Witam się znowu wieczorowo!
Dzięki za "kopniaki"..Już nie czytam, a we wtorek idę na usg i do gina...I jestem dobrej myśli,musi być dobrze, bo przecież muszę walczyć o maleńki cud..chyba nie jest ze mną tak źle,bo niby przy problemach z tarczycą,podwyższoną prolaktyną, i z tym hormonem od nadnerczy, ma się nieregularne okresy, bez owulacji..a ja póki co mam jak w zegarku i z pomiaru temperatury wynika ze owulka tez jest
Biorę się do nadrabiania
pati - jak kotek?rozwiesiłaś ogłoszenia?
GosiaLew- mam nadzieję ze wyniki nic zlego nie wykazą..ja też czekam na wyniki biobsji tarczycy..chcialabymzeby mnie moj maz zapeosił na randkę
slodziutka - dziś też maca nie ominęłam, ale jużmi starczy na kilka miesięcy
Super że weekend miło Ci minął
Jeśli chodzi o Walentynki to my jakoś szczególnie nie świętujemy tego dnia..teżkażdego dnia dziękuje Bogu za mojegoK
koti - to w dzień więcej spij, jak w nocy nie możesz..
Agnieszka_AJ - wierzę,żei u Ciebie przyjdzie odpowiedni czas...kazda z nas jest inna i jedna potrzebuje więcej a inna mniej czasu...trzymam kciuki za dobre wyniki kariotypu i innych badan!
karolcia81 - piękne słowa
Asia - dobrze ze się meldujesz..
Biedna jestes z tymi bolami glowy
a cycki mnie tez swedza a w ciązy nie jestem
Chyba rosna
I zrob sobie czasem przerwe w pracy!
just - dzis też cały dzień na szkoleniu..ale jakoś szybko minęło..i masz rację jesli już coś czytać w necie to tylko BB
ewela28 - oczywiście że pamiętamy!Super że czujesz maleństwo
Też bym chciała!
kaatka- ja też nie miałam żadnych objawów...moje dzieci odeszły po cichu..chociaż wewnętrznie gdzieś czułam że coś nie tak jest..nawet przed usg powiedziałam dr ze mam złe przeczucia..i się sprawdziły niestety
daaa - myśle ze tak właśnie jest
Dobrze,że sprawa się wyjaśniła i że nie musisz się stresować!
ilonka26 - ja plamiłam kilka dni po zabiegu..ale można nawet do 2 tyg. Więc nic się nie martw.
Alicja1985 - to z M do łożeczka się wygrzać i kurować
lena77 - jak trzeba to trzeba..ważne że ukochany obok..
EwelinaK26 - piękny miałaś sen...
ilonka26 - juz nic nie będę czytać...musi byc dobrze i już..bedziemy walczyc!
maruszka9 - witaj po dłuższej nieobecności!
kobietka22 - trzymam kciuki
agu_ska - to częsciej do nas zagladaj skoro takie dobre fluidy mamy
karola - super ze sesja zaliczona! Odpoczywaj Kochana!
annas81 - super ze się wybawiłaś
Czekamy na fotke jakąs
Trzymam kciuki za jutro!!!
vjolka- a Ty pewnieodsypiasz?Jak po balu?
agatka - a Ty gdzie?
Miłego wieczorku...