Witam wieczorową porą
No to nadrobiłam
Alicja1985,Marlena78,Aga_Irlandia,Alutka17,Agnieszka_AJ2811,Pixella,
Niusi@,Ola15,Angelka123,Ola_PM, Iławianka jestem tu od listopada, ale niestety nie kojarzę Was
ale mam nadzieję, że się poznamy
Daa moje gratulacje Kochana:-):-):-) Ginka nie potrzebnie mówiła o ciąży biochemicznej
I proszę się nie stresować, gdyż stres nie doprowadzi tak jak napisałaś, do czegoś złego, a do tego, że Dzidzia jak się urodzi będzie bardzo nerwowa. Oczywiście trzymam &&& za poniedziałkową betę
Motyl12 niestety ząbkowania nie da się ominąć:-( ale mam nadzieję, że nie będzie dla Twojej Kruszynki bolesne
Ola,Annas81,Edytko,Wiolka1982 dziękuję za ciepłe słowa...
Karola322 mam nadzieję, że te bóle więcej się nie pojawią i jutrzejsze wyniki będą bardzo dobre:-)
Missiiss bez obrazy, ale nazywanie psa dzieckiem by najmniej dla mnie jest chore...
Annas81 chyba każda z nas będzie się bała w ciąży:-( trzymam &&& za poniedziałkową histeroskopię
Agatko o mnie też nic nie wspomniałaś, więc chyba nie myślisz
Ale ten suwaczek Ci mknie, to już 32 tydz.
Agu_ska gratuluję 5-go miesiąca:-):-)
Koti kochana, a Ty jak się czujesz??
Pati.b jak kocurek? Wrócił?
Buzina witam Cię kochana i zapalam
[*] dla Twojego Maleństwa...
Niestety nikt z nas nie odpowie Ci dlaczego tak się stało, ale zawsze będziemy z Tobą kochana w te trudne jak i dobre dni
EwelinaK26 o Twoim gin. już Ci napisałam. Jeżeli będę mogła w czymś pomóc, doradzić pisz śmiało
Wiolka1982 dzielna z Ciebie Dziewczynka
mam nadzieję, że wyniki będą dobre
just79 ale suwaczek Ci leci:-) A jak ruchy Maluszka?
Agnieszka0240 Julka śliczna:-):-) A kolki nadal są?
Kasikz jak się czujesz? CRP może nawet się podnieść, gdy masz katar, więc główka do góry;-)
Karolcia81 co do zębów czy mogły być spowodem strat, to nie wiem, ale jestem za tym co powiedziała Just
Angelka123 mam nadzieję, że jakoś dałaś radę w rocznicę:-
-( Przytulam mocno. Tak jak napisałam wcześniej chyba my Aniołkowe mamusie będziemy się bały w kolejnej ciąży, raczej jest to nieuniknione:-(
Iwonka25 data porodu nie będzie niestety łatwa. Ja niby się trzymałam, ale już przed południem rozkleiłam się na maxa:-
-
-
-(
Anetha81 nie podpowiem co do pracy, ale może warto przejść do konkurencji o ile będą mieli lepsze warunki
Edytko zima jest śliczna:-);-)
co do bali, jeżeli chcesz się pobawić, to może moje wesele
Kobietka może a nóż to fasolka, skoro nie ma @ trzeba mieć nadzieję
Katkaa ja w 25tc nie miałam tej krechy
Agnieszka_AJ2811 Kochana doczekamy się i my Maleństwa tu na ziemi. Przytulam...
Pozdrawiam wszystkie i życzę miłej Walentynkowej niedzieli i oczywiście stosunkowo udanej