reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Agniesia 82 tak jak dziewczyny Ci napisały - ten szczep jest niebezpieczny i wydaje mi się, że mógł być przyczyną przedwczesnego porodu.
U mnie wykryli go po drugim poronieniu... Jednak podobno to nie on był przyczyną obumarcia ciąży. Jak go wyleczyłam? Nie mam pojęcia :baffled::baffled: Po poronieniu podawali mi antybiotyk kroplówką, potem ogólnie w ciągu ubiegłego roku brałam z różnych powodów różne antybiotyki - chyba 4 lub 5. Teraz pod koniec grudnia zrobiłam wymaz i okazało się, że tego paciorkowca już nie ma. Czyli któryś z tych antybiotyków musiał pomóc :sorry::sorry::sorry:
W szpitalu lekarz mi jeszcze tłumaczył, że gdybym donosiła nawet tą ciążę mając paciorkowca, to w grę wchodziłaby tylko cesarka, a po niej podanie antybiotyków i mi i dziecku.

Pati dziękuję za gratulacje :-):-) Mam nadzieję, że kotek się znajdzie.... A może zaszył się gdzieś w domu/piwnicy/garażu?? No i czekam na Twoje testowanie :-):-)

She melduj się kobitko częściej :tak::tak:No i wracaj do nas szybciutko :-)

Mysza84 trzymam kciuki za staranka... Ja jednak poczekałabym do pierwszej @, bo wtedy endo miałoby szanse się ładnie odbudować. Pamiętaj, że to tylko moje zdanie i nie musisz się nim sugerować. Bez względu na to, jaką decyzję podejmiesz, my będziemy z Tobą :tak::tak:

Ola** może jeszcze nie wszystko stracone :sorry::sorry: Może jeszcze te dwie krechy się pojawią :sorry::sorry:

Syla28 witaj :-):-) Ale ten czas leci :szok::szok: Weronisia już taka duża :szok::szok: Ucałuj ją od e-ciotek :-):-) I pojawiaj się u nas częściej, bo twoja wiedza i doświadczenie są nam potrzebne :tak::tak:

Kaira24 jak tam twoje staranka?? W trakcie, czy wypadek je przerwał?? Bo nie pamiętam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kasikz mam nadzieję, ze CRP szybko wróci do normy...

Buzina Witaj :-):-) Kciuki zaciśnięte za staranka ;-);-)

EwelinaK
współczuję wizyty :-:)-( Niestety większość lekarzy jet właśnie taka jak ten Twój :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nie słuchaj się tego konowała :tak::tak: No i powodzenia życzę w poszukiwaniu "prawdziwego" lekarza :tak::tak:

Wiolka1982 dzielna babka z Ciebie :-):-) Ja jakbym miała mieć biopsję czegoś z okolicy twarzy lub szyi to bym zemdlała :confused2::confused2: Chociaż jak mi usuwali znamię z brzucha, to tez psychicznie sobie z tym rady nie dałam :confused2::confused2:

Agnieszka Julcia jest po prostu boska!!!:-):-):-) Po mamie ;-);-) ... no i po e-ciociach :-D:-D:-D:-D

Aneczka77 dziękuję za gratulacje :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Co tam u Ciebie?? Kiedy masz kolejne usg?? Chyba jakoś niedługo??

Karolcia ja miałam dwie ósemki usuwane operacyjnie - miałam dłutowanie kości :eek::eek::eek: Jeszcze dwie mi zostały, ale póki co nie sprawiają problemów. mam nadzieję, że tak pozostanie jeszcze przez dłuższy czas.

Anetha super, ze @ już się pojawiła. Teraz możesz zacząć już odliczanie do staranek :-):-):-)

Angelka, Ola_PM, Niusi@, Marlena78 ja Was pamiętam :-):-) Fajnie, że się pojawiłyście w końcu, ale szkoda, że w takich okolicznościach :sorry::sorry: Mam nadzieję, że zostaniecie już na zawsze, aby "odbudować" to forum z nami wszystkimi ;-);-)

Angelka ja już przeżyłam 2 rocznice - pierwszego i drugiego aniołka :-:)-(Wiem, jak to chol*rnie boli :-:)-(Przytulam...

Iławianka Witaj :-) Co tam u Julci??

Selenka poprosimy o relację z życia Magdusi :-D:-D

Edytko ciężkie masz życie z nami Ty nasza moderatorko :-):-) Ale silna
babka jesteś i dasz radę .... w końcu Nas do pionu przywołać ;-);-):-D:-D
:-D

A posty kasuj, kasuj - po co mają nam złą renomę robić ;-);-)

Karola
a nie da się przełożyć egzaminu?? W każdym bądź razie powodzenia życzę :-):-) Ja już na szczęście po sesji ;-);-)

Kaśka dziękuję za gratulki :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

agairl WITAJ!!!:-):-):-):-)

Ilonka, Agatka, Agu_ska, Just, Koti, Katkaa, Mississ, Julitka, Annas81, Vjolka, Monisiowata, Alicja1985, Ola81, Iwonka25, Aniołki i wszystkie niewymienione pozdrawiam:-D:-D:-D:-D

Fajnie by było jakby jeszcze AgaAj do nas wróciła :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
Albo chociaż się odezwała co u niej :sorry::sorry::sorry::sorry:

Ostatnia edycja:
Ja jeszcze dodam coś o sobie - tak samolubnie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Tempka delikatnie rośnie - mam nadzieję, że betka wraz z nią....
Brzusio ciągnie i pobolewa jak na @....
Moje nadzieje rosną :-):-) Wierzę, że to oznaki, ze fasolinek się zagnieżdża :tak::tak:

Jutro planowany termin @ - mam nadzieję, że w tej ciąży obędzie bez plamień i krwawienia :crazy::crazy::crazy:

Poproszę już o kciuki za poniedziałkową betę :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

daaa trzymam mocno zaciśniętke kciuki &&&&&&&& :-):-):-) Jeśli tempka rośnie to suuper:) A jeśli chodzi o betkę to nie matrw się, na początku tak może być, że jest mała, ale później rosnie, rośnie....;-)
Edytka dobrze, że jesteś Kochana :-)
aga_irlandia Śliczne Masz dzieciaki :-) Dużo, dużo zdrówka życzę;-)

Żegnam się już dzisiaj wieczorowo...

Przepraszam ale już nie jestem wstanie odpisać Wam po kolei.. wybaczcie..

Daaa trzymam już mocno kciuki nie za bete ale spokojne miesiące do szczęśliwego rozwiązania w terminie!!

Iwonka25 miło Cie widzieć. Mam nadzieję że zostaniesz juz z Nami na zawsze..

Aga Irl dziekuje ;-) a fakt macie z Andrzejem piękne córeńki..

just79 dziękuje za podgląd i pozytywna ocenę mojej pracy ;-)

Dobranoc robaczki

Aaaa jeśli kilka stron się zmniejszyło to jakis cud chyba booo ja z tym nic wspólnego nie mam :DDDD

Dzień dobry :-) a co to ja dzisiaj pierwsza się witam...

daa trzymam kciukasy &&&&&&&&&&&& za fasolinkę !!! Musi się udać.

Ja dzisiaj będę miała zakręcony dzień...przychodzą goście i muszę całe mieszkanie odgruzować i coś do jedzonka przygotować...wiec będę zaglądać sporadycznie.
Cudownego dnia Wam życzę.

hop hop hop hej hej hej :-)
witam sie sobotnie

ja dzisiaj olewam szkole i siedzez moim dzieckiem w domku :tak:;-)
mysza stwierdzilam ze nie bede robila testa dzisiaj bo nie czuje sie na ciaze.... :no: zrobie sobie jak bede musiala odstawic dupka to wtedy sobie zrobiea tak szkoda mi testu :tak: czyli za jakies 7 dni odstawie i zrobie tesciora :tak:

milego dzionka

QWitam dziewczyny
U mnie myslalam ze sie zaczyna u tu wczraj plamienia a dziaij nic tylko bol brzuch ,no zobaczymy moze sie rozkreci.
Misisis trzzymam kciuki mam nadzieje z bedzie fasolka
Myszka trzymam kciuki za porzadki.
A ja mam kolejny problem jak sie zle dzieje to w kazdym calu.W punkcie gdzie pracuje zostal zamkniety znaczy dostali wypowiedzenie lokalu i go nie ma chociaz twierdzi firma ze go otworzy ale znalazlam 2 lokale w super miejscu i im nie odpowiada wczoraj znow dostalam propozycje pracy u konkurencji i teraz nie wiem co zrobic dzisiaj ide na rozmowe.masakra znow jestem w punkcie wyjscia to samo dzialo sie przed ciaza .Ja juz nie mam sily jak

reklama
missiiss no i może dobrze. Trzeba dać sobie spokój może z tymi testami i mieć miłą niespodziankę.

Anetha81 o ile mnie pamięć nie zawodzi to chyba z któryś dziewczyn pisała kiedyś że tam miała...plamienia->później @-> i znowu plamienia. I to była @. Co do roboty to życzę żeby wszystko poukładało się tak jak chcesz.

A mnie jak zwykle w takich sytuacjach ogarnęło totalne lenistwo i niechciej. Moje Skarby pojechały na chwilę do firmy więc zostałam sama. I zastanawiam się czy nie lepiej będzie zaprosić znajomych do knajpki i dać sobie spokój z tymi porządkami i gotowaniem.

Czy Wy wiecie może kiedy ja mogę mieć owulkę ? Tak mniej więcej...czy teraz owulka będzie jedną wielką zagadką...Bo tak w sumie to może poczekamy do 1 @ i teraz lepiej byłoby uważać.

Ostatnia edycja:
Do góry