reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kobietka jestem:) milo,ze Ci mnie brakuje:) mowilam,ze wyjezdzam na weekend:) praca taka,ze czasem trzeba. Moze to dzidzius ?z tą reakcją na piwo:)
Ewela moze zadzwon do gina i zapytaj czym sie podmyc np?mi ta tamtum- rosa pomogla.ale czy w ciazy mozna nei wiem.
Anetha mowilam przeciez ,ze @ przesylam i w piatek dostaniesz:) to jest.
Katkaa ja w 22gim krechy nie mialam,ale ktoras pisala ,ze wcale nie miala
Agneiszka
ale Julcia śliczna.wzdycham za kazdym razme jak fote dodajesz:)ja chcę bobaska:)
EwelinaK26 historia z Twoimi lekarzami to jakis dramat!!!nie wiem co napisac:(
Daaa ja caly czas kciuki trzymam za Twoje i Lucy spokojne miesiace
Angela123,syla my sie nie znamy:(
buzina witaj.dobrze,ze znasz powod straty, moj M tez twierdzi,ze nei powinnam na takim forum siedziec,ale mi bardzo pomoglo i wierze,ze innym rowniez pomoze
Iławianka jestes znana bo dziewczyny czesto o Tobie wspominaja. nei znamy sie moze,ale ja Twoj nick tak:)
dobrze,ze burza zazegnana!!!

Daaa,wiolka 1982,slodziutka,aguska,koti81
@ nie mam jeszcze.wiec moze jest nadzieja jak mowicie i za wczesniej test zrobilam! chcialabym...
no ale skoro w 28mym byl negatywny?to juz chyba wyjsc jednak powinno?!
Kasikz z powtorką nie wiem. dzis mam 30ty dzien. test robilam w piatek.moze zrobie we wtorek jesli @ nie przyjdzie. co sadzicie?
Kasiks... co do crp mi mowiono w szpitalu o normie 10! poza tym 9 to i tak nei duzo,bo crp jak cos sie dzieje duzo wyzej skacze,
13x13 warsztat fajny z takeigo łóżka:) juz pierwsze seksy byly:)

a i mam uplawy:( to kurcze chyba zle :(zawsze cos!!!1

Ostatnia edycja:
reklama
witam, mogę dołączyć? Jestem mamą Aniołeczka, straciliśmy nasze Szczęście 24.02.2009r czyli już prawie rok... nie wiem czy mogę tu zagościć, bo nie staramy się na razie o dziecko, ale zobaczyłam że jest to główny wątek...

Witaj neferet juz dzis tu pusciutko,mnie M juz tez goni,ale zagladaj do nas koniecznie!!! co sie stalo ?czemu stracilas dzidziusia jesli mozesz i chcesz napisac? bardzo mi przykro,ze tyle z nas to przezylo:( skoro rok minal a czas ran nei leczy zostan z nami, na pewno bedzie lzej .nie zapomniec lecz isc do przodu

czesc dziewuszki,

już co prawda po północy, ale i tak życze wszystkim dużo miłości - nie tylko w walentynki. :-)

Ola ja robiłam bete w 28 dc i wyszła 0! przyjęłam do wiadomości, że nic z tego. No ale @ nie było, brzuch dziwnie bolał i od niechcenia zrobiłam test w 31 dc. Dwie kreski, druga ledwe widoczna. Pobiegałm na betę a ona 101. Test niby ma czułośc od 25 a u mnie ledwie co przy 101 było widać. Także trzymam kciuki :-)

Karola gratuluję sesji :-)

Neferet zostań z nami. Przykro mi, że dołączyłaś do grna aniołkowych mam. Dla Twojego maleństwa [*]. Napisz nam co się stało, jeżeli chcesz oczywiście i czy znasz powód straty.

Ewela ja od 18 tc mam jazdy z grzybicą i infekcjami. W szpitalu mi powiedzieli, że takie są uroki ciąży i mam się nie stresować. Dostawałam gynalgin, pimafucin i tydzień po kuracji znowu to samo .... . Nigdy wczesniej nie miałam takich problemów :baffled:

Annas 81 trzymam kciuki za badanie.

Daaa kciuki zaciśniete :-)

Kobietko dla Ciebie też. &&&&&&&& :-)

W końcu czas na nowe fasoleczki :-)

wszystkie dziewczyny pozdrawiam ciepło mimo tego sniegu bryyy

Ostatnia edycja:
Chciałam się przywitać i zmykam....
Nie mam weny twórczej do pisania w ogóle do niczego...Jakiś dół mnie złapał.

Odezwę się później....

Czesc kobietki:happy:
ja wczoraj mialam suuuper walentynki, caly dzien w lozku bo bylam tak zmeczona ze spalam co dwie godziny :-) najwazniejsze ze moj P sie nie buntowal , mielismy isc na kolacje walentynkowa do restauracji ale nie mialam sily i o 18-ej juz spalam i dzis pierwsza noc cala przespana no do 4-ej ale to juz sukces:tak:
juz przez chwile mdlosci mnie opuscily ale od wczoraj znow wrocily
kobietka to na pewno dzidziolek:tak: bo jak sie porzygalas po odrobinie piwa to dobry znak, ja jak myslalam ze nie jestem w ciazy i wypilam wino to myslalam ze umre takiego mialam kaca
agu_ska oj tak drzemki to by bylo super ale w pracy to moze byc trudne
maruszka a Ty sie kochana nie obijaj tylko do roboty bo czekam na Twoje dwie kreseczki:tak:
daaa mam nadzieje ze betka urosla duuuuuzo

slodziutka dziekuje za podpowiedz odnosnie suwaczka ale dalej mi to nie wychodzi bo pojawia sie Invalid file wiec chyba mi sie nie uda:-(

reklama
witam was
przepraszam ze dzis tak tylko o sobie ale nie doczytalam co u was wiece nie wiem co ktorej mialabym napisac :/ mialam zajecia caly weekend wiec nie mialam kiedy doczytac a teraz wujek plytkuje wiec ja latam ze scierka jak zawsze :/
kotek nie wrocil, nikt sie nie odezwal :-( strasznie mi smutno przez to... ktos mi go ukradl i tyle bo zgubic sie raczej nie zgubil bo nigdy poza sasiadow nie wybiegal...
a u mnie @ brak, jajnik mnie jakos boli tak kłuje ten z którego mialo byc jajeczko i teraz sie boje, bo test negatywny a ja znowu mam przed oczami wyobrazni ciaze pozamaciczna :/ jutro jade zrobic te badania krwi tzn chyba sie wybiore bo u mnie trudno jest ze wstawaniem :/ moze wtedy zrobie bete jak @ nie zaskoczy mnie z rana...

milego dnia dziewczyny

aha potrzebuje ksiazki "podstawy ekonometrri. Biolik i Barczak Akademia Ekonomiczna ma moze ktroas z was? bo na allegro nie ma w ksiegarniach tez nie... a ja to musze miec :/ jak ktoras ma to prosze wystawcie na allegro to wtdy na pewno kupie...

Do góry