Kobietka jestem milo,ze Ci mnie brakuje mowilam,ze wyjezdzam na weekend praca taka,ze czasem trzeba. Moze to dzidzius ?z tą reakcją na piwo
Ewela moze zadzwon do gina i zapytaj czym sie podmyc np?mi ta tamtum- rosa pomogla.ale czy w ciazy mozna nei wiem.
Anetha mowilam przeciez ,ze @ przesylam i w piatek dostaniesz to jest.
Katkaa ja w 22gim krechy nie mialam,ale ktoras pisala ,ze wcale nie miala
Agneiszka ale Julcia śliczna.wzdycham za kazdym razme jak fote dodajeszja chcę bobaska
EwelinaK26 historia z Twoimi lekarzami to jakis dramat!!!nie wiem co napisac
Daaa ja caly czas kciuki trzymam za Twoje i Lucy spokojne miesiace
Angela123,syla my sie nie znamy
buzina witaj.dobrze,ze znasz powod straty, moj M tez twierdzi,ze nei powinnam na takim forum siedziec,ale mi bardzo pomoglo i wierze,ze innym rowniez pomoze
Iławianka jestes znana bo dziewczyny czesto o Tobie wspominaja. nei znamy sie moze,ale ja Twoj nick tak
dobrze,ze burza zazegnana!!!
Daaa,wiolka 1982,slodziutka,aguska,koti81
@ nie mam jeszcze.wiec moze jest nadzieja jak mowicie i za wczesniej test zrobilam! chcialabym...
no ale skoro w 28mym byl negatywny?to juz chyba wyjsc jednak powinno?!
Kasikz z powtorką nie wiem. dzis mam 30ty dzien. test robilam w piatek.moze zrobie we wtorek jesli @ nie przyjdzie. co sadzicie?
Kasiks... co do crp mi mowiono w szpitalu o normie 10! poza tym 9 to i tak nei duzo,bo crp jak cos sie dzieje duzo wyzej skacze,
13x13 warsztat fajny z takeigo łóżka juz pierwsze seksy byly
a i mam uplawy to kurcze chyba zle zawsze cos!!!1
Ewela moze zadzwon do gina i zapytaj czym sie podmyc np?mi ta tamtum- rosa pomogla.ale czy w ciazy mozna nei wiem.
Anetha mowilam przeciez ,ze @ przesylam i w piatek dostaniesz to jest.
Katkaa ja w 22gim krechy nie mialam,ale ktoras pisala ,ze wcale nie miala
Agneiszka ale Julcia śliczna.wzdycham za kazdym razme jak fote dodajeszja chcę bobaska
EwelinaK26 historia z Twoimi lekarzami to jakis dramat!!!nie wiem co napisac
Daaa ja caly czas kciuki trzymam za Twoje i Lucy spokojne miesiace
Angela123,syla my sie nie znamy
buzina witaj.dobrze,ze znasz powod straty, moj M tez twierdzi,ze nei powinnam na takim forum siedziec,ale mi bardzo pomoglo i wierze,ze innym rowniez pomoze
Iławianka jestes znana bo dziewczyny czesto o Tobie wspominaja. nei znamy sie moze,ale ja Twoj nick tak
dobrze,ze burza zazegnana!!!
Daaa,wiolka 1982,slodziutka,aguska,koti81
@ nie mam jeszcze.wiec moze jest nadzieja jak mowicie i za wczesniej test zrobilam! chcialabym...
no ale skoro w 28mym byl negatywny?to juz chyba wyjsc jednak powinno?!
Kasikz z powtorką nie wiem. dzis mam 30ty dzien. test robilam w piatek.moze zrobie we wtorek jesli @ nie przyjdzie. co sadzicie?
Kasiks... co do crp mi mowiono w szpitalu o normie 10! poza tym 9 to i tak nei duzo,bo crp jak cos sie dzieje duzo wyzej skacze,
13x13 warsztat fajny z takeigo łóżka juz pierwsze seksy byly
a i mam uplawy to kurcze chyba zle zawsze cos!!!1
Ostatnia edycja: