straciła dzidziusia w dniach w ktorych wypadalaby miesiaczka (gdyby oczywiscie byla)?

Nareszcie dzis wizyta u lekarza, obym sie czegos od niego dowiedziala...

Pozdrawiam i milego popoludnai Wam życzę! (faktycznie dzis cos mało piszecie)

Ostatnia edycja:
skończyłam :D udało się :p i jem zasłużony kisiel bananowo-cytrynowy, hehe :p

Alicja1985 witaj i dziękuję, trzymam mocno kciuki żeby marzenie się spełniło ;-)

katkaa witam :) co studiowałaś?

Witajcie
Neferet witaj zapalam światełko dla Waszego Aniołka (*).Zostąń koniecznie i ani waż się uciekać;-):tak:
Przeczytałam sobie Waszą historie ja będe miała nieługo również 23 lata:tak:
Kochana ,a ja słyszałam o przypadkach kiedy kobiety ,które zasżły w ciąże podczas stosowania środków hormonalnych traciły kruszynki włąsnie po odstawieniu tego środka dlatego ,że poziom hormonów gwałtownie sie zmieniał, myśle ,że następnym razem będzie wszystko dobrze ba jestem pewna,że przytulicie swojego kochanego bobaska za te 2-3 lata my z M też planujemy dzidzie w podobnym czasie, dlatego ,że mam nową prace i dopiero za 2 lata mogę liczyć na umowe na czas nieokreślony , niby na suwaczku mam rok ,ale myśle ,że jak do czerwca wytrzymamy to do stycznia 2012 też damy rade zaczekać chyba ,że...., tak więc możliwe ,że razem będziemy czekały na II kreseczki.:tak:

Alicja no nie bądż taka i zdradź tajemnice;-):tak:. Na jakiej podstawie twierdzisz ,że brak owu?Nie ma objawów, ja jestem objawowym pilnym obserwatorem :tak:, może coś razem rozkminimy.
Maruszka ,a może jeszcze nic straconego jakie dokładnie to były dni tzn które dc?
Edytko u Nas fajnie Mdostął kubeczek I LOVE YOU, a ja fajową bielizne:tak:.
Aguśka dziękuje:tak:
Lena Tobie też dziękuje za &.
Annas trzymam kciuki za histeroskopie opowiedz nam potem czy było bardzo strasznie, ale jesteś twarda babka więc nie będzie tak źle.
Kaskiz witaj dzieuje za &
Karola życze jak najszybszego dobrego samopoczucia kochana.
Gosia Lew wow kolacja na molo no no:tak:
Wiolka dzięki za & ,a ja trzymam kciuki za Twoje usg wtorkowe.
Olu*no popatrz zapomniałam,że wyjeżdżasz:-) a bardzo obfite masz te upławy i brzydko pachnące?Może grzybek jakiś paskudny.
Koti dzięki za &
Karolcia widze ,że masz dzień leniwca no u mnie jaoś narazie lenia ni ma ;-):-)
Justy Ty byś chciała ,żeby ludek stale sie ruszał daj mu odpocząć dorosły cżłowiek potrzebuje chwili spokoju ,a co dopiero maleńki ludek:tak::-D
Daa trzymam mocno kicuki za betke i dziekuje za twoje kciuki.
Kaira to zaraz damy ci łopate to sie wykopiesz z tego dołu, albo my cie wykopiemy co?:-D:-D:-D:-D
Lucyf dziękować dziekować.A oza spaniem to jak sie czuje przysżła mamusia??;-)
Pati kotek poszedł na laski ,a ty już chcesz go spowortem daj mu sie rozerwać u moich teściów koty giną na miesiące i wracają.Dopuki @ nie ma jest nadzieja, może późna owulka była ja trzymam naal kciuki.
Ewela dopiero teraz sie nie mieścisz w portki???Ja myślałam, że jesteście już hipciem:-D:-D:-D:-Dżartuje oczywiście:-)
Mysza a może to owu miałaś już owu tzn ogólnie to czujesz owu???
Katka witaj.Ja to tak na dwa razy bo ja w listopadzie miałam II kreseczki dzień przed @ , a w dzień @ przyszło krwawienie tylko ,że ja miałam kilka testów, tego dnia dwa jeden na tak drugi na nie i nie wiadomo do końca czy @ zabrała wtedy fasolke czy test był zły, do lekarza nie szłam bo po @ testy były negatywne.

A dziś rano przylazła do mnie @ z wielkim hukiem i mi dała popalić ,mój organizm ześwirował i teraz te objawy ,które miałam odkąd pamiętam przed @ mam w trakcie dopiero.Ale dziekuje wam dziewczynki.

Jesu sorry za błędy ,ale jaoś mi sie wszystko rozmywa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kobietka 22 witam :) dzięki za ciepłe słowa :)
różne krążą teorie na temat hormonów, ale lekarz kazał zdjąć plaster, mój gin potwierdził, że dobrze zrobiłam, no i na ulotkach jest napisane że jeśli kobieta się zorientuje, to przerwać stosowanie... od tamtej pory nie stosuję hormonów, dopiero po ciąży wrócę do tabletek.
My nie mamy teraz warunków na dziecko, oboje dziennie studiujemy, nie pracujemy, mieszkamy z rodzicami, jesteśmy na Ich utrzymaniu... dopiero po magisterce zamierzamy isć na swoje do pracy i starać się o dziecko :) A jak Bozia wcześniej obdaruje to też się będziemy cieszyć :)
Mam nadzieję że będziemy króciutko czekały na nasze II kreseczki :)

katkaa oo fajnie, moim marzeniem jest praca w laboratorium, np in vitro, albo w kryminalistyce, dlatego inż pisałam z techniki PCR i dalej chcę magistra w tym kierunku ciągnąć...
ciężko jest pracę znaleźć w tej branży?

Ostatnia edycja:
Do góry