reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kobietka upławy są żółte,ale w sumie zapach to raczej nie.ciut swedzialo,ale przemylam tamtumrosa i jest ok,tyle,ze nadal są.chyba przemyje sie jeszcze kilka razy. do gin nei mam co dzwonic,bo jak @ przyjdzie to i tak nei pojde na kontrole.
Wiolka cykle mialam przed ciaza bardzo nieregularne. po odstawieniu tabletek ktore bralam 6lat mialam tzry razy po 32dni a potem, znowu nijak 40kilka nawet.ale po ciazy 42(ta pierwsza) ,potem 30,i ostatnia 28 :) dzis mam 31dzien.
a z testem to juz sama nie wiem .po tym co napisala Kotito moze faktcyznie jeszcze zrobie:) albo poczekam do srody i jak malpy @ nie bedzie to w czwartek rano zrobie.albo w srode juz nei wiem sama:)nadal mam nadzieje,ze moze jednka bobas,a nei znowu cykle kosmiczne:(

Karolcia pracowac to i mi sie nie hcce,ale na dzis juz mam spokoj:)
Pati moze kotek na dluzszy spacer sie wybral ,mojego psa po miesiacu znalazlam i bardzo daleko od domu,po drugiej stronie wisly.nei wiem jak przezyl tyle do tej pory! ale udalo sie dzieki tel ludzi.
przy Twoich regularnych cyklach to dzidziol jak nic! bardzo Ci tego zyczę
Kasikz z tym CRP masz racje ze lepiej sprawdzic
Ewela ciążówki są super!!! ja mam takei wspaniale dzinsiki i jak tylko dowiem sie,ze jetem w ciazy odrazu je zaczne nosic:)
Neferet Twoja historia neisamowita z tymi plastrami. co do dzidziusiow to ich widok na poczatku boli tak jak brzuszki,ale z czasem znowu cieszy i daje nadzieje,bo przeciez skoro są an swiecie to i my bedziemy mialy:) co do pracy to powiem Ci ,ze ta kryminalistyka brzmi ciekawie

Ostatnia edycja:
reklama
daaa tylko spokojnie plamienie przeciez nie musi byc grozne! jeszcze godzina do bety tak?potem do gina dzwon odrazu

katkaa oo fajnie, moim marzeniem jest praca w laboratorium, np in vitro, albo w kryminalistyce, dlatego inż pisałam z techniki PCR i dalej chcę magistra w tym kierunku ciągnąć...
ciężko jest pracę znaleźć w tej branży?

No coz, osobiscie jeszcze nie szukalam tak wiec samej trudno mi ocenic, ale z tego co kolezanki mowia to nie bylo specjalnie ciezko, niedlugo po obronach kazda ktora chciala pracowac w zawodzie, prace znalazla. Dobrze rozumiem ze mgr chcesz robic na analityce bo po tym mozna pracowac w laboratorium? PCR to ciekawy temat, badania genetyczne, ambitnie :) O prace w kryminalistyce ciezko, ale dla chcacego... :)

Alicja1985 - to bardzo trzymam kciuki żey sie to marzenie spełniło!I daj nać koniecznie!

katkaa
- ja tam nigdy nie mam problemów z zasnięciem:)Jestem taki spioch, że nie wiem! No i trzymam kciuki za wizytę!Koniecznie daj znać co i jak!

neferet - super, że udało się skończyć porządki!

kobietka22 - mam nadzieję że @ szybko sobie polezie!

ola* - to jeszcze mocniej trzymam kciuki, żeby to fasolka była!!!Może za wcześnie ten pierwszy test zrobiłaś i dlatego nic nie wykazał.

daaa - mozno trzymam kciuki!!!Musi byc dobrze!

A mój K pojechał do Częstochowy, i nockę spędzę sama...:(

Ola oj widok ciężarnych i dzieciaków na początku był straszny... tak naprawdę to dopiero w dniu terminu porodu poczułam jak mi spada ciężar z serca...

Daaa plamienie o niczym jeszcze nie świadczy, ake jak dostaniesz wyniki, to lepiej skonsultuj się z ginem

Katkaa aha, myślałam że pracujesz w zawodzie. Mgr mam zamiar kontynuować na biotechnologii, a pracę pisać dalej z PCR, bo czuję że to jest to co chcę robić w życiu :) zwłaszcza że przeprowadzałam te reakcje jak byłam w Instytucie na praktykach, przez jakieś dwa tyg codziennie sama je robiłam, więc wiem co i jak :) a teraz dokształcam się w tym kierunku. Zobaczymy tylko co będzie z pracą po studiach...

Ola oj widok ciężarnych i dzieciaków na początku był straszny... tak naprawdę to dopiero w dniu terminu porodu poczułam jak mi spada ciężar z serca...

Daaa plamienie o niczym jeszcze nie świadczy, ake jak dostaniesz wyniki, to lepiej skonsultuj się z ginem

Katkaa aha, myślałam że pracujesz w zawodzie. Mgr mam zamiar kontynuować na biotechnologii, a pracę pisać dalej z PCR, bo czuję że to jest to co chcę robić w życiu :) zwłaszcza że przeprowadzałam te reakcje jak byłam w Instytucie na praktykach, przez jakieś dwa tyg codziennie sama je robiłam, więc wiem co i jak :) a teraz dokształcam się w tym kierunku. Zobaczymy tylko co będzie z pracą po studiach...

edit:
Daaa beta piękna! gratulacje :)

jak tu się wstawia suwaczki?

Daaa i super!!!! z plamieniami dzwonilas?

Wiolka dzieki za kciuki bardzo bym chciala zeby tamten test byl za wczesnie zrobiony:(

reklama
Dzwoniłam, beta ok. A z plamieniem nie wiadomo. Pókim co mam się nie denerwować. Jutro o 11 mam wizytę.

Do góry