Dziewczynki Kochane !
ŻYCZĘ WAM DUŻO MIŁOŚCI !!
OBY WALENTYNKI TRWAŁY CAŁY ROK !!
Ja tylko na chwilkę, doczytałam tylko ostatnią stronę, potem\nadrobię resztę
ilonka26- ja krwawiłam 2,5 tygodnia... i w tym czasie byłam na kontroli u gina wsio było ok, więc jeśli nie masz żadnych bóli i gorączki - to się martwiaj, to może potrwać... widocznie teraz dłużej się to wszystko oczyszcza...
She, a ja myśle że na Twój ból głowy, to najlepszy byłby taki walentynkowo - rozluźniający masaż... bo za długo w tych papierach siedzisz !!! odpocznij a ból łepetynki przejdzie...
daaa no to dobrze że przynajmniej ginem się już nie stresujesz... powodzonka i trzymam &&& nadal ... ;-)
papapa i udanej niedzieli...
idę pysznościowy obiadek kończyć...
no i też na papierami posiedzieć muszę.... (takie Walentynki....)
ale ukochany obok mnie...
ŻYCZĘ WAM DUŻO MIŁOŚCI !!
OBY WALENTYNKI TRWAŁY CAŁY ROK !!
Ja tylko na chwilkę, doczytałam tylko ostatnią stronę, potem\nadrobię resztę
ilonka26- ja krwawiłam 2,5 tygodnia... i w tym czasie byłam na kontroli u gina wsio było ok, więc jeśli nie masz żadnych bóli i gorączki - to się martwiaj, to może potrwać... widocznie teraz dłużej się to wszystko oczyszcza...
She, a ja myśle że na Twój ból głowy, to najlepszy byłby taki walentynkowo - rozluźniający masaż... bo za długo w tych papierach siedzisz !!! odpocznij a ból łepetynki przejdzie...
daaa no to dobrze że przynajmniej ginem się już nie stresujesz... powodzonka i trzymam &&& nadal ... ;-)
papapa i udanej niedzieli...
idę pysznościowy obiadek kończyć...
no i też na papierami posiedzieć muszę.... (takie Walentynki....)
ale ukochany obok mnie...