żałosne... wmawianie komuś że pomaga mu mówienie o pierdołach -to jest żałosne...
Co niektórzy są samolubni, co niektórzy nie rozumieją co to jest "miejsce gdzie leczy się dusze i rany", co niektórym wydaje się że mają prawo do wielu rzeczy -a nie mają. Te które tak krzyczą przeczytały kiedyś regulamin forum?? nie?? to polecam.
Wyleczyłyście się ze straty -teraz czas żebyście wyleczyły się z forum -żyjecie w świecie nudy i braku życia codziennego -jeśli nie robi się nic oprócz siedzenia tutaj -to już nie jest normalne.
Wkurza mnie to naskakiwanie na innych -wkurza mnie że ktoś sobie rości prawo do krytyki i mówienia "jak mi tu dobrze". Tu nie ma być "mi dobrze" -bo to nie kącik wzajemnej adoracji.
Pamięta któraś Libi????
Nie??? dlaczego -pisała 08.02!!! zadała pytanie na które nie doczekała się odpowiedzi!!! napisałam jej na priva
Jeśli masz pytania pisz śmiało -do mnei albo na wątku -nie zawsze dziewczyny odpowiadają od razu -nie dlatego ze Cię nie zauważają lub nie chcą, tylko po prostu nie wiedzą co odpowiedzieć. W końcu doczekasz się odpowiedzi i pocieszenia.
Ale teraz już wiem dlaczego nie została tutaj
Życzę szybkiego powrotu do normalności
Żegnam na jakiś czas
Pomijając temat, co u Ciebie? Ale ten suwaczek Ci mknie. ja bardzo kibicuję własnie Tobie. Podobają mi sie Twoje posty. Imię wybrane?