reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kobietka jestem:) milo,ze Ci mnie brakuje:) mowilam,ze wyjezdzam na weekend:) praca taka,ze czasem trzeba. Moze to dzidzius ?z tą reakcją na piwo:)
Ewela moze zadzwon do gina i zapytaj czym sie podmyc np?mi ta tamtum- rosa pomogla.ale czy w ciazy mozna nei wiem.
Anetha mowilam przeciez ,ze @ przesylam i w piatek dostaniesz:) to jest.
Katkaa ja w 22gim krechy nie mialam,ale ktoras pisala ,ze wcale nie miala
Agneiszka
ale Julcia śliczna.wzdycham za kazdym razme jak fote dodajesz:)ja chcę bobaska:)
EwelinaK26 historia z Twoimi lekarzami to jakis dramat!!!nie wiem co napisac:(
Daaa ja caly czas kciuki trzymam za Twoje i Lucy spokojne miesiace
Angela123,syla my sie nie znamy:(
buzina witaj.dobrze,ze znasz powod straty, moj M tez twierdzi,ze nei powinnam na takim forum siedziec,ale mi bardzo pomoglo i wierze,ze innym rowniez pomoze
Iławianka jestes znana bo dziewczyny czesto o Tobie wspominaja. nei znamy sie moze,ale ja Twoj nick tak:)
dobrze,ze burza zazegnana!!!

Daaa,wiolka 1982,slodziutka,aguska,koti81
@ nie mam jeszcze.wiec moze jest nadzieja jak mowicie i za wczesniej test zrobilam! chcialabym...
no ale skoro w 28mym byl negatywny?to juz chyba wyjsc jednak powinno?!
Kasikz z powtorką nie wiem. dzis mam 30ty dzien. test robilam w piatek.moze zrobie we wtorek jesli @ nie przyjdzie. co sadzicie?
Kasiks... co do crp mi mowiono w szpitalu o normie 10! poza tym 9 to i tak nei duzo,bo crp jak cos sie dzieje duzo wyzej skacze,
13x13 warsztat fajny z takeigo łóżka:) juz pierwsze seksy byly:)

a i mam uplawy:( to kurcze chyba zle :(zawsze cos!!!1

Ostatnia edycja:
reklama
witam, mogę dołączyć? Jestem mamą Aniołeczka, straciliśmy nasze Szczęście 24.02.2009r czyli już prawie rok... nie wiem czy mogę tu zagościć, bo nie staramy się na razie o dziecko, ale zobaczyłam że jest to główny wątek...

Witaj neferet juz dzis tu pusciutko,mnie M juz tez goni,ale zagladaj do nas koniecznie!!! co sie stalo ?czemu stracilas dzidziusia jesli mozesz i chcesz napisac? bardzo mi przykro,ze tyle z nas to przezylo:( skoro rok minal a czas ran nei leczy zostan z nami, na pewno bedzie lzej .nie zapomniec lecz isc do przodu

czesc dziewuszki,

już co prawda po północy, ale i tak życze wszystkim dużo miłości - nie tylko w walentynki. :-)

Ola ja robiłam bete w 28 dc i wyszła 0! przyjęłam do wiadomości, że nic z tego. No ale @ nie było, brzuch dziwnie bolał i od niechcenia zrobiłam test w 31 dc. Dwie kreski, druga ledwe widoczna. Pobiegałm na betę a ona 101. Test niby ma czułośc od 25 a u mnie ledwie co przy 101 było widać. Także trzymam kciuki :-)

Karola gratuluję sesji :-)

Neferet zostań z nami. Przykro mi, że dołączyłaś do grna aniołkowych mam. Dla Twojego maleństwa [*]. Napisz nam co się stało, jeżeli chcesz oczywiście i czy znasz powód straty.

Ewela ja od 18 tc mam jazdy z grzybicą i infekcjami. W szpitalu mi powiedzieli, że takie są uroki ciąży i mam się nie stresować. Dostawałam gynalgin, pimafucin i tydzień po kuracji znowu to samo .... . Nigdy wczesniej nie miałam takich problemów :baffled:

Annas 81 trzymam kciuki za badanie.

Daaa kciuki zaciśniete :-)

Kobietko dla Ciebie też. &&&&&&&& :-)

W końcu czas na nowe fasoleczki :-)

wszystkie dziewczyny pozdrawiam ciepło mimo tego sniegu bryyy

Ostatnia edycja:
Chciałam się przywitać i zmykam....
Nie mam weny twórczej do pisania w ogóle do niczego...Jakiś dół mnie złapał.

Odezwę się później....

Czesc kobietki:happy:
ja wczoraj mialam suuuper walentynki, caly dzien w lozku bo bylam tak zmeczona ze spalam co dwie godziny :-) najwazniejsze ze moj P sie nie buntowal , mielismy isc na kolacje walentynkowa do restauracji ale nie mialam sily i o 18-ej juz spalam i dzis pierwsza noc cala przespana no do 4-ej ale to juz sukces:tak:
juz przez chwile mdlosci mnie opuscily ale od wczoraj znow wrocily
kobietka to na pewno dzidziolek:tak: bo jak sie porzygalas po odrobinie piwa to dobry znak, ja jak myslalam ze nie jestem w ciazy i wypilam wino to myslalam ze umre takiego mialam kaca
agu_ska oj tak drzemki to by bylo super ale w pracy to moze byc trudne
maruszka a Ty sie kochana nie obijaj tylko do roboty bo czekam na Twoje dwie kreseczki:tak:
daaa mam nadzieje ze betka urosla duuuuuzo

slodziutka dziekuje za podpowiedz odnosnie suwaczka ale dalej mi to nie wychodzi bo pojawia sie Invalid file wiec chyba mi sie nie uda:-(

reklama
witam was
przepraszam ze dzis tak tylko o sobie ale nie doczytalam co u was wiece nie wiem co ktorej mialabym napisac :/ mialam zajecia caly weekend wiec nie mialam kiedy doczytac a teraz wujek plytkuje wiec ja latam ze scierka jak zawsze :/
kotek nie wrocil, nikt sie nie odezwal :-( strasznie mi smutno przez to... ktos mi go ukradl i tyle bo zgubic sie raczej nie zgubil bo nigdy poza sasiadow nie wybiegal...
a u mnie @ brak, jajnik mnie jakos boli tak kłuje ten z którego mialo byc jajeczko i teraz sie boje, bo test negatywny a ja znowu mam przed oczami wyobrazni ciaze pozamaciczna :/ jutro jade zrobic te badania krwi tzn chyba sie wybiore bo u mnie trudno jest ze wstawaniem :/ moze wtedy zrobie bete jak @ nie zaskoczy mnie z rana...

milego dnia dziewczyny

aha potrzebuje ksiazki "podstawy ekonometrri. Biolik i Barczak Akademia Ekonomiczna ma moze ktroas z was? bo na allegro nie ma w ksiegarniach tez nie... a ja to musze miec :/ jak ktoras ma to prosze wystawcie na allegro to wtdy na pewno kupie...

Do góry