reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kobietka ale dalej na dzieja jest na II wiec
ja 3 mam mocno kckiuki zeby ten cykl byl Twoj :-)
Maruszka 3 mam kciuki za nasteny cykl
jutro ide zrobic w koncu TSH bo dawno robilam
mam nadzieje ze jest w orzadku :-)
no i musze w koncu do gina sie wybrac bo cos czuje ze brak u mnie owu :/

reklama
Just79 to witaj w klubie HDK ;-):laugh2::rofl2: Co do plecków i Twojego M... ponoć jest tak w ciąży że mężowie z Nami ją przechodza i jak my tyjemy to oni razem z nami na wadze przybywają.. Więc cos z tymi plecami może być :eek:;-)

ewela28 pamiętamy.. i czekamy na częstsze posciki do Was..
Ojj szkoda że grzybek się przypelętał.. pasowało by Go wyleczyc :wściekła/y: Cudnie że maluszek już Cię uspokaja swoimi ruchami..:tak:

katkaa dziękuje. Przynajmniej choc troszkę lepiej poznałam Twą sytuację. Faktycznie jeśli macie sie przenosić ze swoim Kochaniem to nie warto niczego szukać na okres miesiąca.. i to jeszcze po stracie i wogole. Tak pamiętam ze rana u Was jest jeszcze bardzo świeża.. dlatego musisz sobie dać czas a wszystko powoli zacznie wracać na swój "tor", choc ból w sercu już na zawsze w Nas zostanie, ale Ty nauczysz się z Nim żyć i będzie Ci lżej..
Ja też uwielbiam pichcić w kuchni..a M często się teraz do mnie przyłącza. Uwielbiam te chwile..

daaa no to super. Wtorek juz niedługo.. betka jutro.. i znów będziesz spokojniejsza...
Co do studiów nie pomogę...:eek:

Asiu Angelka i dla Ciebie buziaczki

Alicja1985 :eek::sorry: Kochana nie ma dwóch zdań... zdrówka i zdrówka dla Ciebie i M...

lena_77 co to za pysznościowy obiadek przygotowałaś? Hmm jakies afrodyzjaki?
Czasem niestety i w takie dni trzeba popracować...

EwelinkaK26 wrrrr ahhh te choróbska.. nie ma to jak szpital w domu :no::wściekła/y::angry: zdrowia ....
Co do snu - piekny..

Ilonka to dobrze że uspokoiłas się co do @... a fakt że czasem potrzeba dłuższej przerwy by móc zaczać działać. To jest tak że raz jeszcze możemy i chcemy wierzyć że to był przypadek.. ale dwa razy...:no: dlatego czasem strach przed 3 jest większy i potrzebujemy czasu na badania.. i na odpoczynek.

Aguś Aj również i dla Was wielkie buziaki :**

maruszka witaj. Chyba się nie znamy. Ale mam nadzieję ze to się zmieni.. trzymam kciukasy za to by udało się i żebyś jak najszybciej zobaczyła II wspaniałe kreseczki na teście.. jak nie w tym cyklu to przyszły będzie Wasz..!!

kobietka Martuś od męża nie dostałam nic materialnego.. za to duzo miłosci i miał mnie zabrać na kolację wcześniejszą ale mi się nie chce dzisiaj nigdzie wychodzić.. zaraz zmykam tylko do kościółka bo masz za mamusię.. i tyle. Ważne dla mnie że mogę spędzić z NIM kolejne 11 Walentynki.. On jest dla mnie najwspanialszym prezentem i co dzień dziękuje Bogu za taki SKARB jaki mam obok siebie.
A jak to było u Ciebie/Was?

Pozdrawiam i zmykam do męża..

Dziewczynki przepraszam ża wam dzisiaj nie odpisuje, ale boli główka i ogólnie jakoś. Ble , wiec robię relax.
Ale chciałam sie pojawić że o was wszystkich pamiętam i życze Wam kochane miłości takiej najwspanialszej , wypełniającej całe serduszko i trwającej nieskończoność

Witam się w Walentynki i życzę duzo miłości!!!

Ewcia - dzieki i napisz co tam u Ciebie - bo wszytskim odpisujesz i nic o sobie nie piszesz!!
Wiolka - hmm zazdroszcze ci teraz tego Mc, chyba jutro odwiedzę:) Wiolka nie pomogę Ci z problemem ale chętnie Cię kopnę - nie czytaj tego netu, każdy przypadek jest inny nie potzrebnie się nakręcasz!!!
Daaa- ty już niedługo też je poczujesz :))) Trzymam kciuki za poniedziałkową betę!!!! Ale myślę że ta parówka to znak, a studia pogodzisz z ciążą i może będą jakieś fory :)
Pixela, Ola_PM, Agnieszka_AJ, Angelika, Alicja, Lena 77, Maruszka - witam Was gorąco!! Fajnie że jesteście!!
GosiaLew - tzrymam kciuki aby wyniki babci były doobre!!
Ilonka - ja prawie wcale nie krwawiłam po zabiegu, ale to chyba nie ejst niepokojące że tyle plamisz - tzreba uzbroić się w cierpliwość.!!
Ewelina - Widze że u Cibie mały szpital w domu, dobzrez że sny masz chociaż przyjemne:) Dużo zdrówka!!
Słodziutka - a ty kiedy planujesz staranka - powoli zaczne wysyłać fluidki ciążowe w twoją stronę
Lucy - ja na początku ciąży robiłam sobie codzienne drzemki, zobaczysz jak szybko Ci zleci czas, pamietam jak byłam w tym samym tygodniu co ty.
Koti - odpoczywaj dużo - już tak niewiele Ci zostało :)
She - jak cię cycuchy bolą to lepiej smaruj je bo to znaczy że rosną, fajnie że jesteś!!
Karolcia - śliczne życzonka - Tobie też dużo miłości!!
Just - leniuszek z twojego maluszka - wiesz już cio będzie? pewnie pisałaś a ja przeoczyłam:(
Ewela - oj tesknimy tesknimy - super że maluszek więcej się rusza - udanej wizyty w środę!!
Katka - miło że z nami jestes!
V_Jolka - jaktam po balu??
Kobietka - czekam na dobre wieści od Ciebie - mam nadzieję że już nie doczkeasz się kolejnej @
13 x 13 - Agatka a ty gdzie!!
Karola -A co u Ciebie??
Kasikz - witam i życzę poprawy samopoczucia!!

I chciałam powiedzieć wszytskim BB ciotkowm że chyba wysyłacie jakieś dobre fluidki - bo co siadam do czytania forum to maleństwo się rusza, a tak to całe dnie nic :)

Młego wieczorka

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki zdałam ostatni egzamin sesja zakończona w zerówkach:-):-) i już nie muszę się stresować , chociaż tym.
Ja nadal się czuje nie za dobrze i nie mam siły was dziewczynki nadrobić ale obiecuje że jak tylko będzie lepiej to wszystko doczytam.
Przepraszam że nie odpisuje każdej ale naprawdę brak mi sił:-:)-(.odezwę się jutro kolorowych snów skarbki

...a ja sobie co jakiś czas robię przerwę w papierzyskach... i sprawdzam co tu naskrobałyście... :happy:

Słodziutka ten mój obiad to chyba faktycznie afrodyzjak... :sorry:;-) to były pałki kurczakowe zapiekane w sosie pomidorowo-pomarańczowo-miodowym z imbirem ido tego ryż... :-p:-p pycha było...
A Tobie życzę miłego wieczorku.. materialne prezenty nie są ważne, ja też kocham mojego męża za to że jest, że po prostu jest... i że właśnie się nie zmienia specjalnie na jakąś okazję... i właśnie agu_ska o to pytała, myślisz już o starankach... (nie odpowiadaj jeśli nie chcesz)...

karola322 to super że sesja zamknieta :tak::tak: teraz już tylko odpoczywaj i dbaj o siebie

agu_ska to nic tylko przed kompem musisz siedzieć... może mały informatyk sie tam chowa ??

maruszka
faktycznie trochę Cię nie było, co by Ci się to więcej na tak długo nie zdarzało :eek:

kobietka22 ja mam nadzieję że jesteś kolejną szczęściarą i że to fasolek... ;-) i trzymam &&& żeby @ nie przylazł...

ilonka cieszę się że mogłyśmy Cię trochę uspokoić...

uciekam papapa
miłosnego wieczorku Wam życzę

Witajcie dziewczęta.
Bal był super, wytańczyłam się że ho ho.. i bardzo tego potrzebowałam. Tylko dziś jestem nie do życia, dlatego przepraszam, ale tylko trochę odpiszę. Jutro mam histeroskopię, ale na razie w ogóle sie nie boję. Oczywiście proszę o pamięć.
Daa z niecierpliwościa będę czekała na wieści od Ciebie, oby betka pieknie urosła.
Kobietko mam nadzieję, że będą dwie kreseczki na teście.
Lenka zazdroszczę zdolnosci kulinarskich:). Tak jak mowiłam, dzis byłam baardzo zmęczona, więc mężuś wziął obiadek na wynos. Kochany jest, po drodze jeszcze wyskoczyl po róze i wino... więc chwilkę poświetowalismy. Ogolnie dzień łóżkowy:)
Agusia Twoje dziecko wie co dobre, pogłaskaj od e-ciotek.
Karola gratuluję zdanych egzaminów, teraz wypoczywaj kochana.
Dziękuję wszystkim za życzenia i również Wam życzę pieknej miłosci na długie lata.
Wszystkie Was ściskam i zmykam do łózeczka.

Witam ja tak tylko na chwilkę
Odbębniłam dzisiejsze 7h w pracy. Ciąg dalszy problemów z jednym pracownikiem - a w zaadzie mnie to śmieszy, bo kobieta z lt 40 a zachowuje się dziecinnie, starała się mnie unikać, ale tak się nie da. Chyba czeka mnie rozmowa z dyrem, coby przypomniała niektórym jak jest hierarchia stanowisk a wszyscy wiedzą, że ja to służbistka jestem w pracy.
Potem była kolacja z mężem na molo w Sopocie - zimno, ale ładnie to wygląda zimą też no i romantycznie. fajnie jest umówić się z mężem na randkę:-)
Obiecuję Was jutro nadrobić jak wrócę z pracy i poodpisywać.
Pozdrowionka i dużo miłości nie tylko w Walentynki :-)

Witam się znowu wieczorowo!

Dzięki za "kopniaki"..Już nie czytam, a we wtorek idę na usg i do gina...I jestem dobrej myśli,musi być dobrze, bo przecież muszę walczyć o maleńki cud..chyba nie jest ze mną tak źle,bo niby przy problemach z tarczycą,podwyższoną prolaktyną, i z tym hormonem od nadnerczy, ma się nieregularne okresy, bez owulacji..a ja póki co mam jak w zegarku i z pomiaru temperatury wynika ze owulka tez jest:)

Biorę się do nadrabiania:)

pati - jak kotek?rozwiesiłaś ogłoszenia?

GosiaLew- mam nadzieję ze wyniki nic zlego nie wykazą..ja też czekam na wyniki biobsji tarczycy..chcialabymzeby mnie moj maz zapeosił na randkę:)

slodziutka - dziś też maca nie ominęłam, ale jużmi starczy na kilka miesięcy:)Super że weekend miło Ci minął:)Jeśli chodzi o Walentynki to my jakoś szczególnie nie świętujemy tego dnia..teżkażdego dnia dziękuje Bogu za mojegoK:)

koti - to w dzień więcej spij, jak w nocy nie możesz..

Agnieszka_AJ - wierzę,żei u Ciebie przyjdzie odpowiedni czas...kazda z nas jest inna i jedna potrzebuje więcej a inna mniej czasu...trzymam kciuki za dobre wyniki kariotypu i innych badan!

karolcia81 - piękne słowa:)

Asia - dobrze ze się meldujesz..:)Biedna jestes z tymi bolami glowy:(a cycki mnie tez swedza a w ciązy nie jestem:)Chyba rosna:):)I zrob sobie czasem przerwe w pracy!

just - dzis też cały dzień na szkoleniu..ale jakoś szybko minęło..i masz rację jesli już coś czytać w necie to tylko BB:)

ewela28 - oczywiście że pamiętamy!Super że czujesz maleństwo:)Też bym chciała!

kaatka- ja też nie miałam żadnych objawów...moje dzieci odeszły po cichu..chociaż wewnętrznie gdzieś czułam że coś nie tak jest..nawet przed usg powiedziałam dr ze mam złe przeczucia..i się sprawdziły niestety:(

daaa - myśle ze tak właśnie jest:)Dobrze,że sprawa się wyjaśniła i że nie musisz się stresować!

ilonka26 - ja plamiłam kilka dni po zabiegu..ale można nawet do 2 tyg. Więc nic się nie martw.

Alicja1985 - to z M do łożeczka się wygrzać i kurować:)

lena77 - jak trzeba to trzeba..ważne że ukochany obok..

EwelinaK26 - piękny miałaś sen...

ilonka26 - juz nic nie będę czytać...musi byc dobrze i już..bedziemy walczyc!

maruszka9 - witaj po dłuższej nieobecności!:)

kobietka22 - trzymam kciuki:):):)

agu_ska - to częsciej do nas zagladaj skoro takie dobre fluidy mamy:)

karola - super ze sesja zaliczona! Odpoczywaj Kochana!

annas81 - super ze się wybawiłaś:)Czekamy na fotke jakąs:)Trzymam kciuki za jutro!!!

vjolka- a Ty pewnieodsypiasz?Jak po balu?

agatka - a Ty gdzie?

Miłego wieczorku...

reklama
witam, mogę dołączyć? Jestem mamą Aniołeczka, straciliśmy nasze Szczęście 24.02.2009r czyli już prawie rok... nie wiem czy mogę tu zagościć, bo nie staramy się na razie o dziecko, ale zobaczyłam że jest to główny wątek...

Do góry