Daaa no i ok. betka rosnie wiec jest dobrze a u mnie chyba wredota przyjdzie,a nie bobasek bo mam faze na czekolade. nie moge sie oprzec batony dove to jakis moj nowy nałóg,a jak nie mam to i czekolada mzoe byc.a w ciazy slodyczy wcale nei jadlam.zero zupelny brak ochoty. odchudzac sie malam po @ no ale nie ma poki co
reklama
Aneczka_77
Fanka BB :)
Ja straciłam dziecko dokładnie w dniu kiedy wypadałaby @ - po ukończeniu 8 tc. I właśnie wczoraj czytałam w jednej książce, że dni kiedy wypadałaby @ to są dni kiedy najczęściej zdarza się poronienie (do 20 tc). Dlatego ja się teraz trochę boję, bo akurat kończy mi się 11 tc i jutro wypadałaby @. Trzymajcie kciuki aby maleństwo rosło nadal zdrowo.Dziewczyny, czy cześć z Was też może tak miała że straciła dzidziusia w dniach w ktorych wypadalaby miesiaczka (gdyby oczywiscie byla)?
daaa super, że beta rośnie ładnie :-):-) Ja już pisałam kilka razy wcześniej, że w tej ciąży też miałam plamienia na początku (i to dość obfite czasami) i nie było to nic groźnego. W moim przypadku było tak, że więcej plamiłam kiedy więcej chodziłam, więc starałam się ograniczać moją aktywność fizyczną. Po 3-4 tyg plamienia ustały.
A ja się Wam pochwalę, że wczoraj G zaskoczył mnie prezentem walentynkowym. Kupił mi maszynę do zagniatania i pieczenia chleba :-) Ponieważ tutaj nie jest tak łatwo kupić dobry chleb, to kiedyś mu mówiłam, że moja koleżanka ma taką. Zatem G postanowił też mi kupić, żebym miała smaczny, świeży chlebek W dodatku abym znalazła prezent, usłał mi drogę do niego cukierkami serduszkami
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
DAA gratuluję
i przeczytaj cholernico co masz pod suwaczkiem ciążowym
i przeczytaj cholernico co masz pod suwaczkiem ciążowym
wiolka_1982
Fanka BB :)
daaa - a nie mówiłam że betka pieknie przyrosnieSUPER!!!Teraz trzymam kciuki za wizytę, ale na pewno wszystko jest jak najlepiej
ola:* - tak jak pisza dziewczyny, nie ma @ jest nadzieja!!!
aneczka_77 -ależ Twój mąż jest romantycznyI prezent superaśny
katkaa - najlepiej to kartce wszystki pytania do gina spisz, bo pewnie mnóstwo takich masz..żebyś o niczym nie zapomniała!Dalej trzymam kciuki za wizytę!
kaska - jak się czujesz Kochana?Cały czas sie modle za Was!
karola322 - biedactwo Ty nasze...Jeszcze troszkę musisz wytrzymać..
ola:* - tak jak pisza dziewczyny, nie ma @ jest nadzieja!!!
aneczka_77 -ależ Twój mąż jest romantycznyI prezent superaśny
katkaa - najlepiej to kartce wszystki pytania do gina spisz, bo pewnie mnóstwo takich masz..żebyś o niczym nie zapomniała!Dalej trzymam kciuki za wizytę!
kaska - jak się czujesz Kochana?Cały czas sie modle za Was!
karola322 - biedactwo Ty nasze...Jeszcze troszkę musisz wytrzymać..
Ostatnia edycja:
daa ogromne gratulacje:-):-):-)dzwoniłam, beta ok. A z plamieniem nie wiadomo. Pókim co mam się nie denerwować. Jutro o 11 mam wizytę.
słońce a to nie jest tak ze jak dzidzia się zagnieżdza to są czasem plamienia ja też tak miałam wiec spokojnie po za tym twój suwaczek tez o tym pisze i na pewno wszystko jest dobrze połóż się i odpoczywaj a jutro będziemy się cieszyć z dobrych wieści:-):-).
Ja dzisiaj miała nie zaciekawą noc brzuszek bolał , wstawałam do kibelka pare razy i telefon mężusia dzwonił od 5.00 z pracy bo pacany nie wiedziały czegoś więc nie zaciekawie było , zobaczymy co dzisiaj bo przerażają mnie te nocki.i jak teraz tak jest to ciekawe co będzie później.
Dziekuje za kciuki Pytania juz spisane. pierwsze podstawowe to dlaczego tak sie stalo, nie licze nawet na konretna odpowiedz no ale zobaczymy co powie.
A była któraś z Was na usg 4D? ono pozwala wykryć więcej niż zwykłę usg czy to tylko taki bajer jak 3D zeby moc dzidzie zobaczyc dobrze? Zastanawiam sie nad tym, bo moze warto by bylo isc na takie 4D w kolejnej ciąży...
reklama
dzieki dziewcyznki za wiare.cos mnie brzunio tak dziwnie kłuje... tak pulsuje jakby. moze sobie cos wkrecam,ale jakos tak dziwnie,nie na @ na pewno.
Aneczka G faktycznie slodziasnie. moj dzis obiadkiem mnie zaskoczyl jak z pracy wrocilam,bo akurat mial wolne dzisa wczoraj wracalaismy do wawy wiec walentynki w busie.
Daaa dziewczyny maja racje,kasia dobrze Ci pisze he he. ja to nei pamietam plamien .nie analizowalam bo ciazy nie spodziewalam sie zwlaszcza przy kosmicznych cyklach.
Neferet lepiej nie czekoladowe bo juz i tak mam brzuch jak ciazowy zaokraglilam sie ostatnio strasznie
Karola juz wiekszosc ciazy za toba. silna jestes wytrzymasz kochana.a skarbek Twoj Ci to wynagrodzi miloscia
Aneczka G faktycznie slodziasnie. moj dzis obiadkiem mnie zaskoczyl jak z pracy wrocilam,bo akurat mial wolne dzisa wczoraj wracalaismy do wawy wiec walentynki w busie.
Daaa dziewczyny maja racje,kasia dobrze Ci pisze he he. ja to nei pamietam plamien .nie analizowalam bo ciazy nie spodziewalam sie zwlaszcza przy kosmicznych cyklach.
Neferet lepiej nie czekoladowe bo juz i tak mam brzuch jak ciazowy zaokraglilam sie ostatnio strasznie
Karola juz wiekszosc ciazy za toba. silna jestes wytrzymasz kochana.a skarbek Twoj Ci to wynagrodzi miloscia