reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Edytko rekę wyciągnięta mam i zrób jutro porządek po wojnie, a co!
Wszak ty nasza "Władza" jesteś :) ale ładnie mi się napisało prawda? :)

reklama
Wiolka a czy będziesz miała usuwane te guzki ? Ja mam mieć biopsję po porodzie i endo powiedziała, że raczej na pewno go wywali, bo robią to prewencyjnie osobom w młodym wieku. Oczywiście też ma ponad 1 cm :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
selena - witaj:) tak wyniki dopiero za dwa tygodnie... mam nadzieję, że nie będzie nic złego.. mam takie pytanie do Ciebie.. miałaś podwyższona prolaktynę, bo mi p. Laura kazała zrobić hormony i mam sporo podwyższoną..jeszcze jeden hormon mi ciut podwyższony wysdzedl, i mam zrobić usg jamy brzusznej z ocena pracy nadnerczy, no i jeszcze usg macicy i jajników..potem ew leki i powie kiedy możemy sie starac..jeszcze raz Ci dziekuje.

karola - bidulko TY, musisz jeszcze troszk e wytrzymać..

koti81 - nikt poki co nie mowil mi o usunieciu guzkow, mi od czasu ostatniego usg sie troche zmniejszyly...zobaczymy co wyjdzie z biobsji..

kaska - witaj!Pamietam o Was kazdego dnia!

karola a musisz na ten egazmin jechać. Bo jak tak sie źle czujesz. To może to nie jest dobry pomysł.
WItaj Kasiu- tęsknimy za Tobą

Edytko moja rączka też wyciągnięta, ale dodatkowej pracy Ci zafundowałyśmy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Każda może w ramach pokuty sama swoje posty poedytować i pokasować to co za dużo powiedziała ;-)

Durna jestem, frytek domowych się najadłam i teraz będę marudzić, że mi niedobrze.
No ale jak karnawał to karnawał, jeszcze w weekend jakieś super lody muszę sobie zafundować, a potem mogę pościć, czyli zdrowo się odżywiać ;-)

O, jakie porządne forum mamy po działaniu naszej cenzorki ;-) dobra robota Edytko :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry