reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczynki Kochane !

ŻYCZĘ WAM DUŻO MIŁOŚCI !!
OBY WALENTYNKI TRWAŁY CAŁY ROK !!

Ja tylko na chwilkę, doczytałam tylko ostatnią stronę, potem\nadrobię resztę

ilonka26- ja krwawiłam 2,5 tygodnia... i w tym czasie byłam na kontroli u gina wsio było ok, więc jeśli nie masz żadnych bóli i gorączki - to się martwiaj, to może potrwać... widocznie teraz dłużej się to wszystko oczyszcza... :happy:

She, a ja myśle że na Twój ból głowy, to najlepszy byłby taki walentynkowo - rozluźniający masaż... bo za długo w tych papierach siedzisz !!! odpocznij a ból łepetynki przejdzie...:tak:

daaa no to dobrze że przynajmniej ginem się już nie stresujesz... powodzonka i trzymam &&& nadal ... ;-)

papapa i udanej niedzieli...
idę pysznościowy obiadek kończyć...
no i też na papierami posiedzieć muszę.... (takie Walentynki....)
ale ukochany obok mnie... :-p

reklama
Witajcie Walentynkowo!!!!!

A to taki wierszyk dla Was

Na górze róże
Na dole bez
Niech nasze życie
płynie bez łez:zawstydzona/y::-D:-D

daa suwaczek śliczny wszystkie za kilka miesięcy będziemy się cieszyć ze ślicznego zdowego Twojego Bobaska:-)

ewela28 a właśnie że tęskimy!!!!!! I proszę częsciej z nami bywać w miarę możliwości oczywiście:sorry:

Katkaa i ja czasami gotuję z moim A..:-) Trzymam kciuki za jutrzeszą wizytę i czekam na relację po niej

Ilonka26 no ja ponad 3 tygodnie miałam krwawienie za to teraz czekam na @ i jej dalej nie ma:szok:

Alicja 1985 My też chorzy wszyscy w domu :crazy:

lena77 chociaż w walentynki zostaw te papierzyska bierz wino chłopa i do wyrka:-D:-D

No a u mnie jak nie urok to s...czka Kacper noc już przespał za to mój A.. zwijał się z bólu zęba ja oczywiście gardło całe zawalone nosem nie mogę oddychać i spać mi też ciężko było ale miałam sen cudowny śniło mi sie dziecko taaaakie malutkie zmieniałam mu pieluszki i śmiał się do mnie byłam taka szczęśliwa może mój Michałek przyszedł mnie odwiedzić:sorry:
Miłego dnia

dobra . :)

patrze dzisiaj a mam białe upławy , i chyba wiem juz skad to ,bo badanie moczu pisalam wam,ze mam jakies bakterie i teraz wyczytałam,ze to grzybica :szok:,a wogole to brzuch mnie boli po lewej stronie ,wrecz kłuje,moze mały sie rozpycha, niewiem:no:, a dopiero w srode bede u gina i to w godz wieczornych,bo wizyte mam na 18:45 :confused2: masakra,ale tym razem biore ze soba swojego chłopa ,zeby zobaczył co zmajstrowal mi w brzuchu. Powiem wam,ze teraz tzn od 4 dni czuje codziennie ruchy małego w brzuchu ,ale sie kreci, na samym dole brzucha,czyzby głowka była jeszcze na dole ? ciekawe. A ile on moze miec teraz długosci, kurde ciekawi mnie to wszystko, tylko szkoda,ze nie czuje jak reke kłade na brzuchu :sorry: .

Nie pisałam,bo neta nie mam,znowu sie cos zepsuło,tylko u mamy jest i dlatego tak rzadko bede ,dopiero az sie naprawi sam oczywiscie,bo on ma jakies skoki:wściekła/y:

Wiolka ja nie miałam usg nadnerczy, ale kochana proszę cię nie czytaj wnikliwie netu a jak czytasz to nie bierz wszystkiego do siebie, bo choinka idzie się tylko depresji nabawić. Ja ostatnio poczytałam o dziewczynie, która nie umie ustabilizować hormonów tarczycy i od 3 lat endo jej nie pozwoli zajść w ciążę i tak mnie to zdołowało, że pomimo tego, ze jeszcze bada w tym kierunku nie zrobiłam to zaczęłam się schizować na zapas. Zrób badanka, a my trzymamy kciuki i wierzymy, że będzie wszystko dobrze :)

Angelka, Ewelinka, Lenka
, dziękuję wam kochane za odpowiedź bo już zaczynam wpadać w panikę z tego powodu. Ja głupia myślałam, ze po drugim zabiegu będzie tak jak po pierwszym :)

Ewelinka piękny sen miałaś :) Mam nadzieje, ze te choróbki was opuszczą.

Alicja odbijecie sobie te kino innym razem, a może na ból gardła tantum verde wam pomoże?? Ponoć jest dobry :)

Ewela a czemu jeszcze główka na dole, przecież dzidzia przed porodem też powinna mieć główkę w dole :) A ile dzidzia ma długości dowiesz się na wizycie, to już żabko niedługo :)
A o grzybkach wspomnij ginowi, niech ci coś na nie da

lecę kończyć walentynkowy obiadek :)

Witajcie.....
Dziewczyny dziękuje za mile słowa.....tak tak wiem i zdaje sobie doskonale sprawe z tego ze poniekąd moje zawieszenie mam na własne zyczenie....wygodnie jest brac mi anty niz sie stresowac....ale dopóki nie mam wynikow...to trzeba poczekac na dalsze decyzje....a moze moja psycha w tym czasie dojrzeje do kolejnej próby.....zobaczymy.....
Ilonka....ja o ile pamiętam to po obu zabiegach krwawienie trwało 2tygodnie i to z rózna intensytnoscią....
Ewela...duzo zdrowka...

Wszystkim ....w tym szczególnym dniu ....zycze duzo milosci !

Aga Aj rozumiem cię, bo ja też tym razem dopóki nie będę miała wszystkich wyników badań nie myślę o staraniach, co prawda początkowo chciałam zrobić badania i szybciutko zaciążyć, ale przemyślałam to i chyba w moim przypadku nie byłoby to najlepsze wyjście. Dlatego najpierw badania i wyniki, a później spokojnie możemy zaciążać jeśli psychika pozwoli :)

a krwawieniami już się nie schizuję bo skoro wszystkie dziewczyny piszecie, ze około 2-3 tygodni jest więc gites, ja po prostu jestem niecierpliwiec :)

Ewlinka moj M ni nawidzi tego wierszyka dostaje bialej goraczki jak mu go mowie :-)
Ilonka wiesz chyba sprobuje wlasnie wstalam cuzje sie polamana a najgorsze ze nie moge zadnych srodkow brac typu gripex i w ogole bo na wszystko mam uczulenie :oo:

Witam. Nie było mnie bardzo bardzo dawno i zastanawiam sie czy uda mi się nadrobić zaległości ale czarno to widzę. Zupełnie nie wiem co się dzieje no ale jedno zdążyłam doczytać LUCUS BARDZO SIĘ CIESZĘ:-):-):-):-):-). kiedyś pisałaś, że byłam Twoją ostatnia nadzieją, a teraz Ty jesteś moją;-);-);-)

Agnieszka AJ bardzo mi przykro rozumiem twoje uczucia bo sama potrzebowałam dużo czasu na powrót nadziei mimo ,że mam za sobą jedną trate, każda z nas ma na to swój czas i nie ma co działać wbrew sobie, zapalam swiatełka (*)(*) i trzymam kciuki, przytulam.
Gosia Lew również trzymam kciuki za twoją babcie, moj tata miał jakiś czas temu guza wycieli go zbadali i wszystko jest ok ,ale musi być pod kontrolą lekarza i na lekach przez jakiś czas.
Edytko masz racje czas pokarze, tym bardziej ,że troszke podupadłam z rana na duchu bo poczułam przez chwilke ból jak na @ a potem poczułam sie mokro ,okazało sie ,że to chyba nasionko M zostało wypchnięte bo wczoraj mieliśmy przedalentynkowe przytulanki:zawstydzona/y::tak::-)
Just twój suwaczek nadal mknie , kurcze ciekawe czy jak ja kiedyś będe miała swój to też będzie tak szybko mknął czy będzie mi sie dłużyło bardzo do tego 5 tygodnia.
Karolcia trzymam kciuki ,żeby czas zleciał jak najszybciej i żeby wszysko było dobrze.Napewno będzie bo musi być a ty jesteś twarda babka i dasz rade wszystkie damy.
Pixela witam:-) wyobrażam sobie ,że nie masz czasu bo miałam przyjemność mieć trójeczke w czasie wakacji i nóg nie czułam poprostu:tak:;-)
Vjolka jak po balu?

Ewela co ty wypisujesz ,a właśnie ,że ja sie stęskniłam za tobą pisz co tam ci M na Walentynki sprezentował?Ja narazie nic nie dostałam podobno w domku dostane jak wrócimy bo jesteśmy u teściów.
Ilonko a co tam gotujesz na ten walentynkowy obiadek?Może mielone w kształcie serduszek??:-D
Kochana ja sie oczyszczałam około 3 tygodni ,ale ja miałam mało pozostałości oczyszczonych nie wiem czy specjalnie żeby zrostów nie było czy jak w każdym razie już myśłałam ,że oszaleje i nawet myślałam,że mam stygmaty:zawstydzona/y:
Ewelink K oj zawalone gardło to paskudna sprawa ,życzę szybkiego powortu do zdrowia i oby sie angina nie pojawiła (przy anginie są białe czopy ropne na migdałach)
Lena no właśnie nie ważne co się robi najważniejsze żeby nasi Walenci byli obok.
Alicja i ciebie też męczy gardziołko biedna :-( wiem co to znaczy ja estem anginowcem brrrr jak już choruje to grypa a potem gardło stały zestaw.
She racja racja do wyrka miodek i witaminka c.
Daa trzymam kciuki za fasolinka:tak:i wyniki bety oby była kosmiczna.No jak parówki na Ciebie działają to innego wyjścia nie ma.;-)tylko fasolka
Angelka witaj
Ola PM witaj
Pati no właśnie jak tam testowanko?
Lucyf jak samopoczucie i jak objawy są jakieś nowe?

Dziewczynki życzę wam dużo miłości i radości ,abyście zawsze mogły liczyć na swoich Walentych i szli razem przez całe życie
Marta

Piękne życzonka napisałyście:tak:

Ja @ jak narazie nie mam ,a tempki nie mierzyłam bo jeszcze będe sie stresować poczekam zobacze , troszke nadzieja osłabła bo rano bolał mnie brzuszek przez chwilke mocniej jak na @ a potem poczułam cos mokrego były to tylko nasionka wczorajsze mojego M:zawstydzona/y:.Wczoraj wieczorem po 3 łyku piwa sie pozygałam:zawstydzona/y:

Kasiu kochana odezwij sie jak sie czujesz?
As a ciebie gdzie wywiało
Olu* gdzie jesteś?
Agatko a ty?
Maruszka fajnie ,że jesteś pisz co tam u ciebie słychać?

Jeśli któraś z Was mi umknęła to przepraszam.Pozdrawiam was wszystkie.
Napiszcie dziewczynki co dostałyście od Mów na Walentynki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jak to miło pojawić się po tak długim czasie i.... przeczytać, że ktoś jeszcze pamięta.
kobietka dzięki za pamięć:-):-);-);-). Postaram sie zaglądać tu częściej.
A co u mnie hmn.... chyba to najważniejsze, że w tym miesiącu niestety testowanka nie będzie bo buły raczej złe dni. No ale za 5 dni następny cykl i może wtedy....

Do góry