Dobry wieczór :-):-):-)
Mysza84 owulka po poronieniu może być niestety kiedy tylko jej się spodoba
Ciężko ocenić
Anetha81 no to sytuację z pracą nieciekawa sytuacja
Skoro konkurencja proponuje Ci stabilniejsze warunki, to myślę, ze warto się zastanowić. Daj znać jak było na rozmowie.
lena77 trzymam kciuki za badanka
Karolcia ja niestety tez mam taki problem z zębami
Niby wszystko ładnie, pięknie, po czym po rozwierceniu małej dziurki okazuje się, że nie tylko ten ząb popsuty, ale i te dookoła
A ósemek nie miałam w narkozie, tylko w znieczuleniu - jedna kosztowała 300, druga 400 zł
Annas81 pewnie już na balu szalejesz
Huhuhu :-):-) Czekamy na relacje
Vjolka Ty tez masz jutro zdać relację!!:-):-)
Karola trzymajcie się!! Silne babki z Was
Zresztą już bliżej, jak dalej
Lucyf super, że wynik wymazu ok :-):-) To może jakaś smakowa meliska przed spaniem?? Wiem, że są o smaku wanilii, pomarańczy, gruszki :-) Ja je kupuje w rossmannie
Poprosimy jeszcze o suwaczek :-) Na kiedy masz termin?? Wrzesień, czy październik??
kasikz Twój suwaczek mknie jak szalony
;-);-)
Agu_ska gratuluję ruchów maleństwa ;-);-) To musi być niesamowite uczucie :-):-)
Mississ piesek słodziak :-):-) Daj linka, gdzie można taki kalendarz kupić :-)
Aga Aj super, ze się odezwałaś :-):-) Wracaj do nas
W kupie siła :-):-)
EwelinaK oj to nieciekawie macie w domu
Niech Kacperek wraca do zdrowia raz dwa!! ;-)
Kobietka, Pati kciuki zaciśnięte za Wasze testowanie :-):-)
Iwonka25, Mysza84, Lena77, Kobietka, Alutka, Angelka, Aga AJ, Ewcia, Wiolka dziękuję za gratulki i kciuki ;-):-):-):-)
A u mnie tak... Rano byłam na kursie i nie rozmyślałam o tym wszystkim ;-) Potem wróciłam do domu i złapał mnie ból jak na @, więc żeby się nie zamartwiać poszłam spać i wstałam o 16 ;-);-) Brzuch lekko pobolewa, ale żadnych plamień na szczęście nie ma
Ja tam nie wierzę, że to może być ciąża biochemiczna. Betka taka mała, to przecież to był 25 dzień cyklu
Mam ogromna wiarę, że w poniedziałek wynik będzie dużo lepszy :-):-) Aha i rano mało co nie zwymiotowałam na widok parówki
Co do moich działań i wspomagaczy (odp na pyt.
Alutki), od 15 dnia cyklu biorę luteinę podjęzykowo. W poniedziałek powtarzam betę i śmigam do lekarza o receptę na clexane. Tylko problem jest taki, że do lekarza najwcześniej mogę się dostać w czwartek :-
-
-( I to nie do mojej pani :-
-(Bo poszła na urlop i wraca dopiero pod koniec marca :-
-(Jestem z nią w kontakcie tel ... Poleciła mi do kogo mam pójść jak jej nie będzie - niby ok, ale tym lekarzem jest mój wcześniejszy gin
Spoko facet, ale boję się, że jakaś głupia sytuacja będzie, jak się gapnie po karcie, że nie chciałam tej ciąży prowadzić u niego
No, ale mus to mus - pójdę do niego
Agatka, Just, She, Karolcia, Słodziutka, Iwonka25, Mysza84, Karola, Vjolka, Kobietka, Pati, Olcia_PM, Anetha81, Anna, Agu_ska, Aneczka77, Lena77, Julitka, GosiaLew, Mississ, Ewcia, Ola**, Ewela, As, Ilonka, Newfie, Annas81, Katkaa, Selenka, Angelka, AgaAj, Agairl, Marlena78, Alicja, Monisiowata, Kasia, Agnieszka, Lilijanna, Wiola1982, Kasikz, Czarna, LucyF, Maruszka, EwelinaK, Iławianka, Pixella, Motyl, Ola15, Niusi@, ola81, Ewelina28, Koti i wszystkie niewymienione pozdrawiam :-):-):-)
Dziewczyny, czy któraś wie może co się dzieje z
Sonitką?? Nasze śledztwo wykazało, że usunęła konto na bb:-
-(