reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

katkaa ja mam taka "madra ksiazke" o ciazy i pisze w niej ze ta ciemna linia to zmiana pigmentacyjna powstajaca pod wplywem wzrostu poziomu hormonow, ale chyba pojawia sie w pozniejszej ciazy

reklama
Witam się sobotnie,
Miło było Was nadrobić od wczoraj - w końcu spokój i jakieś wnioski.
Pozdrawiam wszystki dziewczynki które nie znam!!!

A u mnie - coraz częściej czuję ruchy maleństwa a przynajmniej myślę że to ono tam fika.
Idę robić obiadek i troche posprzątać - buziolle!!

Daaa gratuluję ;)

Marta Kobietka, mnie też forum to bardzo pomogło... Ja mam na imię Asia, Fasolka straciłam rok temu, 12 lutego... Moja ciąża przebiegała "książkowo" do czasu kiedy poszliśmy na USG genetyczne. Wtedy okazało się, że Dzidziuś ma obrzęk... :-( Od razu mialam zrobiony test podwójny, by wykluczyć wadę genetyczną. To był piatek... Cały weekend przeryczałam. W poniedziałek poszlam na konsultacje do innego gin, ale okazało się, że Fasolek już nie żyje :-:)-:)-(
Poki co bardzo bałam się, że historia może się powtórzyć... Staranka co chwilę przesuwaliśmy w czasie... Teraz chcemy zacząć próbować od marca... ale nie wiem czy strach nie okaże się silniejszy... To moja historia.. :-(

Buzina witamy!!!!! ;-):-)

Agatko, ciężaróweczko nasza!!!! Ty się nie możesz denerwować :no:

Dziewczynki patrząc na Wasze mknące suwaczki aż serduszko się raduje!!!!! Gratuluję Zafasolkowanym, za Staraczki trzymam kciuki, "Dzieciate" proszę o wycałowanie Dzieciątek :)

Lece kończyć sprzątanie łazienki :)

katka ja w ogole nie mialam tej kreski przynajmniej do 24 tc... i chyba bym miala ja dopiero nie wiem jakbym miala brzuch jak arbuz... pepek minie wychodzila e ja taki mam ze nie wyjdzie za chiny :tak:

kobietka super by bylo jakby to byla dzidzia :-) u mnie mialam w 25,26 i 27 dc strasznie delikatne plamienia ale to owu napewno nie byla bo monitoring mialam 3 dni wczesniej i tempke sumiennie mierze wiec nie mozliwe.... z reszta tempka juz teraz by wzrosla ale nie wzrosla... a odtat biore dupka to nawet ne mierze juz.... czekam na mailpiszona i zabieramy sie ostro do roboty :tak:

mysza obiecane fotki dzziennika tylko kilka fot tam jest jeszcze dzial przygtowania i w ogole duzo innych roznych super ekstra rzeczy i jest bardzo gruby. w kazdym dziale masz zakladki takie zebyc mogla sobie np wsadzic tam badania czy cus jest boski te dziennik ale kosztowal 50 zl prawie ale nie zaluje... mozesz sobie wpisywa wazne telefony , jak sie czujesz, nastoje , zachcianki... jest m iejsce tez na jakies slowo od tatusia :-) no nic wklejam i mojego peska tez w ubraku jego tylko troche niewyrazny bo rutinoskorbinu nie wzial :-D:-D nie no strasznie ruchliwy jest skubaniutki i ciezko mu zrobic fote w miejscu ;-)

Załączniki

• dziennik1.jpg
    dziennik1.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 46
  • dzienn.jpg
    dzienn.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 52
  • dziennik2.jpg
    dziennik2.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 50
  • dzienniki.jpg
    dzienniki.jpg
    7,2 KB · Wyświetleń: 42
  • dziennikii.jpg
    dziennikii.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 45
nie ta fota pieska ups ;-)

tylko to jest on ale ubranko bylo z pieskiem od zawsze wiec iestety z rozem ale to nie ped**ek uwierzcie mi ;)

Załączniki

• pisek moj.jpg
    pisek moj.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 66
Zaglądnęłam do was jeszcze na chwilkę...
jaki spokój i błoga cisza...
aż nienormalne tutaj
:-D:-D:-D:-D:-D
jeszcze tylko fryz, makijaż, ubrać się
i mogę iść balować
:tak::tak::tak:

Hej, a jak jest z tą ciemniejszą kreską od pępka w dół? ona jest wynikiem zmian hormonlnych w ciaży tak? Możecie napisać czy wy ją miałyście już we wczesnej ciaż czy ona się powinna pojawić dopiero po jakims czasie? ja do 14tc jej nie mialam a jak bylo u Was?

Witaj
Ja nie miałam jej wcale

ani w pierwszej, zdrowej i donoszonej ciąży
ani w tej drugiej, którą straciłam...

Angelka bardzo mi przykro,przytulam i jeszcze raz zapalam światełko(*) cieszę się ,że już niedługo zamierzacie zacząć staranka strach jest już wpisany w kazdą naszą ciąże ,ale musimy być silne wierzyć i walczyć o nasze małe cudy, wierze ,że wszystkie doczekamy sie różowych bobasków bo tak musi być i już.

A ja zajadam się doowymi pączkami u teściówki:tak:;-)
Vjolka udanego balu;-)
Mississ trzymam kciuki żebyś miała jednak już fasolke w brzuszku:tak:

reklama
Do góry