reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

edytko jestem z Taba ...prosze tylko niech ten watek wroci do normalnosci ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
iwonka moj tez sie chce dlaczyc :-D ale mu mowie nununu :-p i tak juz duzo razy czytal z reszta jak lezalam w szpitalu to siedzial i pisal na marowkach co sie ze mna dzieje... kochany moj...

mysza kochana dawaj go tutaj bedzie zmoim siedzial :-D a co do dupka to tak biore sobie :-( juz nie mialam sily i nerwow przyjzie durna malpa i tyle i zaczne cykl z clexane oby bylo super juz pozniej... ale musze si epochwalic w majty juz nie zagladam tak nagminnie tylko jak ide do kibla :-):-D a testa zrobie jutro rano :tak: ty a moze sie uda ze razem zafasolkujemy ??:-) ola tez ... szkoda ze jej teraz tescior nie wyszedl ale moze razem bedziemy szly leb w leb :-)

ej w ogole kupilam sobie super ekstra wypasiony "dziennik mojej ciazy " i tam na koncu jest olecane babyboom :D haha :)

mysza kochana dawaj go tutaj bedzie zmoim siedzial :-D a co do dupka to tak biore sobie :-( juz nie mialam sily i nerwow przyjzie durna malpa i tyle i zaczne cykl z clexane oby bylo super juz pozniej... ale musze si epochwalic w majty juz nie zagladam tak nagminnie tylko jak ide do kibla :-):-D a testa zrobie jutro rano :tak: ty a moze sie uda ze razem zafasolkujemy ??:-) ola tez ... szkoda ze jej teraz tescior nie wyszedl ale moze razem bedziemy szly leb w leb :-)

Jak mu powiedziałam co napisałam we wcześniejszym poście to ugryzł mnie w szyje :-p On się tu chyba nie nadaje, bo zaraz by go zbanowali za pisanie od "dupce Maryny" :p

A co do zafasolkowania to świetnie byłoby tak razem... Musi się udać! To nie siedzimy na forum tylko działamy... bye bye :-D

Agnieszka - Julcia prześliczna i juz taka duża:)

Aneczka_77 - niesamowita historia...ja też wierzę, że cuda się zdarzają...:)i te małe i te wielkie..tylko tych małych często nawet niezauważamy...

buzina - bo wielu osobom si e wydaje, że my na tym forum tylko rozpamiętujemy..i "użalamy" się nad sobą...nie mają w ogóle pojęcia, że to forum to dla nas najlepsza terapia...ja wiem, że dzięki dziewczynom, zaczęłam normalnie funcjonować, żyć..i myśleć o walce o maleńki cud..

Annas - nie wiem, może to dziwnie zabrzmi, ale ja też "ciesze" się że w 90% znalazłam przyczynę...myślę że będzie mi "łatwiej" w następnej ciązy, bo bede wiedziala, że jestem pod stała kontrolą ludzi, ktorzy wiedza co kontrolować...

Mysza - TY się nie zastanawiaj tylko śmigaj na jedzonko.

kaatka - co to jest listeria???????

karolcia81 - ja słyszałam, że stan zapalny w zebie moze byc przyczyna poronienia..-MI moja endokrynolog kazała pokazać zęby i od razu powiedziała że przed ciaza mam usunąc te 2 które usunelam...

Anetha81 - super ze @ zawitała...już milowy krok do przodu..:)

ilonka26 - dzięki za kciuki:)

angelka123 - witaj... ja przyznam szczerze nie kojarzę Twoich postów:(Nie wiem czy moje przeoczenie, czy po prostu dawno tu nie pisałaś...A jeśli dawno nie pisałaś to też nie bardzo mam jak kojarzyć Ciebie i Twoją historię..Ja też liczę na to że się poznamy i że zostaniesz z nami!Przytulam mocno!Ja jeszcze nie miałam "rocznicy", ale moge się domyslać co dziś czujesz...

pati - właśnie o to chodzi, że niektóre z nas nie sa wstanie tego pojąc, albo po prostu nie chca..tylko wym,yslaja na silę sztuczne problemy, i wmawiają ze zabrania sie im wypowiadać, czy mieć swoje zdanie..dla mnie to jest ZENUJĄCE i szkoda słow i czasu na czytanie tego:(

misiowata - ja miałam dzis robiona biobsje tarczycy. Mam 3 guzki, jeden ponad cm. Miałam 4 nakłocia, sama biobsja nie jest taka straszna, da sie przezyc..na jakiej podstawie lekarz stwierdził ze moga to byc zmiany nowortorowe??Tylko na podstawie usg???????NMie wiem po co On Cie tak nastraszył:(Jakie wyniki oprocz tsh robiłas????Byłas badana pod katem Hashimoto??Bardzo dużo kobiet ma guzki na tarczycy..ale bardzo zadko sa one nowotrowami!~

jedna z nas dala madry pomysl jak piszemy cos waznego i oczekujemy odpowiedzi piszmy wiekszymi literami i kolorem wtedy prz czytaniu lub przegladniu bedzie latwiej odpowiadac :tak:

pati ja edytuje posty bardzo czesto ale jak ktos pisze do przodu to wole napisac tez dalej bo nikt ni ebedzie sie cofal zeby znalezc odpowiedz:tak:

Wiola, witaj.
Dzis miała biopsje moja przyjaciółka również i koleżanka z pracy, Bardzo duzo ludzi choruje na tarczycę. Czy wyniki też masz za 2 tygodnie? A jak badania? Wyniki ok?

Jesteśmy tu jedną wielką rodziną i mamy się wspierać a nie obrażać.

A ja się kiepsko czuje bo ciężko mi się oddycha przez te nerki i brzuchol dzisiaj bolał i kuł a jutro muszę jechać na ostatni egzamin 120 km w dwie strony mój mąż pracuje i nie ma kto ze mną jechać więc muszę sama.uciekam kochane miłych snów przesyłam wam wszystkim buziaczki i proszę o uśmiecha każdą z was:-):-):-)

witam
napisze tylko tyle
DAJCIE JUŻ SPOKÓJ
wydaje mi się że tak naprawdę to już nawet nie pamiętacie od czego się zaczęło
myślałam że wejdę poczytam sporo miłych rzeczy i faktycznie czytam mnóstwo stron gdzie jedna druga objezdża
DAAA ja Ci kochana jeszcze nie gratulowałam więc GRATULUJĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ i trzymam kciuki ( miałam identyczny suwaczek a dziś już 18tc)
LUCY Fdla ciebie skarbie również GRATULACJĘ
pozdrawiam i życze Wam mnóstwo spokoju

reklama
ola pm no super pomysl :) ciesze sie ze sie zgadzamy i obysmy sie juz wiecej na wzajem zadna z nas nie wkurzala... po polaczylo nas jedno i niech zadna inna sprawa tej wiezi nie rozdziela :tak:

Do góry