reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Edytko rekę wyciągnięta mam i zrób jutro porządek po wojnie, a co!
Wszak ty nasza "Władza" jesteś :) ale ładnie mi się napisało prawda? :)

reklama
Wiolka a czy będziesz miała usuwane te guzki ? Ja mam mieć biopsję po porodzie i endo powiedziała, że raczej na pewno go wywali, bo robią to prewencyjnie osobom w młodym wieku. Oczywiście też ma ponad 1 cm :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
selena - witaj:) tak wyniki dopiero za dwa tygodnie... mam nadzieję, że nie będzie nic złego.. mam takie pytanie do Ciebie.. miałaś podwyższona prolaktynę, bo mi p. Laura kazała zrobić hormony i mam sporo podwyższoną..jeszcze jeden hormon mi ciut podwyższony wysdzedl, i mam zrobić usg jamy brzusznej z ocena pracy nadnerczy, no i jeszcze usg macicy i jajników..potem ew leki i powie kiedy możemy sie starac..jeszcze raz Ci dziekuje.

karola - bidulko TY, musisz jeszcze troszk e wytrzymać..

koti81 - nikt poki co nie mowil mi o usunieciu guzkow, mi od czasu ostatniego usg sie troche zmniejszyly...zobaczymy co wyjdzie z biobsji..

kaska - witaj!Pamietam o Was kazdego dnia!

karola a musisz na ten egazmin jechać. Bo jak tak sie źle czujesz. To może to nie jest dobry pomysł.
WItaj Kasiu- tęsknimy za Tobą

Edytko moja rączka też wyciągnięta, ale dodatkowej pracy Ci zafundowałyśmy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Każda może w ramach pokuty sama swoje posty poedytować i pokasować to co za dużo powiedziała ;-)

Durna jestem, frytek domowych się najadłam i teraz będę marudzić, że mi niedobrze.
No ale jak karnawał to karnawał, jeszcze w weekend jakieś super lody muszę sobie zafundować, a potem mogę pościć, czyli zdrowo się odżywiać ;-)

O, jakie porządne forum mamy po działaniu naszej cenzorki ;-) dobra robota Edytko :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry