reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam.

Jakos post od KASI udało mi sie znalezc bez problemu >Kasiu modle sie ,nic innego nie moge zrobic.

I ogłaszm wszem i wobec że Veronika ma drugiego zęba:-),ale własnie przez zęby nie miałam czasu na BB.

Miłego tłustego czwartku.

Buziole.

Własnie doczytałam Lucy F gratulacje duży człowiek.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Powoli, bardzo powoli doczytuję to, co się dziś tutaj działo i...
Ja udzielam się i na "Odskoczni" i tutaj
I wybaczcie, ale dla mnie oba te watki są równie ważne
I tu i tam czuję się u siebie..
I powiem wam szczerze...
Jakoś tak mi się dziwnie zrobiło,
jak wiele z was "naskoczyło" na "Odskocznię"
Każdy z nas ma prawo do swojego zdania
Każdy z nas lubi coś innego
Ale w wyrażaniu swoich opinii wypadałoby brać pod uwagę to,
że można nią, czasem nieświadomie, urazić kogoś....

No i w całym tym moim dzisiejszym szczęściu
posmutniałam

Kasiu modle sie za ciebie.
Violka super ze decyzja pozytywna.
A co u mnie dawno mnie nie bylo ale mam problemy z ta noga szykuje sie jeszcze raz na artroskopie:(i ciagle biegam po lekarzach.Z tego wszystkiego cos mi sie pomieszalo z @ dostalam jakies plamienia i tez zaczelam sie matrwic bo 5 lutego powinnam dostac@ a tylko plamie nie wiem czy to ze stresu przed kolejnym zabiegiem na ta noge.Musze isc do ginekologa bo sie troche boje ze cos moze byc nie tak po zabiegu i czy nic sie tam nie zrobilo po tych dwoch czyszczeniach.;-)

Lucy F super:-D:-D:-D nie ma to jak dobre wieści:tak:

Lenka biedulo kiedy Tobie tą nogę naprawią??

Oj dziewczynki nieładnie się bawicie:no: nie o to tutaj chodziło -nie o dyskusję tylko wyrażenie opinii.
Ktoś wyraża swoje zdanie bezosobowo i nie wolno Go personalnie atakować -bo ma prawo do swojego zdania i ma prawo tutaj je wyrazić:tak:
Jest takie mądre powiedzenie "nie oceniaj bo Ciebie ocenią" i jeśli tego będziemy się trzymać -nie będzie bezsensownych dyskusji i wymiany zdań.

Jestem w stanie zrozumieć te dziewczynki które nie rozumieją "o co afera -forum jest fajne" -jestem w stanie zrozumieć bo w czerwcu/lipcu tamtego roku myślałam tak samo. Ale zrozumcie też mnie -będziecie kiedyś pisały to co ja dzisiaj -bo forum jest żywe a to znaczy że rodzi się, dorasta i rodzi się na nowo i tak jest w kółko...

Jeśli zauważycie prawidłowość -tutaj dużo nowych dziewczyn pojawia się naraz -po tygodniowej przerwie w grudniu zastałam tutaj same nowe nicki:tak: tworzą się przyjaźnie, wspólne tematy i w tym nawale naszych rozmów które lubimy -zapominamy jaki był nasz początek, po co tutaj trafiłyśmy, co nas przekonało żeby zostać...mnie przekonało zrozumienie, wysłuchanie, pocieszenie... mogłam w kółko pisać jak mi ciężko i zawsze usłyszałam słowa otuchy, nikt mnie tutaj nie "zgubił" -w kółko i w kółko aż i dla mnie stało się to marudzenie stratą czasu.... zaczęła się walka i wiara, optymizm i pogaduchy o pierdołach... i wtedy postawiono mnie do pionu -bo ja miałam już swój czas -teraz jest czas dla innych -trzeba wysłuchać, wspierać i pomóc się podnieść, uwierzyć...

Byłyśmy kiedyś na początku tej drogi -teraz mamy inne zadanie. Pomóżmy -bo kiedyś nam ktos pomógł... ja jestem tutaj nie żeby chwalić się że jest dobrze, nie zeby rozmawiać o głupotkach, nie żeby zaśmiecać forum -jestem tutaj bo wierze że komuś pomogę, bo wierzę ze komuś dam nadzieję, odpowiem -nawet tysieczny raz to samo na to samo pytanie -bo dla kogoś to pytanie to być albo nie być. A najczęściej pytanie jest takie "kiedy mogę się starać"... od tego co odpowiemy zależy dużo...

No to się rozpisałam i napisałabym pewnie o wiele więcej ale myślę że to trzeba przejść -kiedy zabraknie czasu, kiedy będzie praca, obowiązki, brak netu -kazda z nas zrozumie jak wazne potrafią być wieści od kogoś nam tak dalekiego i tak bliskiego -i jak cieżko jest czasem je znaleźć

Ostatnia edycja:
a ja spontanem z mezem kupilam chilale czy jak to tam sie piszae :-D 1500zl :szok: ale jest cudowny i ma na imie bańdzior :-)

13x13 No masakra jest wszystko sie zawalilo mi w jednym czasie i moje staranka tez dopoki nie bede zdrowa.A tak juz bym chciala jak was czytam i duzo z was juz nosi dzidzie pod serduszkiem a u mnie ciagle cos podgorke:(.Maz moj mnie wspiera i mowi ze my tez bedziemy mieli bo widzi jak ja czasem widze dzieci to az mam lzy w oczach a jak pomysle o naszym to leca same jak grochy:-(.

Kasiu, odpocznijcie, przemyślcie wszystko, ja jestem z wami i wiedz, ze cały czas o was myślę i modlę się za was

LucyF gratulacje, życzę ci kochana spokojnych 9 miesięcy

Ola nigdzie mi tu nie uciekaj, bo cię potrzebuję!!!

Kaira takie podejście ginka i endo mi się podoba i zgadzam się z nimi

Motylku a jak twoje dzieciatko przechodzi ząbkowanie??

V_Jolka gratuluję sklepu :) Trzymam kciuki za powodzenie, z resztą będzie dobrze :)

Lenka, matko jeszcze masz z tą nogą pod góre?? Masakra współczuję i mam nadzieje, że po kolejnej artroskopii już będzie ok

Just dobrze, ze napisałaś o swojej wizycie tutaj, bo ostatnio nie wchodzę na wątek ciażowy wiec nie wiem co z wami cieżarówkami

Motyl gratuluje ząbka u małej:)
Lucy super ,ze wszystko ok!!! czekmay na fotke
karola co u Ciebie?jak się czujesz?
Lenka jakos ta Twoja noga mi umknela:( mam nadzieje,ze juz niedlugo bedzie ok.badz dzielna
chyba zmykam na dzis,bo zaraz tata wpada na herbate. a z zasmieczaczy to zepsulam dwa slodkie reczniki:(zafarbowaly.jeden jak dla bobaska bialutki w kwiatuszki jakeis ale delikatne i teraz jest żółty:) drugi byl neibeiski,a jest zielony:?( wyzalilam sie
missiiss prawie sie uspokoilo

ilonka Straszne jest leczenie kolan nawet nie zdawalam sobie sprawy ze tak dlugo moze to potrwac.6 tygodni to chodzilam o kulach mialam juz dosc teraz chodze juz bez ale w marcu znow do szpitala:-(a ile na kontrol sie nachodzilam lekarze nie widzieli poprawy wogole i w koncu na rezonans mnie wyslali po takim czasie szkoda gadac i wyszlo ze mam jeszcze rog łekotki przysrodkowej uszkodzony.Szkoda gadac jaka sluzba zdrowia.

reklama
Witam ponownie...

LucyF NAJSZCZERSZE GRATULACJE!!!!!!!!!!
vJolka gratuluję dotacji

A ja Dziewczynki załapałam jakiegoś doła:-:)-:)-(
Dziś w nocy śnił mi się mój Tata, niby to był ślub, ale nie do końca, a gdy wchodziłam do Kościoła spóźniona w białej sukni, to On siedział z tyłu w ławce i się patrzył. To minęły już prawie 4 miesiące a w dalszym ciągu są momenty kiedy nie dochodzi do mnie, że Go już więcej nie zobaczę:-:)-:)-:)-(
I od razu nasuwają się kolejne pytania DLACZEGO BÓG POZWOLIŁ UMRZEĆ MOJEMU TACIE I SYNKOWI, PRZECIEŻ GDYBY NAD NIMI CZUWAŁ, TO BY DZISIAJ BYLI WE DWOJE Z NAMI:-:)-:)-:)-(

Do góry